15 000 000+ alkatrész és tartozék áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

Sharp

Sharp alkatrészek és tartozékok

Találd meg egyszerűen a készülékeddel kompatibilis terméket.

Válaszd ki a készüléked
Sharp Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Pótalkatrészt vagy tartozékot keres Sharp készülékéhez? Több mint 18 107 Sharp alkatrészt és tartozékot tudunk szállítani, amelyek közül a legtöbb raktáron van. Válaszd ki Sharp készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Sharp készülékhez.

Válaszd ki Sharp készülékedet

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű termékek Sharp készülékekhez

Sharp alkatrészek és Sharp tartozékok a FixPart-tól

Sharp termékekhez keres megfelelő alkatrészeket és tartozékokat? Például Sharp légkondicionálójához, Sharp tűzhelyéhez, Sharp fagyasztójához, Sharp sütőjéhez, Sharp mikrohullámú sütőjéhez vagy Sharp TV-jéhez? A Sharppal való jó kapcsolatunknak köszönhetően a Sharp készülékekhez Sharp alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk. Sharp szervízre van szüksége? A FixPart a megfelelő hely! Nem találja a kívánt alkatrészt? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen megoldjuk Önnek a problémát. 

A Sharpról

A Sharp egy japán szórakoztatóelektronikai gyártó. Termékeit a világ 164 országában értékesítik, többnyire Sharp Electronics néven. A Sharp Corporation 2013-ban a piaci részesedését tekintve a tizedik legnagyobb televíziógyártó volt. Japánban a Sharp Electronics egy ideje már piacvezető a televíziós iparágban. A Sharp jelenlegi szlogenje a "Légy eredeti".

Sharp pótalkatrészek

Mint már említettük, Sharp cserealkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk az összes Sharp háztartási készülékhez. Például Sharp mikrohullámú sütő alkatrészek, Sharp hűtőgép alkatrészek, Sharp porszívó alkatrészek. Ezen alkatrészek és tartozékok nagy része elérhető raktárkészletünkről! Nagy az esélye, hogy az Ön által keresett alkatrész nálunk van raktáron!

A megfelelő alkatrész megtalálásához többféleképpen is kereshet. Kereshet készülékkategória szerint. Sharp mikrohullámú sütőjéhez keres forgótányért? Akkor keressen a mikrohullámú sütő kategórián belül. Egy másik keresési mód a típusszám szerinti keresés. A típusszám gyakran megtalálható a készülék matricáján. Ha ezt a számot beírja a keresősávba, akkor az adott típusszámhoz tartozó összes megfelelő alkatrészt megkeressük. Így mindig megtalálja a megfelelő terméket!

Sharp készülékjavításra van szüksége? A legjobb helyen jársz! Nem találja a kívánt alkatrészt? Akkor küldjön nekünk üzenetet. Örömmel segítünk Önnek.

Sharp mikrohullámú sütő pótalkatrészek

Sharp mikrohullámú sütőjéhez keres alkatrészeket? Akkor jó helyen jársz! Olyan termékekre gondolhat, mint: burkolat, ház, kapcsoló, motor, forgótányér és még sok más. A legtöbb ilyen terméket raktáron tartjuk. Ezért nem kell sokáig várnia a rendelésére. A megfelelő termék megtalálásához javasoljuk a típusszám szerinti keresést.

Sharp klímaberendezések alkatrészei

Egy másik készülék, amelyhez számos alkatrészt szállítunk, a Sharp klímaberendezés. A klímaberendezésben is sok minden meghibásodhat. Jó eséllyel van raktáron az Ön által keresett alkatrész, így nem sokáig lesz meghibásodott Sharp klímaberendezése. A megfelelő alkatrész megtalálásához javasoljuk, hogy típusszám alapján keressen. Segítségre van szüksége a megfelelő alkatrész megtalálásában? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő alkatrészt!

A FixPart más márkái

Mint fentebb említettük, JVC alkatrészek széles választékával rendelkezünk, de ennél sokkal több van! Olyan márkákat is szállítunk, mint például: Philips, Zanussi, Samsung, LG és Siemens. Több mint 15.000.000 alkatrész és tartozék található nálunk több mint 2.000 márkától több mint 1.000.000 készülékhez! Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni.

A FixPart szolgáltatása

Mivel a legtöbb terméket raktáron tartjuk, gyors szállítást tudunk biztosítani. Az Ön elégedettsége nagyon fontos számunkra. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? Elérhet minket e-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk kérdésére.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Sharp Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.

Hogyan működik a FixPart?
Meghibásodott készülék

Meghibásodott a készüléked? Ez bosszantó... De ne aggódj, a FixPart segítségével könnyedén megjavíthatod!

1. FixPart keresés

Add meg készüléked márkáját és modellszámát weboldalunkon.

2. FixPart keresés

Keresd és rendeld meg egyszerűen a megfelelő alkatrészt.

3. Csomagszállítás

Gyors szállítás 1-3 napon belül*

4. Javított készülék

Cseréld ki az alkatrészt, és a készülék ismét olyan lesz, mint újkorában!

Megtakarított összeg

Szép munka! A javításnak köszönhetően nem csak pénzt takarítasz meg, hanem személyesen is hozzájárulsz a zöld jövőhöz.

Kérdések

Segítségre van szükséged a megrendeléssel vagy javítással kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintsd meg javítási javaslatunkat.