15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Hotpoint alkatrészek   banner
Hotpoint

Hotpoint alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Válaszd ki a készüléked
Hotpoint Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Hotpoint készülékéhez? Több mint 22 044 Hotpoint háztartási készüléket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Hotpoint készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Hotpoint készülékhez.

Válaszd ki Hotpoint készülékedet

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű termékek Hotpoint készülékekhez

Hotpoint pótalkatrészek és tartozékok

Mint minden készülék, a Hotpoint készülékek is időnként meghibásodhatnak. Ez természetesen nagyon bosszantó, de nincs ok a pánikra. Ezért van szüksége Hotpoint szervízre? A FixParton megrendelhet minden alkatrészt és tartozékot, amire szüksége van a készülék javításához! Széles kínálatunkban számos különböző alkatrész és tartozék található. Így a készülékéhez megfelelő alkatrész vagy tartozék szinte biztosan megtalálható közöttük! A megrendelt termékeket gyakran gyorsan kiszállítjuk, így gyorsan megjavíthatja elromlott készülékét. Így hamarosan újra hálásan használhatja készülékét. Vessen egy gyors pillantást kínálatunkra!

A Hotpointról

A Hotpoint egy amerikai vállalat, amely különböző háztartási gépeket gyárt. Ma a Hotpoint tulajdonjoga két vállalat között oszlik meg. Európában például az amerikai Whirlpool, Amerikában pedig a kínai Haier tartja a frontot. Earl Richardson 1905-ben találta fel az első elektromos vasalót. A készülék Hotpoint vasaló néven vált ismertté. Ezért 1911-ben megalapította a Hotpoint nevű céget, amely erről a találmányról kapta a nevét. A Hotpoint 1912-ben kezdte meg a különböző elektromos vasalók gyártását. Az első elektromos tűzhelyeket is 1919-ben adták hozzá. A következő években egyre több és több készülék került a Hotpoint termékcsaládjába. 2007 elején az Indesit teljesen átvette a Hotpointot, majd ezt követően egyesítette azt saját márkájával, az Aristonnal. Emiatt a Hotpointot Hotpoint Ariston néven is ismerik. 2014-ben a Whirlpool és a Haier vette át a vállalatot.

A Hotpoint többek között mosógépek, mosogatógépek, hűtőszekrények és szárítógépek gyártásáról ismert. A FixParton minden Hotpoint készülékhez talál megfelelő alkatrészeket és tartozékokat. Így  eredeti alkatrészek és tartozékak mellett utángyártott és utángyártott alkatrészeket és tartozékokat is kínálunk. Mindezek az alkatrészek és tartozékok kiváló minőségűek. Így biztos lehet benne, hogy készüléke hamarosan ismét megfelelően fog működni. Tekintse meg Hotpoint tartozékok és alkatrészek kínálatát!

Hotpoint alkatrészek és tartozékok rendelése

A FixParton számos különböző Hotpoint pótalkatrész és tartozék széles választékát találja. Ezek gyakorlatilag az összes Hotpoint készülékhez alkalmasak! Például mosógépekhez, tűzhelyekhez, szárítógépekhez és mosogatógépekhez is találsz alkatrészeket és tartozékokat. A legtöbb esetben a meghibásodott készüléket saját maga is megjavíthatja. Ezután nincs szükség új készülék vásárlására. Csak egy vagy néhány alkatrészt és/vagy tartozékot kell kicserélnie! Ezzel gyakran sok pénzt takaríthat meg. Hiszen az alkatrészek és tartozékok sokkal olcsóbbak, mint egy új készülék vásárlása. A FixPartnál a fenntarthatóság nagyon fontos számunkra. Segítsen nekünk azzal, hogy támogatja fenntartható kezdeményezéseinket! Ezt úgy teheti meg, hogy tőlünk rendeli meg javítási alkatrészeit és tartozékait. Többek között igyekszünk csökkenteni az e-hulladék mennyiségét, és így biztosítani egy zöldebb jövőt. Javítsa meg tehát készülékét, és hosszabbítsa meg annak élettartamát. Így a készüléked ismét évekig fog tartani, és nem dobsz ki feleslegesen egy készüléket. Így Ön is segít nekünk az e-hulladék csökkentésében. Mielőtt tehát kidobna egy készüléket, nézze meg, hogy megjavítható-e még. Gyakran ez a helyzet! Rendeljen cserealkatrészeket és tartozékokat a FixParton.

Mivel sokféle alkatrész és tartozék létezik, nehéz lehet megtalálni az adott készülékhez illő alkatrészt vagy tartozékot. Ezért nézzen körül alaposan, és keressen a készülék típusszáma alapján. Ebben az esetben megmutatjuk Önnek az összes olyan alkatrészt és tartozékot, amely biztosan illik hozzá. Így biztos lehet benne, hogy a készülékéhez megfelelő terméket rendel! Még mindig kétségei vannak, vagy segítségünkre van szüksége? Kérjen terméket vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Örömmel segítünk, és mindent megteszünk, hogy válaszoljunk kérdéseire.

Mosógép alkatrészek és tartozékok

Megszűnt a mosógépének megfelelő működése, és Hotpoint mosógép alkatrészeket és tartozékokat keres a javításhoz? Akkor a FixParton biztosan megtalálja őket! Kínálatunkban számos különböző Hotpoint mosógéphez alkalmas alkatrészt és tartozékot talál. Van például szíj, ajtótömítés, tömlők, fűtőelemek és még sok más! Vessen egy gyors pillantást a választékra.

Főzőlap alkatrészek és tartozékok

Nagyon bosszantó, ha a tűzhelye nem működik megfelelően. Szerencsére a tűzhelyet gyakran remekül meg tudja javítani. Ehhez a FixParton megrendelheti a megfelelő Hotpoint tűzhelyalkatrészeket és tartozékokat.

Egyéb Hotpoint pótalkatrészek és tartozékok

Több mint 10 000 Hotpoint pótalkatrészt és tartozékot tudunk szállítani. Hotpoint szárítógép alkatrészeket és tartozékokat, valamint Hotpoint mosogatógép alkatrészeket és tartozékokat is talál. A teljes választékért tekintse meg weboldalunkat. Nem találja a keresett terméket? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

FixPart szolgáltatás

Széles kínálatunkban több mint 15 000 000 alkatrészt és tartozékot talál számos különböző márkájú készülékhez. A FixPartnál tehát szinte minden készülékhez van alkatrész és tartozék! Így Ön is megtalálja az Ön készülékének megfelelő cserealkatrészeket és tartozékokat. Gyors kiszállításunknak köszönhetően gyorsan megjavíthatja készülékét. A legtöbb termékünk raktáron van, és azonnal ki tudjuk szállítani. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy garantáljuk ezt a gyors szállítást.

Szeretjük elégedetté tenni vásárlóinkat. Ezért ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére! Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Küldjön e-mailt a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címre, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot. Mindent megteszünk, hogy a lehető leggyorsabban és a lehető legjobban segítsünk Önnek!

Fa

A FixPart eddig 521 fát ültetett

Fa

39% a következő fáig

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Repair Cafe a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.Tekintsd meg az összes fenntartható kezdeményezésünket

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Hotpoint Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.