15 000 000+ alkatrész és tartozék áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

Neff

Neff alkatrészek és tartozékok

Találd meg egyszerűen a készülékeddel kompatibilis terméket.

Válaszd ki a készüléked
Neff Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Pótalkatrészt vagy tartozékot keres Neff készülékéhez? Több mint 34 765 Neff alkatrészt és tartozékot tudunk szállítani, amelyek közül a legtöbb raktáron van. Válaszd ki Neff készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Neff készülékhez.

Válaszd ki Neff készülékedet

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű termékek Neff készülékekhez

Neff alkatrészek és Neff tartozékok

Neff pótalkatrészeket vagy Neff tartozékokat keres? Akkor a Fixpartnál a legjobb helyen jár. A beszállítóval való jó kapcsolatunknak köszönhetően számos Neff pótalkatrészt tudtunk felvenni a kínálatunkba. Erre nagyon büszkék vagyunk a Fixpartnál. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a legtöbb terméket saját raktárkészletünkből szállíthassuk. Ezért gyakran már másnap tudunk szállítani. Az eredeti Neff háztartási készülékhez tartozó alkatrészek mellett olyan utángyártott alkatrészeket is tudunk szállítani, amelyek szintén alkalmasak a Neff termékekhez. Ezek az alkatrészek egyenértékűek az eredeti Neff alkatrészekkel. A különbség az árban van, a replika termékek gyakran csak egy kicsit olcsóbbak. Szóval, Önnek is szüksége van Neff javításra? Akkor a legjobb helyen jár!

A Neffről

A Neffet 1877-ben alapította Carl Neff és 6 társa egy baden-württemburgi kisvárosban. Carl Neff szakmáját tekintve lakatos volt, mielőtt irányt váltott és a tűzhelyre összpontosított. Az első néhány Neff kemencét mindössze 6 pár kéz készítette, de ezek a kemencék jó minőségűek voltak. Ez a minőség ma is látható a Neff készülékekben.

1919-ben folytatták a fejlesztést és az innovációt a konyhák területén. Különböző új készülékeket is piacra dobtak. Nagyobb sütőket vezettek be az ipari konyhák számára. Ezeknek a környezetszennyező szenes kemencéket kellett felváltaniuk.

1949-ben, amikor a háború éppen véget ért, piacra dobták a Neff sütőt. Most először vált lehetővé, hogy különböző rekeszekben főzzünk. Így két különböző hőmérsékleten lehetett főzni. 1950-ben felhagytak a kapitalizmussal, és megkezdődött a nyugati világ innovációja. A Neff volt az első gyártó, aki úgy döntött, hogy minden sütőt termosztáttal lát el. 1960-ban mutatták be az ipari mikrohullámú sütőt.

A 70-es és 80-as években a sütőt továbbfejlesztették. Különböző főzőlapokkal, gáz, elektromos főzőlapokkal jöttek. Nem sokkal később feltaláltak egy új technológiát, amellyel a sütőt a kerekek és az elülső sínek segítségével ki lehet húzni.

Az elmúlt 20 évben a Neff nem ült egy helyben, és tovább fejlődött. Például megjelent a piacon a NEff FlexInduction főzőlap. Ez az indukciós főzőlap gondoskodik arról, hogy csak az a hely legyen forró, ahová a serpenyőt helyezi.

Neff pótalkatrészek

Neff pótalkatrészeket kínálunk különböző Neff készülékekhez. Nagy az esélye, hogy nálunk megtalálja a megfelelő termékeket a Neff készülékéhez. Van Neff kávéfőző alkatrészünk, Neff fagyasztó alkatrészünk, Neff tűzhely alkatrészünk és Neff sütő alkatrészünk.

Neff hűtőszekrény alkatrészek

A Neff hűtőszekrény pótalkatrészek megrendelése gyors és egyszerű a FixPartnál. A Neff hűtőszekrényhez való pótalkatrészek széles és változatos választékával rendelkezünk. Ajtópolcot, termosztátot, üveglapot vagy ajtógumit keres? Akkor a legjobb helyen jár. Az amerikai hűtőszekrények manapság nagyon népszerűek. Ez elsősorban a nagy tárolókapacitásuknak köszönhető. A tárolóhely mellett ezek a hűtők nagyon energiatakarékosak is. Az amerikai hűtőszekrényhez alkatrészeket is rendelhet tőlünk.

