15 000 000+ alkatrész és tartozék áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

hűtőszekrény

Hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok

Találd meg egyszerűen a készülékeddel kompatibilis terméket.

Hűtőszekrény Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt vagy tartozékot keresel hűtőszekrény készülékhez? Több, mint 303 460 hűtőszekrény alkatrészt és tartozékot tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki hűtőszekrény márkáját, termék kategóriáját, vagy tekintsd meg népszerű hűtőszekrény termékeket.

Válaszd ki hűtőszekrény márkádat

AEG hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Arcelik hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Bauknecht hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Beko hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Bosch hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Candy hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Constructa hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Electrolux hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Gaggenau hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Gorenje hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Ignis hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Ikea hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Indesit hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Küppersbusch hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok LG hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Liebherr hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Neff hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Privileg hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Samsung hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Siemens hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Smeg hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Whirlpool hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Zanker hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok Zanussi hűtőszekrény alkatrészek és tartozékok
Az összes márka áttekintése

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű hűtőszekrény termékek

Javítási tanácsok hűtőszekrény számára

Tekintsd meg a hűtőszekrény leggyakoribb problémáit és megoldásait.

Javítási tanács

Hűtőszekrény alkatrészek és  hűtőszekrény tartozékok 

Pótalkatrészt keres elromlott hűtőszekrényéhez, például új csuklópántot vagy új hűtőszekrénylámpát? Akkor a FixPartnál a legjobb helyen jár, mert széleskörű kínálatunkban megtalálható minden hűtőszekrényhez való alkatrész és tartozék. Alkatrészeink egyenként és néha készletben is kaphatók. Nézze meg a hűtőszekrény cserealkatrészeket, nagy az esélye, hogy az Ön által keresett alkatrész közöttük van!

Hűtőgép alkatrészek

A hűtőszekrény forradalmi áttörést jelentett az élelmiszerek tartósításában. Ma a hűtőszekrény az egyik legfontosabb háztartási cikk, egy nyugati háztartás alapfelszereltségéhez tartozik. Megkíméli Önt a mindennapos bevásárlástól, hiszen az élelmiszerek hűtve tartása révén hosszabb ideig eltarthatók. E hűvös levegő nélkül az élelmiszerek gyorsan megromlanak, különösen a tej- és hústermékek. A hűtőszekrényt intenzíven használják: a nap 24 órájában, az év 365 napján üzemel. Egy jól működő hűtőszekrény esetében emiatt nem kell aggódnia, de az intenzív használat miatt egy alkatrész elhasználódhat vagy tönkremehet. Ha ez egy kis alkatrész, például a hűtő kapcsolója vagy az izzó, akkor ez gyakran nem jelent akkora problémát. De ha néhány alkatrész már nem működik, akkor a hűtőszekrény nem fog megfelelően működni, és rosszul vagy egyáltalán nem fog hűteni. Ez olyan problémákat okozhat, mint például a romlott ételek vagy a szivárgó víz. Szerencsére a FixPartnál rengeteg hűtőszekrény-alkatrész van raktáron, így hűtőszekrényét gyorsan megjavíthatja, akár hűtőgép szerelő nélkül. Egy másik kategóriában amerikai hűtőszekrényekhez és hűtő-fagyasztó kombinációkhoz is van alkatrészünk! Szóval, szüksége van hűtőszekrény javításra? Akkor a legjobb helyen jár!

A hűtőszekrény jellemzői

A hűtőszekrény alkatrészeinek elhasználódása mellett más okokból is szüksége lehet új hűtőszekrény alkatrészekre. Előfordul, hogy amikor házat bérel vagy vásárol, a hűtőszekrény már be van építve. Az évek során előfordulhat, hogy egyes alkatrészek elvesznek vagy eltörnek. Ezek gyakran nem olyan alkatrészek, amelyek elengedhetetlenek a hűtőszekrény működéséhez, de mindenképpen praktikus, ha kéznél vannak. Úgy gondolhat az alkatrészekre, mint egy palacktartós hűtőszekrényre. Szuper praktikus a palackok egymásra helyezéséhez, hogy stabilak maradjanak, és ne guruljanak le egymásról. Néha a hűtőszekrény ajtajában is tárolhat palackokat. Ennek van egy tálcája, amely éppen elég nagy a palackok befogadásához. Ezek a tálcák azonban néha eltörhetnek, például magának a hűtőszekrénynek egy kiálló tárgya miatt. Szerencsére számos univerzális palacktartó és ajtótálca van raktáron. A hűtőszekrényben lévő üveglapok szintén hajlamosak a törésre. Egy új üveglapos hűtőszekrény vagy üvegcsík (más néven hűtőszalag vagy keret) újra újszerűvé teszi a hűtő belsejét!

Az is praktikus, ha el tudja különíteni az élelmiszereket a hűtőszekrényben, sokan használnak hústálcát vagy zöldséges fiókot. Ezeket a részeket fontos tisztán tartani, különben nem higiénikus, ha az ételeket beleteszed. Gyakran előfordul, hogy a hűtőszekrény takarításakor rosszul sül el: kiöblíted a zöldségfiókot, majd véletlenül keményen leejted. Nagy repedés keletkezik a fiókban. Ez persze nagy kár. A FixPartnál azonban könnyedén rendelhet egy hozzá illő új zöldségfiókos hűtőszekrényt.

