15 000 000+ alkatrész és tartozék áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

Dyson

Dyson alkatrészek és tartozékok

Találd meg egyszerűen a készülékeddel kompatibilis terméket.

Válaszd ki a készüléked
Dyson Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Pótalkatrészt vagy tartozékot keres Dyson készülékéhez? Több mint 1 542 Dyson alkatrészt és tartozékot tudunk szállítani, amelyek közül a legtöbb raktáron van. Válaszd ki Dyson készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Dyson készülékhez.

Válaszd ki Dyson készülékedet

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű termékek Dyson készülékekhez

Dyson pótalkatrészek és Dyson kiegészítők a FixParton

A Dyson egy elismert márka a porszívók területén. Különösen a Dyson akkumulátoros porszívók ismertek. A FixParton a Dyson pótalkatrészek széles kínálatát találja. A különböző Dyson porszívóalkatrészek és tartozékok tekintetében is jó helyen jár. A legtöbb alkatrész raktárról elérhető. Így akár rövid határidővel is el tudjuk látni Önt a megfelelő alkatrészekkel. Tekintse meg FixPart webáruházunkat!

A Dysonról

A Dyson egy brit vállalat. James Dyson alapította. 1978-ban James Dysont bosszantotta porszívójának csökkenő teljesítménye. Rájött, hogy ennek oka a porszívózsák eltömődése volt. Ezért nekilátott egy tervezésnek. Egy porzsák nélküli porszívó tervezésén. Ebben a porszívóban a levegőt és más részecskéket a centrifugális erő választotta el. A porszívó feltalálásához 5 év és 5127 prototípus kellett. A vállalatot hivatalosan 1991-ben alapították. A Dyson ma már a vezeték nélküli porszívókra is összpontosít. A porszívókon kívül a Dyson hajformázó termékeket, légkondicionálókat, kézszárítókat és világítást is gyárt. Eközben a Dyson porszívók több mint 65 országban találhatók meg. Jelenleg több mint 12 000 alkalmazottja van. A Dyson központja jelenleg Szingapúrban található.

A vállalat biztonságos és hatékony termékeiről ismert. Emellett a Dyson készülékek felhasználóbarátok. A Dyson fontosnak tartja a kiváló minőséget. Ezért minden ötletet és találmányt folyamatosan finomítanak. Több mint 1000 mérnökükkel biztosítják a nagyfokú találékonyságot.

A Dyson termékek könnyűek, de ugyanakkor erősek is. Ez azt jelenti, hogy a készülékek hosszú ideig tartanak. A magas színvonal ellenére mindig előfordulhat, hogy egy alkatrész elhasználódik vagy meghibásodik. Jól működik a készüléked? Akkor kár lenne újat vásárolni. Olcsóbb a kopott alkatrészt kicserélni. Így kíméli a pénztárcáját. De a környezetnek is jót teszel.

A Dyson pótalkatrészekért a megfelelő helyre jöttél. A Dysonnal való jó kapcsolatunknak köszönhetően sok Dyson géphez alkalmas alkatrész van nálunk. Például a Dyson facsaró és a Dyson kombi facsaró. De van rugalmas parkettakefénk és Dyson motorunk is. Így hosszabb ideig élvezheti a megfelelően működő készüléket.

Keressen egy Dyson típusszámot

A Fixpartnál kiváló minőségű Dyson javítóalkatrészeket talál. Eredeti Dyson alkatrészt választhat. De jó utángyártott alkatrészek is vannak nálunk. Az eredeti alkatrészeknél mindig láthatja, hogy van-e utángyártott változat is. Nálunk könnyű megtalálni a kívánt alkatrészt. A készülékén lévő matricán megtalálja a típust. Ez a matrica gyakran a porszívó alján található. Betűkből és számokból áll. A megtalált típusszám alapján lehet megtalálni a megfelelő alkatrészeket. Írja be a típusszámot a keresősávba. Gyakran keresett típusszámok pl: DC05 motorfej, DC08 talp. Megadhatja a modellt is. Mint például a Dyson Allergy vagy a Dyson Origin. Ha elromlott Dysonját meg kell javítani, akkor jó helyen jár!

