15 000 000+ alkatrész és tartozék áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

Indesit

Indesit alkatrészek és tartozékok

Találd meg egyszerűen a készülékeddel kompatibilis terméket.

Válaszd ki a készüléked
Indesit Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Pótalkatrészt vagy tartozékot keres Indesit készülékéhez? Több mint 26 525 Indesit alkatrészt és tartozékot tudunk szállítani, amelyek közül a legtöbb raktáron van. Válaszd ki Indesit készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Indesit készülékhez.

Válaszd ki Indesit készülékedet

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű termékek Indesit készülékekhez

Indesit alkatrészek és Indesit tartozékok a FixPart-tól

Szeretne Indesit készülékéhez alkatrészeket vagy tartozékokat találni? Indesit hűtőszekrényéhez, Indesit mosógépéhez vagy Indesit páraelszívójához kell pótalkatrész? Az Indesittel való jó kapcsolatunknak köszönhetően hatalmas választékban talál Indesit pótalkatrészeket és tartozékokat készülékéhez. A FixParton számos Indesit készülékhez találhat pótalkatrészeket.

Az Indesitről

Az Indesit egy olasz gyártó, amely háztartási készülékekhez, például mosógépekhez, szárítógépekhez, mosogatógépekhez, hűtőszekrényekhez és páraelszívókhoz gyárt alkatrészeket és tartozékokat. Európa egyik legnagyobb gyártója, és világszerte ismert. A Merloni Elettrodomestici Spa-t 1975-ben alapította Vittorio Merloni. A Merloni 1985-ben vette át az Indesitet, mivel eredetileg jelentős versenytársak voltak. A vállalat 2005-től az Indesit nevet viseli.

Ma az Indesit az egyik legnagyobb európai háztartási gépek és alkatrészek gyártója. Szlogenje: ''Minden, amit az Indesitben látsz''. A vállalatnak több mint 16 000 alkalmazottja van. A vállalat 1988-ban több mint 1 milliárdos forgalmat bonyolított. Ezzel a vállalat Európa negyedik legnagyobb háztartási készülékgyártója lett. 1994-re a vállalat forgalma megközelítette a 2 milliárdot, és 10%-os piaci részesedéssel rendelkezett Európában. Egy évvel később a vállalat megvásárolta a Star SpA egyharmadát. 2002-ben a teljes vállalatot felvásárolta.

1999-ben felvásárolta a matricákat gyártó Panini vállalatot. 2000-ben az Indesit felvásárolta a Philco-t és a Stinolt. Ezzel a vállalat jelentős részesedést szerzett az orosz piacon. Az ezt követő években számos gyárat bezártak és több száz dolgozót elbocsátottak. 2014-ben a vállalatot felvásárolta az amerikai Whirlpool Corporation. A Whirlpool 758 millió euróért vásárolt 60%-os részesedést a vállalatban. Ezzel a Whirlpool az olasz, az egyesült királyságbeli és az oroszországi országok vezetőjévé vált.

Indesit termékek

Sokféle Indesit készülékhez számos pótalkatrészt kínálunk. Például számos Indesit mosógépalkatrész és Indesit szárítógépalkatrész van nálunk. Számos Indesit sütőalkatrész és Indesit hűtőszekrény alkatrész is megtalálható nálunk. Vannak Indesit fagyasztóalkatrészeink és Indesit sütőalkatrészeink is. Ha tehát Indesit készülékjavításra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár!

Ha valami baj van az Indesit készülékével, bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal egy alkatrész vagy tartozék beszerzéséért. Szinte az összes Indesit készülékhez van alkatrészünk. Könnyen és gyorsan megtalálhatja és megrendelheti őket.

Indesit pótalkatrészek

Számos pótalkatrészünk van Indesit készülékekhez. Gondoljunk például a használati utasításokra. Indesit mosógép használati utasítások megrendelhetők nálunk. Egyéb Indesit mosógép alkatrészek is megtalálhatóak nálunk. Például Indesit mosógép ajtógumik. Az is előfordulhat, hogy a mosógép meghibásodik. A mosógép újraindítása lehet megoldás, de gyakran nem az. Indesit mosógép alkatrészeket könnyen talál nálunk.

Egy Indesit mosógép kézikönyv nagyobb segítséget nyújthat. Garanciális Indesit mosógépet az Indesit weboldalán talál. Így megnézheti, hogy van-e még garanciája vagy sem. Ha az Indesit mosogatógépednek van valamije, akkor az Indesit mosogatógépet is visszaállíthatod. Egyéb Indesit hibák esetén megkérdezheti ügyfélszolgálatunkat. Számos Indesit mosogatógéphez van alkatrészünk.

Indesit mosogatógépéhez alkatrészekre van szüksége, például kosarakra, kerekekre, szórókarokra és fogantyúkra? Nálunk megtalálja őket. Indesit fagyasztószekrények fiókjait, fogantyúit, ajtóit, rekeszeit és lámpáit is megtalálod nálunk. Indesit szárítógép modulokat, ajtókat és burkolatokat is talál nálunk. Indesit mosógépéhez ajtók, csapágyak, kádak és gumik vannak nálunk. Indesit mosógépéhez házakat, mandzsettákat, konzolokat és fogantyúkat is kínálunk. Ha nem tudja, hogy melyik termékre van szüksége, használhatja a használati útmutatót.

Népszerű Indesit cserealkatrészek a következők: Indesit csapágyak, Indesit szíjak, Indesit lefolyószivattyúk, Indesit mosóbordák, Indesit gumik, Indesit tálak és Indesit üvegtányérok. Tehát számos Indesit készülékhez van pótalkatrészünk. Ezek az alkatrészek könnyen és gyorsan megrendelhetőek. Gyakran nagyon gyorsan meg is találhatók. Ha ez nem így van, akkor tanácsos munkatársaink segítségét kérni. Önnel együtt megkeressük a megfelelő terméket.

FixPart szolgáltatás

A weboldalunkon szereplő legtöbb termék raktáron van. Ezért gyors szállítást tudunk biztosítani. A legtöbb esetben ez azt jelenti, hogy már másnap megkapja a rendelését. Nagyon fontosnak tartjuk a vásárlói elégedettséget. Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk kérdésére.

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Natuur & Milieu, a Repair Cafe és a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.

A FixPart eddig 446 fát ültetett

Fa

96% a következő fáig

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Indesit Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.

Hogyan működik a FixPart?
Meghibásodott készülék

Meghibásodott a készüléked? Ez bosszantó... De ne aggódj, a FixPart segítségével könnyedén megjavíthatod!

1. FixPart keresés

Add meg készüléked márkáját és modellszámát weboldalunkon.

2. FixPart keresés

Keresd és rendeld meg egyszerűen a megfelelő alkatrészt.

3. Csomagszállítás

Gyors szállítás 1-3 napon belül*

4. Javított készülék

Cseréld ki az alkatrészt, és a készülék ismét olyan lesz, mint újkorában!

Megtakarított összeg

Szép munka! A javításnak köszönhetően nem csak pénzt takarítasz meg, hanem személyesen is hozzájárulsz a zöld jövőhöz.

Kérdések

Segítségre van szükséged a megrendeléssel vagy javítással kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintsd meg javítási javaslatunkat.