Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Whirlpool alkatrészek   banner

Whirlpool alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Keresem
Válaszd ki a terméket
kompatibilis az én
Válaszd ki a készüléked
Whirlpool Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Whirlpool készülékéhez? Több, mint 75 621 Whirlpool háztartási készülék terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Whirlpool készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Whirlpool készülékhez.

Népszerű termékek Whirlpool készülékekhez

Whirlpool alkatrészek és Whirlpool tartozékok a FixPart-tól

Whirlpool alkatrészeket és tartozékokat keres? A FixPart a legtöbb pótalkatrészt és tartozékot raktáron tartja. A legtöbb Whirlpool készülékhez van pótalkatrészünk! Például Whirlpool hűtőszekrényekhez, Whirlpool sütőkhöz, Whirlpool páraelszívókhoz, Whirlpool mosógépekhez és Whirlpool hűtő-fagyasztókhoz. A Whirlpool-lal való jó kapcsolatunknak köszönhetően hatalmas választékkal rendelkezünk Whirlpool pótalkatrészekből és tartozékokból, mint például evőeszközkosarak, ajtókilincsek, ajtógumik, kosarak, motorok, szórókarok és szűrők.

A Whirlpoolról

A Whirlpool egy amerikai multinacionális háztartási gépgyártó vállalat. A Whirlpool székhelye az Egyesült Államokban, a Michigan állambeli Benton Charter Townshipben található. A Whirlpoolnak körülbelül 92 000 alkalmazottja és több mint 70 fióktelepe/gyára van. Számos jól ismert márka is a Whirlpool alá tartozik, többek között a Bauknecht, az Ariston, a Hotpoint és az Indesit.

A Whirlpool nehéz múltra tekint vissza. Az alapító Louis Upton 1911-től kezdve próbálta nagyban felvirágoztatni a vállalatot. Többek között a második világháború miatt a vállalatnak több vásárlója is volt. Végül 1951-ben a Nineteen Hundred Corporation nevet változtatott Whirlpool Corporationre. Addig a Whirlpool elsősorban mosodai termékeket gyártott. Olyan készülékeket, mint a mosógépek, szárítógépek és vasalók. A Whirlpool szlogenje: "A Whirlpool minőséget hoz az életedbe".

1955-ben a Whirlpool elkezdett légkondicionálókat és főzőkészülékeket árulni. Ez a Seeger Refrigerator Company felvásárlása után történt. Az évek során a Whirlpool elsősorban más piaci szereplők felvásárlásával foglalkozott. Így a vállalat a felvásárlással csökkentette a konkurenciát. Ma a Whirlpool jól ismert név az iparágban. A Whirlpool számos különböző készüléket gyárt. Néhány a Whirlpool által gyártott készülékek közül: páraelszívók, hűtőszekrények, tűzhelyek, mikrohullámú sütők, sütők, mosogatógépek, ruhaszárítók és természetesen mosógépek.

Whirlpool termékek

A FixParton számos Whirlpool készüléktípushoz talál Whirlpool cserealkatrészeket. A Whirlpool fagyasztól kezdve a Whirlpool légkondicionálókig. A készülékek széles választékához kínálunk pótalkatrészeket. Whirlpool javításra van szüksége? A FixPart a megfelelő hely! Ha Whirlpool tűzhelyedhez hiányzik egy alkatrész, nálunk a legjobb helyen jársz. Elromlott a Whirlpool mikrohullámú sütője? Akkor keresgéljen weboldalunkon olyan termékek között, amelyek megoldást nyújthatnak.

Whirlpool szárítógépével kapcsolatos problémákkal is fordulhat hozzánk. Nagy termékválasztékkal rendelkezünk. Itt garantáltan megtalálja a megfelelő alkatrészt. Whirlpool mosógépéből hiányzik egy alkatrész, vagy elromlott egy alkatrész a Whirlpool mosógépéhez? Nálunk számos cserealkatrészt talál kedvező áron, így nem kell hivatalos Whirlpool szervízhez fordulnia.

Whirlpool sütőjéhez égősapkára vagy égőkoronára van szüksége? Ezekért az alkatrészekért is fordulhat hozzánk. Ha elromlott a Whirlpool mikrohullámú sütője, okosabb, ha először kideríti, mi romlott el, majd kicseréli ezt az alkatrészt. Számos pótalkatrész van raktáron Whirlpool mikrohullámú sütőkhöz. Akkor is eljöhet hozzánk, ha elromlott a Whirlpool mosogatógépe, elromlott a Whirlpool mosógép, vagy hibaüzenetet ad a Whirlpool amerikai hűtőszekrénye. Az Ön segítségével ezután megtaláljuk a megfelelő terméket a készülékéhez.

