15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Kosárkerék   banner

Kosárkerék

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

kosárkerék-t keresed? Több, mint 14 934 terméket tudunk szállítani a kosárkerék kategóriában, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki a készüléket, készülék márkáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékek kosárkerék kategóriában.

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki készüléked márkáját

AEG alkatrészek ATAG alkatrészek Arthur Martin/Electrolux alkatrészek Balay alkatrészek Bosch alkatrészek Constructa alkatrészek Electrolux alkatrészek Etna alkatrészek Gaggenau alkatrészek Hotpoint/Ariston alkatrészek Husqvarna alkatrészek Ikea alkatrészek Indesit alkatrészek Juno alkatrészek Küppersbusch alkatrészek Neff alkatrészek Pelgrim alkatrészek Privileg alkatrészek REX alkatrészek Rosenlew alkatrészek Siemens alkatrészek Whirlpool alkatrészek Zanker alkatrészek Zanussi alkatrészek
Az összes márka áttekintése

Népszerű kosárkerék kategóriában

Rendelje meg kosárkerekét a FixParton

Alkatrészeket vagy tartozékokat keres a készülékeihez? Akkor a FixPart a megfelelő hely az Ön számára! A FixPart több mint 15.000.000 alkatrész és tartozék széles választékát kínálja több mint 2.000 márkától több mint 1.000.000 készülékhez. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége van készüléke megjavításához.

Görgő csere

Nagyon bosszantó, ha egy kosár kereke eltörik vagy összetörik. Ilyenkor nagyon nehéz mozgatni vagy használni a kosarat. Szerencsére a kosár kerekeinek cseréje nagyon egyszerű. A kosár kerekeinek cseréjéhez egy lapos csavarhúzóra van szüksége. Ezzel könnyen le tudja csavarni a kosárkereket. A legtöbb esetben az új kosárkereket könnyen rápattinthatja az új kosárra. Csavarhúzóra általában nincs szükség. A FixPartnál a különböző márkájú kosárkerekek széles választékát kínáljuk, beleértve az Electrolux kosárkerekeit és az AEG kosárkerekeit is. Találja meg a FixParton a mosogatógép kosárkerekét!

A készülék javításának előnyei

Nagyon bosszantó, ha egy készülék elromlik. Legyen szó hűtőszekrényről vagy mosógépről. Hiszen sok készüléket naponta vagy hetente használsz, ezért gyorsan meg kell javítani őket, ha meghibásodnak. Szerencsére van egy gyors, olcsó és környezettudatos lehetőség a készülék javítására. Nevezetesen, hogy saját maga is megjavíthatja készülékét. Ha külön alkatrészt rendel, gyakran sokkal olcsóbb, mintha szerelőt hívna, vagy új készüléket rendelne. Tehát a készülék saját maga történő javítása a pénztárcájának is jót tesz! Amikor megjavít egy készüléket, azonnal meghosszabbítja annak élettartamát. Mivel az elromlott készüléket nem dobja ki azonnal, hanem megjavítja, ezzel hozzájárul az e-hulladék mennyiségének csökkentéséhez is. Ha saját maga javítja meg a készülékét, az a környezetnek is jót tesz! A FixPartnál számos pótalkatrész és tartozék van raktáron. Célunk a gyors szállítási idő, és a legtöbb esetben gyors kiszállítást tudunk biztosítani. Amennyiben ez nem így van az Ön által megrendelni kívánt alkatrész vagy tartozék esetében, időben értesítjük Önt. Ha a FixParttól rendel alkatrészeket, gyorsan megjavíthatja készülékét! Szeretné tudni, hogy meghosszabbíthatja-e készüléke élettartamát? Akkor végezze el a javítási ellenőrzést a FixParton.

Találja meg a megfelelő alkatrészt a készülékéhez

A megfelelő alkatrész megtalálása néha elég nehéz lehet. A FixPartnál több mint 15 000 000 alkatrész széles választékával rendelkezünk. Minden alkatrésznek más-más specifikációi vannak, így nem minden alkatrész illik minden készülékhez. Ezért fontos, hogy a megfelelő alkatrészt rendelje meg, hogy megjavíthassa készülékét. Weboldalunkon márka, készülék vagy termékkategória szerint kereshet. Innen tovább szűrhet a megfelelő alkatrészre. Szerencsére van egy egyszerűbb és gyorsabb módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megtalálta a megfelelő alkatrészt. Keresőmotorunkon keresztül ugyanis a készülék típusszáma alapján kereshet. Ekkor mindenféle alkatrész és tartozék megjelenik, amely megfelel az Ön készülékének. Így biztos lehet benne, hogy a megfelelő alkatrészt találta meg. Ezért javasoljuk, hogy mindig a készülék típusszámával keressen a keresőnk segítségével! Kérdése van a készülék típusszámával kapcsolatban? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

A FixPart szolgáltatás

A FixPartnál az ügyfél és az ügyfél elégedettsége a legfontosabb. Ezért reméljük, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Mindig nyitottak vagyunk az észrevételekre, kérdésekre vagy javaslatokra!

A FixPartnál a fenntarthatóságot is fontosnak tartjuk. Igyekszünk tenni a magunk részéről a zöld jövőért. Ezt úgy tesszük, hogy különböző partnerségeket kötünk. A FixPart például a TreesForAll-lal együttműködve néhány megrendelésenként elültet egy fát. A TreesForAll-lal való együttműködés mellett a FixPart a Natuur & Milieu céggel együttműködve egy olyan eszközt is kifejlesztett, amely öt lépésben megmondja Önnek, hogy egy megvásárolni kívánt készülék megjavítható-e, vagy hogy a jelenlegi készülék élettartama meghosszabbítható-e. A két együttműködés mellett a FixPartnak van egy partnersége is. A FixPart a Repair Café partnere. A Repair Café partnereként segítünk csökkenteni az e-hulladékot és meghosszabbítani a készülékek élettartamát. Amikor megjavítja készülékét és a FixParttól rendel alkatrészeket, Ön is hozzájárul a környezetbarátabb környezethez. Kérdése van a fenntarthatósági kezdeményezéseinkkel kapcsolatban? Akkor nézze meg fenntarthatósági oldalunkat, vagy lépjen kapcsolatba velünk a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen.

Fa

A FixPart eddig 588 fát ültetett

Fa

45% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.