Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Juno alkatrészek   banner

Juno alkatrészek

Könnyedén megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot az Ön Juno készülékéhez.

Keresem
Válaszd ki a terméket
kompatibilis az én
Válaszd ki a készüléked
Juno Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Juno készülékéhez? Több, mint 12 118 Juno háztartási készülék terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Juno készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Juno készülékhez.

Népszerű termékek Juno készülékekhez

Juno pótalkatrészek és Juno tartozékok a FixPart áruházból

Juno eszközéhez keres alkatrészeket? Akkor jó helyen jár a FixPartnál! A Juno a német Electrolux elektronikai márka része, és konyhai készülékeket gyárt. Szinte minden ilyen készülékhez tudunk alkatrészeket és tartozékokat szállítani! Például Juno tűzhely alkatrészek, Juno hűtőszekrény alkatrészek, Juno sütő alkatrészek és még sok más. A legtöbb Juno alkatrészt még raktáron is tartjuk. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyorsan házhoz kaphatja őket!

Természetesen nagyon bosszantó, ha Juno készüléke elromlik. Egy teljesen új készülék vásárlása gyakran nagyon drága. Ezért bölcs dolog először megnézni, hogy nem tudja-e saját maga megjavítani Juno készülékét. Egy meghibásodott alkatrész kicserélése gyakran sokkal egyszerűbb, mint gondolná! Juno alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk. Az Ön által keresett alkatrész biztosan megtalálható közöttük! Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, ha rákeres a készülékének modellszámára.

A Juno-ról

A Juno kiváló minőségű konyhai készülékek gyártója. A Juno az Electrolux márkanév alá tartozik, és elsősorban a beépíthető konyhai készülékekre összpontosít. A Juno elsősorban hűtőszekrényeket, mosogatógépeket, páraelszívókat, sütőket és tűzhelyeket gyárt. Mivel a Juno készülékek gyakran beépítettek, különösen bosszantó, ha egy alkatrész elromlik. Egy egész új készülék cseréje természetesen nagyon bosszantó. Szerencsére alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk a legkülönbözőbb Juno beépíthető készülékekhez.

Juno pótalkatrészek

Juno készülékéhez keres alkatrészeket? Akkor itt a helyed. Juno alkatrészek széles választékát kínáljuk szinte minden Juno készülékhez. Az Ön által keresett alkatrész biztosan megtalálható közöttük! Ahhoz, hogy megtalálja a Juno készülékéhez a megfelelő alkatrészt, a legjobb, ha a készülék típusszáma alapján keres. A típusszámra való kereséssel egy listát kap a Juno készülékéhez kapható összes alkatrészt és tartozékot tartalmazó listát. Nehezen találja meg a megfelelő alkatrészt a készülékéhez? Kérjük, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő alkatrészt!

Juno páraelszívó alkatrészek

A Juno készülékek jó minősége ellenére előfordulhat, hogy a páraelszívó elromlik. Szerencsére kínálatunkban megtalálhatóak a Juno páraelszívó alkatrészek. Páraelszívó alkatrészek mindenféle formában és méretben léteznek. Az egyik alkatrész, amelyet jól kell karbantartani, az a szénszűrő. Előfordulhat, hogy a páraelszívója már nem szívja el megfelelően a levegőt. Ebben az esetben új szénszűrőt kell vásárolnia. Sokféle szénszűrőt kínálunk a páraelszívóhoz. A szénszűrőn kívül még sok más alkatrészt is kínálunk Juno páraelszívójához. Minden Juno páraelszívó alkatrész könnyen és gyorsan megrendelhető webáruházunkban.

Juno hűtőszekrény alkatrészek

Juno hűtőszekrénye nem működik megfelelően? Ne aggódjon! Juno hűtőszekrény alkatrészek széles választékát kínáljuk. A hűtőszekrény egy olyan készülék, amelyet sokat és szinte minden nap használunk. Ezért előfordulhat, hogy egyes alkatrészek elhasználódnak vagy meghibásodnak. Előfordulhat, hogy hűtőszekrénye már nem hűt megfelelően. Ez természetesen nagyon bosszantó, hiszen nem szeretné, ha az ételei megromlanának, és ki kellene dobnia őket. Gyakoribb probléma, hogy a termosztátot kell kicserélni. A termosztátot könnyen kicserélheti saját maga. A termosztáton kívül számos más alkatrészt is kínálunk Juno hűtőszekrényéhez. Nem találja a megfelelő alkatrészt? Akkor forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő alkatrészt.

A FixPart szolgáltatása

A FixPart több mint 15 000 000 alkatrészt és tartozékot kínál több mint 2 000 márkától több mint 1 000 000 készülékhez. Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni! Termékeink egy részét saját raktárkészletünkből, másik részét pedig számos beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk.

A FixParton egyszerűen és gyorsan rendelhet Juno alkatrészeket. Nem találja az utat vagy a megfelelő terméket? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő alkatrészt. A keresett alkatrész megtalálásához használja az oldal tetején található keresősávot. A leggyorsabban a készülék típusára vagy modellszámára kereshet. A legtöbb terméket raktáron tartjuk. Ez a legtöbb esetben azt jelenti, hogy a megrendelését már a következő napon megkapja. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni a kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 643 fát ültetett

Fa

42% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Juno Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.