15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Philips alkatrészek   banner
Philips

Philips alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Válaszd ki a készüléked
Philips Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Philips készülékéhez? Több mint 52 471 Philips háztartási készüléket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Philips készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Philips készülékhez.

Válaszd ki Philips készülékedet

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű termékek Philips készülékekhez

Philips pótalkatrészek és Philips tartozékok a FixPart-tól

Philips alkatrész bolt-ot keres? Akkor a FixPart-on jó helyen jár. Philips pótalkatrészek széles választékát kínáljuk. Philips pótalkatrészeket forgalmazunk profiknak és ezermestereknek. Philips termékekhez tartozó pótalkatrészek széles választéka kapható kínálatunkból. Fő előnye annak, ha a FixParton rendel Philips alkatrészeket, hogy gyorsan folytathatja munkáját!

A Philipsről

A Philips Hollandia legismertebb elektronikai vállalata. Gerard Philips és édesapja 1891-ben alapította a Philips & Co-t Eindhovenben. A Philips elsősorban a villanykörték fejlesztésével foglalkozott. 1939-től a fókusz a háztartási készülékekre is kiszélesedett, mivel a Philips borotvákat vezetett be a piacra. Ma a vállalat neve Royal Philips. Ez egy nagyon erős és megbízható márka, amely az innovációról és a fenntarthatóságról ismert. A holland Philips a világ egyik legnagyobb vállalata. A Philips erősen elkötelezett az egészségügy fejlesztése iránt. De a Philips nevéhez fűződnek a kiváló minőségű televíziók, hangrendszerek, borotvák, kávéfőzők, lámpák és egyéb konyhai készülékek. A Philips szlogenje: ''Innovation & you'' és ''Let's make things better''.

Egészség

A Philips is egyre inkább az emberek egészségére összpontosít. Erre a célra fejlesztették ki az Airfryert. A Philips Airfryer a fritőzgépet váltja fel. A Philips Airfryer XXL 90%-kal kevesebb zsiradékot használ. A sütésnek ez az alternatívája sokkal egészségesebb. 

Philips pótalkatrészek 

A Philips alkatrészek könnyen cserélhetők, ez nagy előny. A Philips készülékek nagyon könnyen összeszerelhetők. A könnyű javíthatóság minden Philips termékre vonatkozik: a laptopoktól az ételfeldolgozókig, a mobiltelefonoktól a páraelszívókig. Philips javításra van szüksége? A legjobb helyen jár!

Philips borotvaalkatrészek

Mivel a FixParton több mint 15 millió alkatrész áll rendelkezésre, a Philips alkatrész biztosan elérhető. Az egyik legtöbbet rendelt alkatrész a Philips borotvafejek. Ezek a Philips borotvaalkatrészek nagyon népszerűek. Egy idő után a borotva pengéi tompák lesznek. Ha ez megtörténik, akkor mindenképpen új Philips borotvafejre van szüksége. Ez vonatkozik a Philips borotválkozó trimmerére is. A Philips trimmerrel is előfordulhat ez a probléma. Az új Philips borotvafejnek köszönhetően újra sima borotválkozása lesz! A Philips borotvák jó minőségűek. Így az eredeti Philips borotvaalkatrészek is a FixPartnál!

Philips porszívó alkatrészek

Minden háztartásban van porszívó. A nagyon nagy teljesítményű és csendes Philips porszívók minden bizonnyal az otthonok nagy értékei. Az, hogy a Philips porszívó elromlik, sajnos nem elkerülhetetlen. Egy elromlott porszívó a következő problémákat okozhatja: a szívóerő vagy a szag elvesztése. A szívóerő elvesztése esetén valószínűleg új alkatrészre lesz szüksége a Philips porszívójához, például új Philips porszívó motorra. Ha porszívózás közben valamilyen szagot is tapasztal? Akkor valószínűleg piszkos a szűrője. A Philips porszívó szűrőjét ki kell cserélni. A Philips porszűrő egy olyan alkatrész, amelyet könnyen kicserélhet. Ennek a Philips alkatrésznek a cseréje 2 percet vesz igénybe az Ön idejéből. A Philips porszívó szűrő cseréje után ismét szagmentesen porszívózhat. Szerencsére a FixPartnál különböző Philips porszívóalkatrészek állnak rendelkezésre. Gondoljon például egy Philips porszívószivacsra vagy egy Philips porszívózsákra. Ezeken az alkatrészeken kívül még több Philips porszívóalkatrész van raktáron, mint például: fúvóka, szűrő, porzsák, tömlő vagy fogantyú

Philips botmixer alkatrészek

A Philips botmixerrel minden nap a legfinomabb ételeket keverheti össze. A Philips avance nagyon alkalmas erre a célra. Természetesen a Philips botmixer is szóba jöhet. A Philips botmixer azonban kompaktabb. Előfordulhat, hogy a Philips botmixer elromlik. Gondoljon például arra, hogy véletlenül leejti a Philips botmixer tálját. A turmixgép tálkája eltörik. A Philips botmixer táljának törése esetén nem tudja tovább használni a Philips botmixert. Ezenkívül az is előfordulhat, hogy a Philips botmixer tálja szivárog. Ez valószínűleg azért van, mert a turmixgép táljának gumija eltört vagy elszakadt. Ez szerencsére szintén cserélhető. Kínálatunkban számos gumit is talál a Philips készülékekhez. Ha azt veszi észre, hogy keverés közben a zöldségek már nem olyan finomra aprítottak, mint korábban. Lehet, hogy a botmixer pengéi eltörtek vagy tompák. Egy új Philips botmixer pengéjének cseréje nagyon egyszerű. Ez egy olyan javítás, amelyet könnyű elvégezni. Észrevettük, hogy sokan keresik a Philips pengét, keverőtálat vagy fedelet. Ezért ezeket a Philips alkatrészeket is raktáron tartjuk!

A FixPart más márkái

A FixParton különböző márkák alkatrészeinek széles választékát találja. Egy másik nagy márka, amelyből sok van, a Bosch alkatrészek. A Philipshez hasonlóan a Bosch is háztartási készülékek gyártásával foglalkozik. Ehhez is nagy választékban kínálunk alkatrészeket és tartozékokat. Így biztosítjuk Önt arról, hogy nem kell sokáig nélkülöznie kedvenc készülékeit, mert a mi pótalkatrészeinkkel gyorsan megjavíthatja készülékét. Választékunkban eredeti alkatrészek és tartozékok, valamint utángyártott alkatrészek és tartozékok egyaránt megtalálhatóak. Ezek az utángyártott alkatrészek ugyanolyan minőségűek, mint az eredeti alkatrészek, de sok esetben csak egy kicsit olcsóbbak. Így igyekszünk minden fogyasztó számára azt a terméket kínálni, amit keres.

A FixPart szolgáltatása

A ugyfelszolgalat@fixpart.hu e-mail címen érhető el. Lehetőség van a kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Annak ellenére, hogy ilyen nagy választékkal rendelkezünk alkatrészekből és tartozékokból, előfordulhat, hogy nincs nálunk az Ön által keresett alkatrész. Ebben az esetben kitöltheti a weboldalunkon található kérdőívet, és ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül megfelelő megoldással áll elő. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk a kérdésére. 

Fa

A FixPart eddig 521 fát ültetett

Fa

39% a következő fáig

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Repair Cafe a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.Tekintsd meg az összes fenntartható kezdeményezésünket

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Philips Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.