Alapvető alkatrészek

A praktikus alkatrészek mellett olyan alkatrészek is vannak, amelyek elengedhetetlenek a hűtőszekrény működéséhez. A termosztát egy nagyon fontos alkatrész. Ha feljebb tekeri a termosztátot, de a hűtőszekrény nem hűl, akkor lehetséges, hogy a hűtőszekrény termosztátja már nem működik. Számos márkához és modellhez kapható csere termosztátunk. Egy másik fontos alkatrész a hűtőszekrény zsanérja. A hűtőszekrény gumijával  biztosítja, hogy a hűtőszekrény megfelelően zárjon, és a meleg levegőt kint, a hideg levegőt pedig bent tartsa. Ha tehát a hűtőszekrény nem hűt megfelelően, de a termosztát működik, az is lehetséges, hogy valamelyik ilyen alkatrész okozza a problémát. Ezek az alkatrészek is beszerezhetők nálunk, így a probléma gyorsan megoldható.

Egyes kis hűtők fagyasztórekesszel rendelkeznek. Ez nagyon praktikus, ha túl keveset fagyaszt, hogy fagyasztót vegyen, de időnként mégis be kell tennie valamit a fagyasztóba. A FixPartnál a fagyasztórekesz fedelét többféle változatban is megtalálja. Általában a fagyasztórekesz fedele gyakran fehér színű, de nem minden fedél alkalmas minden fagyasztórekeszhez. Különbség van például a zsanérpozícióban (balra vagy jobbra). Nézze meg tehát alaposan, hogy melyik fedél illik az Ön hűtőszekrénymodelljéhez!

Alkatrészek minden márkához

Hűtőszekrények mindenféle formában és méretben, de különböző márkájúak is vannak. Annak érdekében, hogy biztosan megtalálja a megfelelő alkatrészt a hűtőszekrényéhez, számos különböző márkájú alkatrészt tartunk raktáron. Találhat Zanussi hűtőszekrény alkatrészeket, Bosch hűtőszekrény alkatrészeket, Siemens hűtőszekrény alkatrészeket, Electrolux hűtőszekrény alkatrészeket és Beko hűtőszekrény alkatrészeket. Lehetőség van márka szerinti keresésre is. Ha például a Liebherrre keres, akkor egy olyan kategóriába kerül, ahol csak Liebherr alkatrészek találhatók. Könnyű, ha több készülékhez is szüksége van alkatrészekre! Annak érdekében, hogy biztos legyen abban, hogy a termék egyezik, lehetőség van típusszám szerinti keresésre is. Ez általában egy matricán található valahol a készüléken. A típusszám segítségével gyorsan megtalálja, hogy melyik alkatrész illik az Ön készülékéhez. Ez fordítva is működik: talált egy alkatrészt, de nem biztos benne, hogy az illik az Ön modelljéhez? Akkor egyszerűen megadhatja a cikkszámot.

A FixParton eredeti, azaz márkás hűtőgépekhez való alkatrészeket talál. De lehetőséget kínálunk arra is, hogy pótalkatrészt vagy utángyártott alkatrészt válasszon. Ezek gyakran olcsóbbak, de egyenértékűek az eredeti alkatrészekkel. Az eredeti alkatrészeknél mindig feltüntetjük, hogy kapható-e utángyártott alkatrész is.

FixPart: nem csak hűtőszekrények alkatrészei

A FixPartnál megtalálja a megfelelő alkatrészeket a hűtőszekrényéhez, de ennél sokkal többet is kínálunk. Természetesen egy háztartásban sokkal több minden van. Például nagyon kényelmes, ha van egy jól működő mosógép és szárítógép. A FixPartnál számos alkatrészt talál mosógépekhez és szárítógépekhez. De vannak mosogatógép alkatrészeink is, hogy ne kelljen sokáig mosogatnia, ha egy alkatrészt ki kell cserélni. Minden egyes háztartási gép javításához tudjuk, hogy a megfelelő alkatrészeket biztosítjuk Önnek. Más háztartási gépekhez, például porszívóhoz vagy kávéfőzőhöz is sok alkatrész van raktáron. Ezekhez a készülékekhez is kereshet készülék, márka vagy típusszám alapján, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt!

A FixPart szolgáltatása

A weboldalunkon található legtöbb termék raktáron van. Ezért gyors szállítást tudunk biztosítani. Nagyon fontosnak tartjuk a vásárlói elégedettséget. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni a kérdésére.

Hol találom a modellszámot?
Hűtőszekrény Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.

Hogyan működik a FixPart?
Meghibásodott készülék

Meghibásodott a készüléked? Ez bosszantó... De ne aggódj, a FixPart segítségével könnyedén megjavíthatod!

1. FixPart keresés

Add meg készüléked márkáját és modellszámát weboldalunkon.

2. FixPart keresés

Keresd és rendeld meg egyszerűen a megfelelő alkatrészt.

3. Csomagszállítás

Gyors szállítás 1-3 napon belül*

4. Javított készülék

Cseréld ki az alkatrészt, és a készülék ismét olyan lesz, mint újkorában!

Megtakarított összeg

Szép munka! A javításnak köszönhetően nem csak pénzt takarítasz meg, hanem személyesen is hozzájárulsz a zöld jövőhöz.

Kérdések

Segítségre van szükséged a megrendeléssel vagy javítással kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintsd meg javítási javaslatunkat.