Neff sütőalkatrészek

A Neff egyik legnépszerűbb terméke a sütő. A sütő az egyik első készülék, amelyre a Neff összpontosított és amelyről ismertté vált. A Neff kézműves munkája és tapasztalata ellenére az Ön Neff sütője is meghibásodhat. Ilyenkor gyakran nem szükséges teljesen újat vásárolni. Egy vagy több alkatrész cseréjével a sütő gyakran olyan jól működik, mintha új lenne. Ha sütője már nem működik megfelelően, annak oka több alkatrész is lehet. Lehet, hogy például új fűtőelemet, gombot, zsanért, kapcsolót vagy fogantyút kell vásárolnia. Ezek a sütő mikrohullámú alkatrészek és még sok más alkatrész kapható webáruházunkban.

Neff páraelszívó pótalkatrészek

Neff páraelszívó tulajdonosa vagy? Akkor fontos, hogy megfelelően karbantartja ezt a páraelszívót. Különösen az olyan alkatrészeket kell karbantartani, mint a szénszűrő és a zsírszűrő. Ezek az alkatrészek ugyanis biztosítják az ételek levegőjének megfelelő eltávolítását. A szénszűrőn és a zsírszűrőn kívül további Neff páraelszívó alkatrészek is megtalálhatóak kínálatunkban. Kapcsolót, kábelköteget, fedelet vagy tartót keres Neff páraelszívójához? Akkor ezeket is megrendelheti nálunk.

Neff mosogatógép alkatrészek

A sütő, a hűtőszekrény és az elszívó alkatrészei mellett a Neff mosogatógép alkatrészei is megtalálhatók nálunk. A mosogatógép egy olyan termék, amelyet sokan használnak naponta, és sok igénybevételt bír ki. Ezért gyakran találkozunk olyanokkal, akik kosarat vagy tömlőt keresnek. Ezeken az alkatrészeken kívül szivattyút, motort, gombot, tömítést vagy fedelet is tudunk biztosítani.

Egyéb Neff alkatrészek

A fentiekben csak négy Neff készüléket írtunk le. Az ezekhez a készülékekhez tartozó alkatrészeken kívül a kínálatunkban szereplő többi Neff készülékhez is találhatók alkatrészek. Neff kombi mikrohullámú sütő alkatrészeket, Neff kávéfőző alkatrészeket és Neff főzőlap alkatrészeket is kínálunk.

FixPart szolgáltatás

Ha Neff készülékéhez Neff alkatrészt keres, jó eséllyel megtalálhatja kínálatunkban. Ha nem sikerül megtalálni a megfelelő alkatrészt Neff készülékéhez? Kérjük, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz. Elérhet minket a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen, és szívesen segítünk kérdésében. Kapcsolatfelvételi űrlapunkat is kitöltheti. Igyekszünk minden kérdésre a lehető leggyorsabban válaszolni.

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Natuur & Milieu, a Repair Cafe és a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.

A FixPart eddig 446 fát ültetett

Fa

96% a következő fáig

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Neff Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.

Hogyan működik a FixPart?
Meghibásodott készülék

Meghibásodott a készüléked? Ez bosszantó... De ne aggódj, a FixPart segítségével könnyedén megjavíthatod!

1. FixPart keresés

Add meg készüléked márkáját és modellszámát weboldalunkon.

2. FixPart keresés

Keresd és rendeld meg egyszerűen a megfelelő alkatrészt.

3. Csomagszállítás

Gyors szállítás 1-3 napon belül*

4. Javított készülék

Cseréld ki az alkatrészt, és a készülék ismét olyan lesz, mint újkorában!

Megtakarított összeg

Szép munka! A javításnak köszönhetően nem csak pénzt takarítasz meg, hanem személyesen is hozzájárulsz a zöld jövőhöz.

Kérdések

Segítségre van szükséged a megrendeléssel vagy javítással kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintsd meg javítási javaslatunkat.