Dyson Big Ball porgyűjtő

Mint már említettük, James Dysont bosszantotta a porszívójának eldugult porzsákja. Ehelyett most porgyűjtőkkel dolgozik. Ezek a porgyűjtők a centrifugális erő segítségével gyűjtik össze a port és a szennyeződéseket. Az egyik Dyson porszívó, ami ezzel működik, az a Big Ball porszívó. Ez egy konzolos porszívó és nem vezeték nélküli. A Dyson több modellt is készített ebből a porszívóból. Gyakori használat esetén előfordulhat, hogy a portartályt ki kell cserélni. Vagy esetleg történt egy baleset, ahol a portartályt erősen leejtették. Természetesen ez a portartály nálunk beszerezhető. Így a portartályt könnyen kicserélheti anélkül, hogy új porszívót kellene vásárolnia.

Új motorra van szüksége a Dyson porszívóhoz?

Ha egyszer van egy Dyson porszívója, soha nem akar majd váltani. Akkor persze nagyon bosszantó, ha a motor elromlik. A motor biztosítja a szívást. Ha már nem működik optimálisan, az nyilvánvalóan akadályozza a működést. Szerencsére számos Dyson porszívó modellhez van raktáron új motorunk. Különösen a vezeték nélküli porszívók esetében ezek a motorok könnyen cserélhetők. Ennek oka, hogy a porszívó testébe vannak beépítve. Itt található a fogantyú is. Így csak össze kell kattintani az alkatrészeket újra, és a porszívó ismét úgy fog működni, ahogyan kell.

Egyéb Dyson termékek

További Dyson cserealkatrészeket is kínálunk más Dyson termékekhez. Bár a porszívó a legismertebb, előfordulhat, hogy más Dyson termék is van otthonában. Például a Dyson légkondicionáló. Mindig jó, ha a légkondicionálót távolról is be- és kikapcsolhatja. A távirányítók azonban gyakran azok a részek, amelyek elvesznek. Vagy valamikor ki kell őket cserélni. Ugyanez vonatkozik a ventilátorra is. A Dyson is gyárt távvezérlésű ventilátorokat. Itt is jó, ha távirányítót tudunk használni. A FixParton több Dyson klíma- és ventilátor modellhez is talál távirányítót. Így gyorsan befejezheti légkondicionálóját, és élvezheti a kényelmet.

A FixPart más márkái

A FixParton a Dyson alkatrészek széles választékát találja. De ennél sokkal többet is kínálunk. Gondoljon például a Siemens alkatrészekre, Bosch alkatrészekre, AEG alkatrészekre vagy Acer alkatrészekre. Nálunk lehetőség van márka szerinti keresésre. De kereshet készüléktípus szerint is. Problémái vannak a porszívójával? Akkor a porszívó pótalkatrészek kategóriában megtalálhatja a szükséges alkatrészt. Számos márkához van megfelelő alkatrészünk, darabonként vagy készletenként. Az elemeknél mindig feltüntetjük a márkát és a modellszámot, amelyhez az adott alkatrész alkalmas. Nem találja, hogy az adott elem megfelel-e az Ön Dyson gépéhez? A kinézett termék alatt található egy keresősáv, így gyorsan és egyszerűen kereshet típusszám szerint. Rendszerünk ezután ellenőrzi, hogy a termék alkalmas-e a megadott típusszámhoz. Nem ez a helyzet, vagy a rendszerünk nem működik? Akkor mindig lehetőség van arra, hogy kapcsolatba lépjen ügyfélszolgálatunkkal. Mi szívesen megoldjuk Önnek.

A FixPart szolgáltatása

A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk. Ezért gyors szállítást tudunk biztosítani. Az Ön elégedettsége nagyon fontos számunkra. Ha bármilyen kérdése van, vagy tanácsra van szüksége, elérhet minket a ugyfelszolgalat@fixpart.hu e-mail címen. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk kérdésére.

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Natuur & Milieu, a Repair Cafe és a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.

A FixPart eddig 446 fát ültetett

Fa

96% a következő fáig

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Dyson Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.

Hogyan működik a FixPart?
Meghibásodott készülék

Meghibásodott a készüléked? Ez bosszantó... De ne aggódj, a FixPart segítségével könnyedén megjavíthatod!

1. FixPart keresés

Add meg készüléked márkáját és modellszámát weboldalunkon.

2. FixPart keresés

Keresd és rendeld meg egyszerűen a megfelelő alkatrészt.

3. Csomagszállítás

Gyors szállítás 1-3 napon belül*

4. Javított készülék

Cseréld ki az alkatrészt, és a készülék ismét olyan lesz, mint újkorában!

Megtakarított összeg

Szép munka! A javításnak köszönhetően nem csak pénzt takarítasz meg, hanem személyesen is hozzájárulsz a zöld jövőhöz.

Kérdések

Segítségre van szükséged a megrendeléssel vagy javítással kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintsd meg javítási javaslatunkat.