15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Borotva alkatrészek   banner

Borotva alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Borotva Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres borotva (vagy borotva gép, elektromos borotva, villanyborotva) készülékéhez? Több mint 1 441 borotva terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki a borotva márkát, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg népszerű borotva termékeinket.

Válaszd ki borotva márkádat

Arcelik borotva alkatrészek Babyliss borotva alkatrészek Braun borotva alkatrészek Grundig borotva alkatrészek Hitachi borotva alkatrészek Panasonic borotva alkatrészek Philips borotva alkatrészek Philips Whirlpool borotva alkatrészek Privileg borotva alkatrészek Remington borotva alkatrészek Rowenta borotva alkatrészek Severin borotva alkatrészek
Az összes márka áttekintése

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű borotva termékek

Borotva pótalkatrészek és borotva tartozékok a FixParton

Pótalkatrészeket vagy tartozékokat keres borotvájához? Például új borotvafejet, hálózati adaptert, tartozékfésűt, akkumulátort, forgófejet, szakállvágót, töltőt vagy hajvágót? A FixPart hatalmas választékban kínál alkatrészeket és tartozékokat borotvájához, nyírógépéhez vagy trimmeréhez! Minden ismert márka megtalálható a kínálatunkban. Van például Philips borotvaalkatrész, Braun borotvaalkatrész, Remington borotvaalkatrész és Panasonic borotvaalkatrész. Rendelje meg gyorsan a legjobb alkatrészeket és tartozékokat a FixParton.

Egy borotva szinte minden fürdőszobában megtalálható. Ezért jó, ha a borotva jól teljesít. Egy borotva több alkatrészből áll, amelyek mindegyike sajnos elromolhat. Előfordulhat például, hogy a pengefej már nem forog megfelelően. Ilyenkor előfordulhat, hogy a forgó fejet ki kell cserélni. A borotvák gyakran rendelkeznek nyíró- vagy trimmelőgépekkel is. Ezekhez is vannak különböző alkatrészeink. Új töltőt keres borotvájához vagy új borotvafejet? A FixPart borotvaalkatrészek széles választékát kínálja, így nem kell borotva szervízhez fordulnia. Nem találja a szükséges alkatrészt? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk.

A borotvákról

A borotvát az 1930-as években fejlesztette ki a Schick cég, és borotválkozásra használják. Általában az elektromos borotvákat két kategóriába sorolják, nevezetesen a borotvafejben forgó pengékre (Philips, Remington) és a fólia alatti, oda-vissza mozgó pengés blokkban lévő pengékre (Braun, Remington). Az elektromos borotvákat száraz bőrre tervezték. Manapság már léteznek nedves és száraz használatra tervezett modellek is, amelyek vízzel könnyen tisztíthatók.

Borotvaalkatrészek

Egy borotva tehát sok különböző részből áll. Ha a borotva elromlik, az gyakran nem jelenti a készülék végét. A legtöbb alkatrész cserélhető, így pénzt takaríthat meg egy új borotva beszerzésén, és a környezetnek is jót tesz. Szupergyorsan szállítjuk az új alkatrészeket, így nem kell sokáig várnia a borotválkozásra vagy a szakállvágásra.

Eltört a borotvája, és borotva javításra van szüksége? A FixPart borotva cserealkatrészek és borotva tartozékok igen széles választékával rendelkezik. A FixPart tehát a megfelelő hely a borotva pótalkatrészek beszerzéséhez!

Borotválkozó tartozék fésű

Egy olyan alkatrész, amely gyorsan tönkremehet, az a borotva tartozékfésű. A fésűs tartozék biztosítja, hogy a borotva pengéi és a bőr között legyen hely. Ez egy bizonyos magasságra vágja le a szakállszőrzetet, így szépen meg tudja nyírni a szakállát.

Ha a fésű tisztítás közben eltörik, vagy ha leejti, az természetesen nagyon bosszantó. Nagy fésűválasztékunkban kétségtelenül megtalálod a keresett terméket!

Borotva akkumulátor

Szinte minden borotva elektromos. Ehhez természetesen áramra van szükség. A legtöbb borotva újratölthető akkumulátort használ. Idővel az akkumulátor veszíthet kapacitásából, vagy akár teljesen le is merülhet. Szerencsére ilyenkor gyakran lehetőség van az akkumulátor cseréjére egy új készülék vásárlása helyett. Az akkumulátorok széles választékát kínáljuk szinte minden borotvamárkához és -modellhez!

Borotva márkák

Számos különböző márka gyárt borotvákat. Egyes alkatrészek több borotvamárkához is alkalmasak, de más alkatrészek ismét több márkához is. Továbbá alternatív alkatrészekkel is rendelkezünk. Ezeket nem az eredeti márka gyártja, de alkalmasak az adott márkához.

Philips borotvaalkatrészek

A Philips az egyik legnagyobb borotvagyártó cég. Több típusuk is van. Az egyik népszerű sorozat a Philips 9000-es szériája. Természetesen sok alkatrészünk van Philips borotva 9000-es sorozatú alkatrészekből. A Philips borotva alkatrészek nálunk olcsók és gyorsan szállíthatóak. Ez azt jelenti, hogy nem kell sokáig borotva nélkül maradnia.

Ha konkrét alkatrészt keres Philips borotvájához, akkor a legjobb, ha típusszám alapján keres. Ezután használja a keresési funkciót, hogy megtalálja a legjobb alkatrészeket a borotvájához. Azt is megadhatja, hogy mit keres.

Braun borotva alkatrészek

Egy másik népszerű márka, amely borotvákat gyárt, a Braun. A Braun legnépszerűbb szériája az 5-ös sorozat. Kínálatunkban számos Braun 5 sorozatú borotva alkatrész található. A Braun borotvák kiváló minőségűek, de sajnos időről időre elromolhatnak. A FixPartnál a megfelelő helyre jött, hogy megtalálja a megfelelő cserealkatrészt. Rendeljen Braun borotva pótalkatrészeket a FixPartról. 

A FixPart szolgáltatás

A FixPart több mint 15 000 000 pótalkatrészt és tartozékot kínál több mint 2 000 márkától több mint 1 000 000 készülékhez. Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni! Termékeink egy részét saját raktárkészletünkből, másik részét pedig a számos beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk. Így kínálatunk túlnyomó többsége könnyen elérhető!

Gondban van, vagy nem találja a megfelelő terméket? Akkor vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő alkatrészt. A keresett alkatrész megtalálásához használja az oldal tetején található keresősávot. A leggyorsabban a készülék típusa vagy modellszáma alapján kereshet. A legtöbb terméket raktáron tartjuk.

Az ügyfelek elégedettsége nagyon fontos számunkra. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk a kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 588 fát ültetett

Fa

45% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
Borotva Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.