Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Constructa alkatrészek   banner

Constructa alkatrészek

Könnyedén megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot az Ön Constructa készülékéhez.

Keresem
Válaszd ki a terméket
kompatibilis az én
Válaszd ki a készüléked
Constructa Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Constructa készülékéhez? Több, mint 17 434 Constructa háztartási készülék terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Constructa készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Constructa készülékhez.

Népszerű termékek Constructa készülékekhez

Constructa pótalkatrészek és Constructa kiegészítők a FixPart-tól

Ezen az oldalon az összes Constructa pótalkatrész és Constructa tartozék látható. Constructa készülékéhez keres alkatrészeket vagy tartozékokat? Akkor ez a megfelelő hely. A legtöbb Constructa pótalkatrészt és Constructa tartozékot raktárról tudjuk beszerezni! Így pillanatok alatt hozzájuthat a keresett alkatrészhez, és meghibásodott Constructa készüléke pillanatok alatt újra működőképes lesz!

A Constructa egy német vállalat, amely nagy múltra tekint vissza a háztartási készülékek piacán. Mégis előfordulhat, hogy Constructa készülékének egy alkatrésze vagy tartozéka elromlott vagy elhasználódott. Ez persze nagyon bosszantó, de szerencsére lehet tenni ellene valamit! Persze kár lenne rögtön egy teljesen új készüléket vásárolni. Sok esetben egy elromlott készüléket könnyen meg lehet javítani saját maga. Constructa alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk. Széles termékválasztékunknak köszönhetően szinte biztos, hogy nálunk van az Ön által keresett alkatrész vagy tartozék így a Constructa szervíz nem lehetetlen. A legtöbb alkatrészt még raktáron is tartjuk. Tekintse meg gyorsan FixPart weboldalunkat.

A Constructáról

1951-ben Heinrich Reining Peter Pfenningberg GmbH néven megalapította a Constructa céget. A vállalat az 1950-es évek elején kezdte el gyártani az első német, üveg elülső ajtóval ellátott, teljesen automata háztartási mosógépet. Az 50-es és 60-as években a Constructa volt a teljesen automata mosógépek vezető német szállítója. A Constructát 1961-ben eladták a Siemensnek. Ennek ellenére a háztartási gépeket még mindig a Constructa név alatt értékesítik. Ma a Constructa mosógépeket, szárítógépeket, mosogatógépeket, tűzhelyeket és sütőket, páraelszívókat, hűtőszekrényeket és fagyasztókat forgalmaz a Constructa név alatt.

Constructa alkatrészek

A Constructa különböző típusú háztartási készülékeket gyárt, amelyek sajnos néha meghibásodhatnak. Szerencsére nálunk a Constructa pótalkatrészek széles választéka áll rendelkezésre az Ön elromlott Constructa készülékéhez! Például Constructa sütőalkatrészt, Constructa páraelszívó alkatrészt, Constructa mosogatógép alkatrészt, Constructa mikrohullámú sütő alkatrészt vagy egy teljesen más Constructa készülék alkatrészét keresi? Jó eséllyel nálunk van az Ön által keresett alkatrész! Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt a készülékéhez, az oldal tetején a gép típusa vagy modellszáma alapján kereshet.

Constructa mosógép alkatrészek

A Constructa természetesen a mosógépeiről ismert. A Constructa mosógépek általában jó minőségűek. Sajnos előfordulhat, hogy mosógépének egy alkatrésze elhasználódik vagy meghibásodik. Például a mandzsetta, az ajtókilincs vagy a készülék kapcsolója. Mi mindezeket az alkatrészeket és még többet is tudunk szállítani! Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt a készülékéhez, a legjobb, ha a mosógép típusszámát keresi. Így biztos lehet benne, hogy az alkatrész megfelel az Ön készülékéhez. Nem tudja megfejteni? Forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz. Szívesen segítünk.

Constructa szárítógép alkatrészek

Constructa szárítógépéhez keres alkatrészeket vagy tartozékokat? Ezekért az alkatrészekért is jó helyen jár a FixParton! A szárítógépek általában elég drágák. Ezért bölcs dolog először megfontolni, hogy meg tudja-e javítani a szárítógépét saját maga! Lehet, hogy egyetlen apró hibás alkatrész cseréje megoldja Önnek a problémát. Ha kiderítette, hogy melyik alkatrészről van szó, felveheti velünk a kapcsolatot. A Constructa szárítógépek alkatrészeinek széles választéka áll rendelkezésünkre. Így pillanatok alatt megjavíttathatja Constructa szárítógépét!

Constructa hűtőszekrény cserealkatrészek

Ha Constructa hűtőszekrénye elromlott, azt szeretné, ha minél hamarabb megjavítanák. Nem szeretné, ha a hűtőszekrényében lévő ételek megromlanának. Szerencsére a Constructa hűtőszekrényhez való pótalkatrészek széles választékát kínáljuk. Lehet, hogy például Constructa hűtőszekrényének ajtógumija már nem tömít megfelelően, és emiatt szivárog a hideg levegő, vagy esetleg új zöldségtartó fiókot keres a hűtőszekrényéhez. A hűtőszekrény javítása a cseréje helyett sok pénzt takaríthat meg. A környezetnek is jobbat tesz. Egy elromlott alkatrész cseréje gyakran egyszerűbb, mint gondolná! Rendelje meg az összes Constructa hűtőszekrény-alkatrészt a FixParton.

A FixPart szolgáltatás

A FixPart több mint 15.000.000 pótalkatrészt és tartozékot kínál több mint 2.000 márkától több mint 1.000.000 készülékhez. Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni! Termékeink egy részét saját raktárkészletünkből, másik részét pedig számos beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk. Így kínálatunk nagy része közvetlenül elérhető, és Ön már másnap otthonában lesz az alkatrész vagy tartozék!

A FixParton egyszerűen és gyorsan rendelhet Constructa alkatrészeket. Az oldal tetején található keresősáv segítségével könnyedén megtalálhatja a megfelelő alkatrészt. A legtöbb terméket raktáron tartjuk. Ezért gyors kiszállítást tudunk biztosítani. Az ügyfelek elégedettsége nagyon fontos számunkra. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? Elérhet minket e-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 643 fát ültetett

Fa

42% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Constructa Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.