15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Electrolux alkatrészek   banner
Electrolux

Electrolux alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Válaszd ki a készüléked
Electrolux Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Electrolux készülékéhez? Több mint 67 123 Electrolux háztartási készüléket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Electrolux készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Electrolux készülékhez.

Válaszd ki Electrolux készülékedet

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű termékek Electrolux készülékekhez

Electrolux pótalkatrészek és Electrolux tartozék a FixPart-tól

Electrolux készülékéhez keres alkatrészeket és tartozékokat? Például Electrolux mosógépének pótalkatrészeit, Electrolux porszívójának pótalkatrészeit, Electrolux mosógépének pótalkatrészeit vagy egyéb Electrolux cserealkatrészeket? Akkor a legjobb helyen jár! Rendelje meg Electrolux pótalkatrészeit gyorsan és egyszerűen a FixPartról!

Természetesen nagyon bosszantó, ha az Electrolux termékek elromlanak. Legyen szó porszívóról, Electrolux hűtőszekrényről vagy egy teljesen más Electrolux készülékről, a lehető leggyorsabban szeretné, ha az elromlott készülék újra működne! A teljes készülék cseréje gyakran nagyon költséges lehet. Ezért érdemes először ellenőrizni, hogy megjavítható-e a meghibásodott készülék. Egy elromlott alkatrész cseréje gyakran egyszerűbb, mint gondolná. Szóval, szüksége van Electrolux készülékjavításra? Akkor a legjobb helyen jár!

Az Electroluxról

A svéd Electrolux cég a világ egyik legismertebb márkája, ha háztartási gépekről van szó. Az Electrolux csoport olyan csúcsmárkákról ismert, mint az AEG, az Electrolux és a Zanussi. Az Electrolux több mint 150 országban működik, és évente mintegy 40 millió terméket értékesít. Az Electrolux két kisvállalat egyesülésével jött létre: Lux AB és Elektron Ab.

Az Electrolux 1919-ben jött létre, amikor két kisebb cég, a Lux AB és az Elektron AB egyesült. Együtt Electrolux néven folytatták. Az 1960-as években az Electrolux hanyatlásnak indult. Az Electrolux túl kicsi volt a versenytársaihoz képest, és a vállalat növekedni akart. Az 1970-es és 1980-as években az Electrolux felvásárolt más háztartási készülékeket és fehérárut gyártó cégeket. 1982-ben felvásárolták a veszteséges olasz Zanussi vállalatot. Ezzel az Electrolux az ágazat egyik legnagyobb gyártójává vált világszerte, bár az eladások mintegy 65%-a még mindig Európában történt. 1994-ben felvásárolták az AEG háztartási részlegét. 2015-ben az Electrolux értékesítésének több mint 60%-át a konyhai készülékek, közel 20%-át pedig a mosógépek teszik ki.

Az Electrolux tehát már régóta gyárt különböző háztartási és fehéráru készülékeket. Az Electrolux még ma is sok ilyen készüléket gyárt! Sajnos néha előfordul, hogy egy Electrolux készülék egy alkatrésze elromlik. Szerencsére nálunk sokféle Electrolux alkatrész és tartozék található. Az Ön által keresett alkatrész szinte biztosan megtalálható közöttük! Így meghibásodott Electrolux készülékét pillanatok alatt megjavíthatjuk.

Electrolux készülékek

A FixParton Electrolux készülékalkatrészek széles választékát találod. Az Electrolux mosógépektől kezdve az Electrolux porszívókig, nálunk minden megtalálható! De akkor is, ha Electrolux RM alkatrészeket vagy Electrolux RC alkatrészeket keres. Electrolux készülékeihez alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk! Számos eredeti Electrolux pótalkatrész, valamint utángyártott és pótalkatrész is megtalálható nálunk. Ezek az alkatrészek egyenértékűek az eredetivel, de gyakran sokkal olcsóbbak. Electrolux pótalkatrészeket a FixParton rendelhet!