Általánosságban elmondható, hogy a Whirlpool készülékek nagyon megbízhatóak. Azonban néha előfordulhat, hogy egy alkatrész vagy tartozék elromlik vagy meghibásodik. Ilyenkor célszerű kicserélni az alkatrészt, és nem az egész készüléket kidobni és újat vásárolni. Egy új készülék vásárlása sokkal drágább, mint egy alkatrész cseréje. Emellett a készülék kidobása és kicserélése sokkal károsabb a környezetre, mintha egyszerűen csak kicserélnénk az elromlott alkatrészt.

Whirlpool alkatrészek

Ha valamelyik Whirlpool készülékének egy alkatrésze elromlik vagy meghibásodik, a FixParton nagy valószínűséggel találhat pótalkatrészt. Mi rendelkezünk a Whirlpool alkatrészek egyik legnagyobb választékával. Whirlpool mosogatógép alkatrészeket vagy Whirlpool hűtőszekrény alkatrészeket keres? Akkor valószínűleg van raktáron. Nálunk számos Whirlpool hűtőszekrényekhez való pótalkatrészt találhat. Az ajtótömítésektől kezdve a ventilátorokon át az ajtópolcokig. A legtöbb Whirlpool hűtőszekrény pótalkatrész eredeti termék. Azonban olyan Whirlpool hűtőszekrény cserealkatrészeket is találhat, amelyek szintén alkalmasak az Ön Whirlpool hűtőszekrényéhez.

A Whirlpool mosogatógép egy remek készülék. Azonban néha előfordulhat, hogy egy alkatrész elromlik. Ebben az esetben nálunk Whirlpool mosogatógép pótalkatrészeket találhat. Számos Whirlpool mosogatógép pótalkatrész van nálunk. Például vannak Whirlpool kosaraink, Whirlpool kerekek és Whirlpool evőeszközkosaraink. Hozzánk akkor is fordulhat, ha hiányolja a Whirlpool páraelszívó pótalkatrészeit. Számos Whirlpool páraelszívó pótalkatrész van nálunk. Beleértve a szűrőket és az izzókat is. Mint például Whirlpool zsírszűrők és Whirlpool szénszűrők.

Whirlpool mikrohullámú sütőhöz van szüksége pótalkatrészekre? Akkor a legjobb helyen jár. Whirlpool mikrohullámú sütőkhöz nagyszámú pótalkatrészt kínálunk. Whirlpool mikrohullámú sütőjéhez keres forgótányért? Vagy egy gombot a Whirlpool mikrohullámú sütőjéhez? Ezeket a Whirlpool kombi mikrohullámú sütőhöz való alkatrészeket is megtalálod nálunk. Ha Whirlpool mikrohullámú sütőjében elromlott egy alkatrész, olcsóbb, ha kicseréli. A Whirlpool mikrohullámú sütőhöz való pótalkatrészek viszonylag olcsók és bőséges mennyiségben állnak rendelkezésre.

Önnek is van Whirlpool kombi mikrohullámú sütője, amely be van építve a konyhájába? És van olyan alkatrész, amit keres? Akkor hozzánk is fordulhat. Egy komplett beépített Whirlpool mikrohullámú sütőt nehéz kicserélni. Sokkal drágább is lenne a cseréje. Egyszerű megoldás lenne a hibás alkatrész cseréje. Számos Whirlpool mikrohullámú sütőhöz van alkatrészünk.

Az is előfordulhat, hogy Whirlpool szárítógépéből hiányzik egy alkatrész. Vagy hogy egy alkatrész elromlott. Ha ez a helyzet, akkor a FixParthoz fordul. Mert valószínűleg van alkatrészünk az Ön Whirlpool szárítógépéhez. Sok Whirlpool szárítógéphez való Whirlpool pótalkatrész van raktáron. És ezért azonnal szállítható. Egyszóval, ha Whirlpool hűtőszekrény, szárítógép, mosógép, páraelszívó, mikrohullámú sütő vagy mosogatógép pótalkatrészét keresi, akkor a legjobb helyen jár.

A FixPart szolgáltatása

Ha nem boldogul egyedül, bármikor igénybe veheti a FixPart ügyfélszolgálatát. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt Whirlpool készülékéhez, az ügyfélszolgálat segít Önnek. Ha nem biztos benne, hogy a megfelelő típusszámot adta meg, megkérdezheti az ügyfélszolgálatot. Ez nagy jelentőséggel bír a megfelelő Whirlpool alkatrészek megtalálásában. Rossz típusszámmal véletlenül rossz alkatrészt rendelhet. Akkor is felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ha olyan alkatrészt talál, amelyben nem biztos. Küldjön e-mailt a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címre, vagy töltse ki ezt a kapcsolatfelvételi űrlapot. Ezután kiderítjük Önnek, hogy a termék illik-e az Ön készülékéhez, és ha esetleg más alkatrészre van szüksége.

Fa

A FixPart eddig 634 fát ültetett

Fa

5% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Whirlpool Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.