Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Amica alkatrészek   banner

Amica alkatrészek

Könnyedén megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot az Ön Amica készülékéhez.

Keresem
Válaszd ki a terméket
kompatibilis az én
Válaszd ki a készüléked
Amica Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Amica készülékéhez? Több, mint 22 613 Amica háztartási készülék terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Amica készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Amica készülékhez.

Népszerű termékek Amica készülékekhez

Amica kiegészítők és pótalkatrészek a FixPartnál

Amica alkatrészeket vagy tartozékokat keres Amica készülékéhez? Például Amica páraelszívó alkatrészeket és tartozékokat, Amica hűtőszekrény alkatrészeket és tartozékokat, Amica sütő alkatrészeket és tartozékokat, Amica mosogatógép alkatrészeket és tartozékokat vagy bármilyen más Amica alkatrészt vagy tartozékot keres? Akkor a FixPart a megfelelő hely az Ön számára! Az Amica márka háztartási gépeihez tartozó alkatrészek és tartozékok széles választékával rendelkezünk. A legtöbb alkatrészt és tartozékot raktáron tartjuk, így gyorsan az Ön otthonában lehet!

Természetesen nagyon bosszantó, amint Amica készüléke nem működik megfelelően. Egy új készülék vásárlása sokba kerülhet. Ezért érdemes először is megnézni, hogy lehetséges-e az Amica javítás! A törött alkatrész cseréje gyakran egyszerűbb, mint gondolná. Emellett valami fenntarthatót csinálsz!

Az Amica-ról

Az Amica egy lengyel háztartási készülékgyártó. A vállalatot 1945-ben alapították Wromet néven. A vállalat mezőgazdasági gépek gyártójaként indult. 1957-ben a vállalat kályhák és sütők gyártásával is elkezdett foglalkozni. 1992 óta a vállalat kerámia főzőlapokat is gyárt, és átnevezték Amica Wronki névre. A következő években a vállalat egyre több háztartási készüléket, például mosógépeket és hűtőszekrényeket kezdett fejleszteni.

Amica alkatrészek és tartozékok

Az Amica számos olyan háztartási készüléket gyárt, amelyekben sajnos néha elromlanak a dolgok. Szerencsére az Amica háztartási gépekhez alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk. Akár Amica sütőalkatrészeket és tartozékokat, akár Amica mosogatógép alkatrészeket és tartozékokat, vagy egyéb Amica készülék alkatrészeket és tartozékokat keres, jó eséllyel megtalálhatja nálunk! Amica EKS 16164 alkatrészeket és tartozékokat is kínálunk! Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt az Amica készülékéhez, a legjobb, ha a készülék típusszáma alapján keres. Így gyorsan és egyértelműen láthatja, hogy a kínálatunkban szereplő készülékekhez milyen pótalkatrészek és tartozékok állnak rendelkezésre.

Amica mosogatógép alkatrészek és tartozékok

Csak akkor veszed észre, milyen luxus egy mosogatógép, amikor elromlik. Természetesen nagyon bosszantó, amikor az Amica mosogatógép leáll megfelelően. Természetesen a lehető leghamarabb meg akarja javítani. A mosogatógép különböző alkatrészekből és tartozékokból áll, amelyek sajnos az intenzív használat miatt elhasználódhatnak vagy tönkremehetnek. Előfordulhat például, hogy a mosogatógép szivattyúja meghibásodott, vagy az ajtótömítése szivárog. Persze nagyon bosszantó, de szerencsére nálunk mindezek az alkatrészek és még sok minden más is megtalálható az Ön Amica mosogatógépéhez! A legtöbb Amica mosogatógép alkatrész és tartozék is raktáron van. Így gyorsan újra működőképes lehet a mosogatógéped!

Amica hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok

Amica hűtőszekrény alkatrészeket és tartozékokat keres? Akkor a legjobb helyen jársz! Ha a hűtőszekrénye leáll, nyilván a lehető leghamarabb meg akarja javíttatni. Nem akarod, hogy a hűtődben lévő ételek megromoljanak! Amica hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk. Az Ön által keresett alkatrész biztosan megtalálható közöttük! Az Amica hűtőszekrényhez való megfelelő alkatrész megtalálásához a legjobb, ha a készülék típusszáma alapján keres. Nem találja? Akkor forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítünk Önnek megtalálni a megfelelő alkatrészt.

FixPart szolgáltatás

A FixPart több mint 15 000 000 pótalkatrészt és tartozékot kínál több mint 2 000 márkától több mint 1 000 000 készülékhez. Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni! Termékeink egy részét saját készletünkből, más részét pedig a számos beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk. Így kínálatunk túlnyomó többsége azonnal elérhető, és már a következő napon megkapja az alkatrészt vagy tartozékot!

A FixParton egyszerűen és extra gyorsan rendelhet Amica alkatrészeket és tartozékokat. Az oldal tetején található keresősáv segítségével könnyedén megtalálhatja a megfelelő alkatrészt. A legtöbb termék raktáron van. Ezért gyors szállítást tudunk biztosítani. A legtöbb esetben ez azt jelenti, hogy a megrendelését már másnap megkapja. Az ügyfelek elégedettsége nagyon fontos számunkra. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésére is. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk a kérdésére.

 

 

 

Fa

A FixPart eddig 643 fát ültetett

Fa

42% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Amica Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.