A meghibásodott alkatrészek cseréjével a készülék hosszabb élettartamú lesz. Ez nemcsak a pénztárcájának tesz jót, hanem a környezetnek is! Tudja meg gyorsan, hogy van-e raktáron az Ön által keresett alkatrész. Szinte az összes Electrolux készülékhez van alkatrészünk. Akár Electrolux páraelszívójához, Electrolux hűtőszekrényéhez, Electrolux porszívójához vagy bármely más Electrolux készülékhez keres alkatrészt, jó eséllyel van nálunk. Sok pótalkatrészt raktáron tartunk, így akár már a következő napon kiszállíthatjuk Önnek.

Electrolux páraelszívó pótalkatrészek

Electrolux páraelszívójához keres alkatrészeket? Például új zsírszűrőt, szénszűrőt, ventilátort vagy páraelszívó izzót? Akkor a legjobb helyen jár! Mindezeket az alkatrészeket és még sok más alkatrészt is kínálunk számos Electrolux páraelszívóhoz. Ha a páraelszívó típusszámára keres, láthatja, hogy milyen alkatrészek állnak rendelkezésre az Ön készülékéhez.

Electrolux páraelszívó alkatrészek

Electrolux páraelszívójához is tudunk pótalkatrészeket szállítani. Sok ilyen alkatrész raktáron van, így a keresett alkatrészt pillanatok alatt kiszállítjuk Önnek! Új fűtőelemet keres tűzhelyéhez? Vagy egy új égőfejet, vagy egy új gombot? Nálunk mindezek az alkatrészek és még sok más is megtalálhatóak!

Electrolux hűtőszekrény alkatrészek

Az Electrolux hűtőszekrényeket is gyárt. Bár az Electrolux hűtőszekrények általában hosszú élettartamúak, egyes alkatrészek elhasználódhatnak vagy eltörhetnek, és cserére szorulhatnak. Előfordulhat például, hogy az ajtózseb letört, az ajtó nem záródik megfelelően egy hibás zsanér miatt, vagy a zöldségtartó fiók megrepedt. Mindezek az alkatrészek könnyen megtalálhatók webshopunkban. A készülék modellszámára rákeresve könnyedén megtalálhatja a megfelelő alkatrészt Electrolux hűtőszekrényéhez. Készüléke modellszámára keresve biztos lehet benne, hogy az alkatrész az Ön készülékéhez is megfelelő!

Electrolux porszívó pótalkatrészek

Electrolux porszívó pótalkatrészekért vagy tartozékokért is látogasson el a FixPart! Electrolux porszívójához a pótalkatrészek széles választékát kínáljuk. Például különböző szívófúvókákat, tömlőket, fogantyúkat és porzsákokat kínálunk különböző Electrolux porszívókhoz. Nem találja a keresett alkatrészt vagy tartozékot? Akkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő alkatrészt!

A FixPart szolgáltatás

A FixPart több mint 15 000 000 alkatrészt és tartozékot kínál több mint 2 000 márkától több mint 1 000 000 készülékhez. Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni! Termékeink egy részét saját raktárkészletünkből, másik részét pedig számos beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk. Így a legtöbb termékünk közvetlenül elérhető, és már a következő napon megkapja az alkatrészt vagy tartozékot!

Nem találja az utat, vagy nem találja a megfelelő alkatrészt? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő alkatrészt. A keresett alkatrész megtalálásához használja az oldal tetején található keresősávot. A legtöbb terméket raktáron tartjuk. Ez a legtöbb esetben azt jelenti, hogy megrendelését már a következő napon kiszállítjuk. Nagyon fontosnak tartjuk a vásárlói elégedettséget. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Mindent megteszünk, hogy a lehető leggyorsabban válaszoljunk kérdésére és jó szolgáltatást nyújtsunk.

Fa

A FixPart eddig 521 fát ültetett

Fa

39% a következő fáig

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Repair Cafe a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.Tekintsd meg az összes fenntartható kezdeményezésünket

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Electrolux Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.