15 000 000+ alkatrész és tartozék áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

Zanker

Zanker alkatrészek és tartozékok

Találd meg egyszerűen a készülékeddel kompatibilis terméket.

Válaszd ki a készüléked
Zanker Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Pótalkatrészt vagy tartozékot keres Zanker készülékéhez? Több mint 12 170 Zanker alkatrészt és tartozékot tudunk szállítani, amelyek közül a legtöbb raktáron van. Válaszd ki Zanker készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Zanker készülékhez.

Válaszd ki Zanker készülékedet

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű termékek Zanker készülékekhez

Zanker alkatrészek és Zanker tartozékok a FixPart-tól

Zanker pótalkatrészeket vagy Zanker tartozékokat keres? Akkor jó helyen jár a FixPartnál! A Zanker különböző háztartási gépeket és fehérárukat gyárt, többek között mosógépeket, szárítógépeket, hűtőszekrényeket és mosogatógépeket. Sajnos ezek a készülékek az évek során meghibásodhatnak. Szerencsére a Zanker alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk. A legtöbb Zanker pótalkatrészt még raktáron is tartjuk, így a keresett alkatrészt pillanatok alatt kiszállítjuk Önnek.

Természetesen nagyon bosszantó, ha Zanker készüléke elromlik. Egy új készülék vásárlása nagyon drága lehet. Ezért bölcs dolog először megnézni, hogy meg tudja-e javítani Zanker készülékét. Gyakran egy elromlott alkatrész cseréje egyszerűbb, mint gondolná! Az elromlott alkatrész cseréjével a készülék hosszabb ideig fog működni.

A Zankerről

A Zanker egy 1888-ban alapított német vállalat, amely háztartási készülékeket és fehérárukat gyárt. A vállalat elsősorban különböző fémáruk gyártásával kezdte meg működését. A Zanker 1933-ban kezdett el mosógépeket, majd néhány évvel később centrifugákat gyártani. A vállalat 1977-ben kezdett el szárítógépeket gyártani. Ma Hollandiában a Zanker számos különböző háztartási gépét találja meg, többek között hűtőszekrényeket, mosogatógépeket és mosógépeket. A Zanker különösen a mosógépek és szárítógépek terén specializálódott.

A Zankert a svéd Electrolux vállalat vette át. Bár az Electrolux irányít, a háztartási gépeket továbbra is Zanker márkanév alatt értékesítik.

Zanker pótalkatrészek

A Zanker sokféle készüléket gyárt, és sajnos néha előfordul, hogy valami elromlik. Szerencsére a Zanker készülékekhez alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk. Keres például Zanker szárítógép alkatrészeket, Zanker hűtőszekrény alkatrészeket, Zanker mosogatógép alkatrészeket vagy Zanker mosógép alkatrészeket? Akkor a legjobb helyen jár. Számos eredeti Zanker alkatrészt, de pót- vagy utángyártott alkatrészeket is talál nálunk. Ezek egyenértékűek az eredeti Zanker alkatrészekkel. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő pótalkatrészt a Zanker készülékéhez, a készülék típusszáma alapján kell keresnie. Így gyorsan láthatja, hogy az Ön készülékéhez milyen pótalkatrészek állnak rendelkezésre kínálatunkban.

Zanker szárítógép pótalkatrészek

Zanker szárítógépéhez keres alkatrészeket? Akkor itt a legjobb helyen jár. A Zanker szárítógépek pótalkatrészeinek hatalmas választékát kínáljuk. Szinte minden Zanker szárítógép modellhez tudunk pótalkatrészeket szállítani. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt az Ön szárítógépéhez, a Zanker készülék típusszáma alapján tud a legjobban keresni. Így biztosan megtalálja a megfelelő alkatrészt.

Zanker hűtőszekrény alkatrészek

Ha Zanker hűtőszekrénye elromlott, azt minél hamarabb meg szeretné javíttatni. Nem szeretné, ha a hűtőszekrényében lévő ételek megromlanának. Szerencsére a Zanker hűtőszekrény alkatrészek széles választékát kínáljuk. Lehet, hogy Zanker hűtőszekrénye ajtótömítése már nem tömít jól, és emiatt szivárog a hideg levegő, vagy esetleg a hűtőszekrénye új zöldségtartó fiókját keresi. Így gyorsan hozzájuthat a megfelelő alkatrészhez. Ha a hűtőszekrény cseréje helyett megjavítja, sok pénzt takaríthat meg. Emellett a környezetnek is jobb. Egy elromlott alkatrész cseréje gyakran egyszerűbb, mint gondolná! Rendelje meg gyorsan az összes Zanker hűtőszekrény-alkatrészt a FixParton.

Zanker mosógép alkatrészek

A Zanker mosógépek általában jó minőségűek. De néha előfordulhat, hogy a gép valamelyik alkatrésze elromlik vagy cserére szorul. Ilyen például a Zanker mosógép mandzsettája, ajtókilincse vagy kapcsolója. Mi mindezeket az alkatrészeket és még sok mást is tudunk szállítani! Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt a gépéhez, a legjobban a mosógép típusszáma alapján tud keresni. Így biztos lehet benne, hogy az alkatrész megfelel az Ön készülékéhez. Nem tudja megfejteni? Forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz. Szívesen segítünk.

Egyéb Zanker termékek

A fent említett készülékeken kívül még sok más alkatrész és tartozék is megtalálható nálunk a különböző Zanker készülékekhez! Akár Zanker hűtő-fagyasztó pótalkatrészt, akár Zanker mosogatógép pótalkatrészt vagy bármilyen más Zanker készüléket keres, jó eséllyel van nálunk! Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt a készülékéhez, a Zanker készülék típusszámára kell keresnie. Így biztosan tudhatja, hogy az alkatrész megfelel a készülékhez!

A FixPart szolgáltatás

A FixPart több mint 15 000 000 pótalkatrészt és tartozékot kínál több mint 2 000 márkától több mint 1 000 000 készülékhez. Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni! Termékeink egy részét saját raktárkészletünkből, másik részét pedig számos beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk. Így kínálatunk nagy része közvetlenül elérhető.

A FixParton egyszerűen és extra gyorsan rendelhet Zanker alkatrészeket. Az oldal tetején található keresősáv segítségével könnyedén megtalálhatja a megfelelő alkatrészt. A legtöbb terméket raktáron tartjuk. Ezért gyors kiszállítást tudunk biztosítani. Nagyon fontosnak tartjuk a vásárlói elégedettséget. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk kérdésére.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Zanker Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.

Hogyan működik a FixPart?
Meghibásodott készülék

Meghibásodott a készüléked? Ez bosszantó... De ne aggódj, a FixPart segítségével könnyedén megjavíthatod!

1. FixPart keresés

Add meg készüléked márkáját és modellszámát weboldalunkon.

2. FixPart keresés

Keresd és rendeld meg egyszerűen a megfelelő alkatrészt.

3. Csomagszállítás

Gyors szállítás 1-3 napon belül*

4. Javított készülék

Cseréld ki az alkatrészt, és a készülék ismét olyan lesz, mint újkorában!

Megtakarított összeg

Szép munka! A javításnak köszönhetően nem csak pénzt takarítasz meg, hanem személyesen is hozzájárulsz a zöld jövőhöz.

Kérdések

Segítségre van szükséged a megrendeléssel vagy javítással kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintsd meg javítási javaslatunkat.