15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Ikea alkatrészek   banner
Ikea

Ikea alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Válaszd ki a készüléked
Ikea Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Ikea készülékéhez? Több mint 24 177 Ikea háztartási készüléket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Ikea készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Ikea készülékhez.

Válaszd ki Ikea készülékedet

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű termékek Ikea készülékekhez

Ikea pótalkatrészek és Ikea tartozékok a FixParton

Az Ikea a nagy kék épületéről ismert, ahol mindent megtalálsz az otthonodhoz. A komplett konyháktól kezdve a mosógépekig bármit megvásárolhatsz ott. Így számos Ikea pótalkatrész is elérhető. Ikea konyhai eszközökhöz keres alkatrészeket vagy tartozékokat? Ikea hűtőszekrényhez, Ikea konyhához, Ikea mikrohullámú sütőhöz, Ikea mosogatógéphez, Ikea tűzhelyhez vagy Ikea amerikai hűtőszekrényhez kell pótalkatrész? A FixPart széles választékban kínál pótalkatrészeket és tartozékokat IKEA háztartási eszközök illetve IKEA konyhai eszközök javításához. Nem találja a kívánt alkatrészt, tartozékot vagy készüléket? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk Önnek.

Az Ikeáról

Az Ikea eredetileg egy svéd vállalat volt, és jelenleg a világ minden táján vannak fiókjai. A vállalat bútorokat és lakberendezési tárgyakat kínál, amelyeket általában a vásárlónak kell összeszerelnie. Az Ikea igyekszik a funkcionális lakberendezési cikkek minél szélesebb választékát kínálni. Az Ikea termékek jó dizájnt biztosítanak, és alacsony áron kínálják őket. Az Ikea önkiszolgáló áruház. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség eladóra, aki segít a vásárlónak megtalálni a kívánt termékeket. Az Ikea nem gyárt maga háztartási gépeket, hanem az AEG, a Whirlpool és az Indesit készülékeit használja. Az Ikea alkatrészek keresése során előfordulhat, hogy a fent említett márkák készülékei között köt ki.

Ikea pótalkatrészek

A legtöbb Ikea konyhára egy év garanciát adnak. Annak ellenére, hogy az Ikea készülékek kiváló minőségűek, előfordulhat, hogy az Ön Ikea készüléke meghibásodik. Szerencsére a FixParton számos eredeti Ikea pótalkatrész áll rendelkezésre. Gyors kiszállításunknak köszönhetően gyorsan újra használhatja Ikea készülékét. Ha tehát elromlott az Ikea gáztűzhelye, a FixParton számos Ikea pótalkatrészt rendelhet.

Ikea pótalkatrészeink kiváló eredeti minőségűek. Az Ikea készülék javítása gyakran olcsóbb. Egy új Ikea készülék vásárlása drága lehet. A FixPart az Ikea pótalkatrészek széles választékával rendelkezik. A következő Ikea alkatrészeket tudjuk szállítani: Ikea hűtőszekrény alkatrészek, Ikea mikrohullámú sütő alkatrészek, Ikea mosogatógép alkatrészek, Ikea tűzhely alkatrészek vagy Ikea amerikai hűtőszekrény alkatrészek.

Ikea gáztűzhely alkatrészek

Komplett konyhát szeretne vásárolni az Ikeától? A gáztűzhelynek benne kell lennie. A gáztűzhelyen a legfinomabb ételeket készítheti el. Sajnos néha előfordul, hogy egy Ikea gáztűzhely elromlik. Szerencsére a FixPart számos Ikea pótalkatrészt tart raktáron. A FixPartnál számos Ikea gáztűzhely pótalkatrészt találsz. Más Ikea konyhai készülékekhez is számos Ikea pótalkatrészt kínálunk. Hogy elkerülje, hogy rossz terméket rendeljen, forduljon a FixPart ügyfélszolgálatához. Gondoskodunk róla, hogy a megfelelő terméket kapja meg. Ezután folytathatja a finom ételek főzését Ikea konyhájában.

Ikea mosogatógép alkatrészek

Ez egy Ikea készülék, amelyhez számos pótalkatrész kapható. Az Ikea mosogatógépek gyakran megegyeznek az AEG, a Whirlpool és az Indesit mosogatógépeivel. Egy új Ikea konyhához gyakran jár mosogatógép. A mosogatógépek ma már szinte elképzelhetetlenek. Ki mosogat még mindig saját maga? Ezért jó, hogy az Ikea mosogatógép-alkatrészek rendelkezésre állnak, ha szükség van rájuk. Ha az Ikea mosogatógépe elromlik, gyakran előfordul, hogy a szivattyú leeresztő mágnese törik el. Ezt az alkatrészt a FixPart oldalon rendelheti meg. Ha más alkatrészekre is szüksége van a mosogatógépéhez, akkor külön is rendelhet Ikea készülékekhez való alkatrészeket. A mosogatógépek, akárcsak a páraelszívók, szintén rendelkeznek szűrőkkel. Szerencsére az Ikea mosogatógépek szűrői is beszerezhetők a FixParton.

Ikea gázfőzőlap alkatrészek

A helytakarékosság és a konyha minél szebbé tétele érdekében az emberek gyakran használnak gázfőzőlapot a gáztűzhely helyett. Az Ikea konyhák a könnyű összeszerelhetőségükről, de különösen az árukról híresek. Sok Ikea konyha kiváló minőségű készülékekkel van felszerelve. Idővel az Ikea főzőlap serpenyőtartói vagy égői elöregednek. A legtöbben ekkor szeretnek új Ikea gázfőzőlap lángelosztó vagy égőket és égőfejeket rendelni. Ezután a gázfőzőlapja újra úgy fog kinézni, mintha új lenne!

Ikea sütőalkatrészek

A sütő a konyha szíve. Egy Ikea sütővel bármit megsüthet. Gondoljon például egy finom süteményre a kávéja mellé. A FixPartnak köszönhetően sütője mindig működni fog. Az Ikea sütők legnépszerűbb alkatrészei: fűtőelemek, sütőlapok és rácsok. Mivel ezekből az Ikea sütőalkatrészekből különböző típusokat és méreteket tartunk raktáron, mindig gyorsan folytathatja a sütemények és sütőedények sütését. Ha Ikea sütőalkatrészeket keres, nézzen szét a FixPartnál.

A FixPart szolgáltatás

Gyorsan és egyszerűen eljuttatjuk Önnek a megfelelő alkatrészt. Mivel a FixPart több mint 15 millió alkatrészt tud szállítani, nagy az esélye, hogy a megfelelő terméket tudjuk biztosítani Önnek. Összeszerelés után készüléke újra úgy fog működni, mint korábban! Számos Ikea alkatrészt kínálunk. Még mindig kérdései vannak az Ikea készülékek pótalkatrészeivel kapcsolatban? Kérjük, küldjön e-mailt a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címre, vagy lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Igyekszünk a lehető leghamarabb segíteni Önnek.

Fa

A FixPart eddig 521 fát ültetett

Fa

39% a következő fáig

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Repair Cafe a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.Tekintsd meg az összes fenntartható kezdeményezésünket

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Ikea Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.