15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

Fizetés

A FixPart számos fizetési módot kínál a megrendelés kifizetésére. Annak érdekében, hogy garantáljuk a legbiztonságosabb fizetési környezetet és a lehető legkönnyebb fizetési módot, a legtöbb esetben a MultiSafepay szolgáltatás használjuk. Így a vásárlás során nem kell aggódod a biztonság miatt. A MultiSafepay szolgáltatásról a MultiSafepay weboldalon találsz további információkat.

Hitelkártya

Szeretne egy hitelkártya szerint fizetni? Hitelkártya-adataidat biztonságos SSL-kapcsolaton keresztül küldjük el, és nem mentjük el. A bankkártyás fizetés azonnal megérkezik hozzánk, és a megrendelést azonnal feldolgozzuk. A hitelkártya fizetési módot teljesen ingyen használhatod FixPart megrendelésed kifizetéséhez!

Utánvétes fizetés

Szállításkor szeretne fizetni? Ha a Utánvétes fizetés lehetőséget választja, akkor a kiszállítás pillanatában, a kézbesítőnél fizetheti ki a rendelését. A megrendelését azonnal feldolgozzuk. A hitelkártya fizetési módot teljesen ingyen használhatod FixPart megrendelésed kifizetéséhez!

PayPal

Szeretne PayPal-on keresztül fizetni? PayPal fizetések azonnal megérkeznek hozzánk, a megrendelést azonnal feldolgozzuk. A FixPart megrendelésének PayPal összeggel történő kiegyenlítése 114 Ft + 4,3% költséggel jár, ezek a költségek megegyeznek azokkal a költségekkel, amelyeket ennél a fizetési módnál fizetnünk kell.

Apple Pay

Fizetés Apple Pay? Apple Pay fizetések azonnal megérkeznek hozzánk, a megrendelést azonnal feldolgozzuk. A hitelkártya fizetési módot teljesen ingyen használhatod FixPart megrendelésed kifizetéséhez!

Google Pay

Fizetés Google Pay? Google Pay fizetések azonnal megérkeznek hozzánk, a megrendelést azonnal feldolgozzuk. A hitelkártya fizetési módot teljesen ingyen használhatod FixPart megrendelésed kifizetéséhez!

Elektronikus átutalás

Banki átutalással fizetni? Banki átutalással (vagy átutalással) a megrendelés összegét a bankszámlánkra utalja. Ezt megteheti például saját bankjának internetbankjával. A banki átutalás részleteit a visszaigazoló oldalon és a megrendelés visszaigazolásában találja. Banki átutalás esetén a tranzakció feldolgozására néhány napot kell számítani. A hitelkártya fizetési módot teljesen ingyen használhatod FixPart megrendelésed kifizetéséhez!

Proforma számla/árajánlatot (csak vállalkozások számára)

Proforma számlával vagy árajánlattal a bankszámlánkra utalod a megrendelés összegét. Ezt megteheted például saját bankod internetbankján keresztül is. A banki átutalás részleteit a visszaigazoló oldalon és a rendelés visszaigazolásában találod meg. Banki átutalás esetén a tranzakció feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A hitelkártya fizetési módot teljesen ingyen használhatod FixPart megrendelésed kifizetéséhez!

A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.