Keresés termék vagy készülék

Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

Figyelem

Szokatlan tevékenységet észleltünk a böngésződben. Kérjük, kattints az alábbi gombra, amivel visszaléphetsz a weboldalra, vagy küldj e-mailt ügyfélszolgálatunknak. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

Spare parts background
FixPart

Az összes készüléke alkatrészeinek, karbantartási termékeinek és tartozékainak specialistája.

Nature background
A FixPart támogatja a fenntarthatóságot

A FixPart a fenntartható jövőn dolgozik. Az e-hulladék terjedésének megállítása, valamint a környezet és a pénztárca kímélése érdekében együttműködünk bizonyos szervezetekkel.

Tekintsd meg az összes fenntartható kezdeményezésünket
Appliance background
FixPart javítási tanács

A javítás nem olyan nehéz, mint gondolnád! Tekintsd meg javítóközpontunkban a leggyakoribb problémákat és a hozzájuk tartozó megoldásokat.

Javítóközpont megtekintése
Segíthetünk valamiben?

Tedd fel kérdésedet ügyfélszolgálatunknak, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb segíteni!

Banner ügyfélszolgálati munkatárs Ügyfélszolgálat

Népszerű termékek

Gyakran értékesített termékek.

Válaszd ki készüléked márkáját

Melyik márkához keresel terméket?

Meghibásodott a készüléked? Takarékoskodni szeretnél, és a saját kezű javítással hozzájárulni a fenntartható jövőhöz? Sikerülni fog!

A FixPart több mint 15 000 000 alkatrész, karbantartási termék és tartozék széles választékával rendelkezik az összes készülékhez. Ez magában foglalja a páraelszívó, a hűtőszekrény, a mosogatógép, a kávéfőző, a mosógép, a porszívó, a televízió és a mikrohullámú sütő alkatrészeket. Webáruházunkban ismert és kevésbé ismert márkákat találsz.

A háztartási cikkekhez széles termékválasztékkal rendelkezünk, beleértve a Bosch alkatrészeket, a Braun alkatrészeket, a Dyson alkatrészeket, a Siemens alkatrészeket és a Whirlpool alkatrészeket. Számos eredeti terméket, valamint kiváló minőségű OEM és utángyártott termékeket tartunk raktáron. A legtöbb termékünk esetében, ha ma rendelsz, másnapi kiszállításra számíthatsz, ezért rendeld meg most a FixParttól az ajtókilincset, porszívó fúvókát, szűrőt, szénkefét, tömítést, forgótányért, hűtőajtó rekeszeket és rácsokat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.