15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Porszívó alkatrészek   banner
porszívó

Porszívó alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Porszívó Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres porszívó (vagy morzsaporszívó, robotporszívó, vezeték nélküli porszívó) készülékéhez? Több mint 67 581 porszívó terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki a porszívó márkát, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg népszerű porszívó termékeinket.

Válaszd ki porszívó márkádat

AEG porszívó alkatrészek Arcelik porszívó alkatrészek Beko porszívó alkatrészek Bosch porszívó alkatrészek Daewoo porszívó alkatrészek DeLonghi porszívó alkatrészek Dyson porszívó alkatrészek Electrolux porszívó alkatrészek Gorenje porszívó alkatrészek Hitachi porszívó alkatrészek Hoover porszívó alkatrészek Krups porszívó alkatrészek Kärcher porszívó alkatrészek LG porszívó alkatrészek Moulinex porszívó alkatrészek Nilfisk porszívó alkatrészek Panasonic porszívó alkatrészek Philips porszívó alkatrészek Privileg porszívó alkatrészek Rowenta porszívó alkatrészek Samsung porszívó alkatrészek Siemens porszívó alkatrészek Tefal porszívó alkatrészek Zanussi porszívó alkatrészek
Az összes márka áttekintése

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű porszívó termékek

Javítási tanácsok porszívó számára

Tekintsd meg a porszívó leggyakoribb problémáit és megoldásait.

Javítási tanács

Porszívó pótalkatrészek és porszívó tartozékok a FixPartnál

Ha van egy jó porszívója, de egy alkatrésze elromlott vagy cserére szorul, akkor a FixPart a megfelelő hely az Ön számára! Rengeteg porszívó pótalkatrész és porszívó tartozék van raktáron, így gyorsan el tudjuk juttatni Önnek a megfelelő alkatrészt. A legtöbb alkatrész darabonként vagy készletenként kapható, ezért nézzen körül gyorsan széles kínálatunkban, és találja meg a keresett alkatrészt!

A porszívóról

A porszívót, ahogy mindenki ismeri, arra tervezték, hogy az apró részecskéket és porszemcséket kiszívja a levegőből és a földről, megkönnyítve ezzel a ház tisztán tartását. A legtöbb porszívót egy elektromos motor hajtja, amely egy centrifugális szivattyút forgat, ez biztosítja a por beszívását. Az első porszívót 1900 körül találták fel, ezt követően a porszívók vásárlása robbanásszerűen megnőtt, 1938-ra a holland háztartások felében volt porszívó. 1960-tól szinte minden háztartásban megtalálható volt a porszívó, és ez azóta sem változott.

Mára a porszívó nélkülözhetetlen háztartási eszközzé vált, nem tudnánk vagy nem akarnánk nélkülözni. Éppen ezért az is feltétlenül fontos, hogy a porszívó megfelelően végezze a dolgát, természetesen meg kell őriznie a szívóerejét. Ha ez nem így van, akkor több ok is lehet a bűnös, például a porszívó tömlője vagy a porszívócső eltömődése, sőt az is lehet, hogy a porszívócső porózus. Az is lehet, hogy a porszívózsák egyszerűen túlságosan tele van, ebben az esetben egy új, megfelelő típusú porszívózsák gyorsan megoldja a problémát. Nem a szívóerő a probléma, hanem a porszívó használhatósága csökken a porszívó eltört kerekei vagy a törött fogantyú miatt? Akkor ezen alkatrészek cseréjével a porszívó ismét újszerűvé válhat. A FixPartnál széles választékot talál számos különböző porszívóalkatrészt, többek között porszívótömlőket, porszívócsöveket. porszívózsákokat, porszívókerekeket és porszívófogantyúkat.

Különböző porszívó modellek

A porszívótechnológia fejlődése természetesen nem állt meg 1900 óta. Akkoriban az első porszívó még 50 kilogrammot is nyomott, de manapság a porszívók egyre inkább nagyon könnyűek. Számos újítás is történt, például egyre több a vezeték nélküli porszívó. A vezeték nélküli porszívó nagyon felhasználóbarát, mivel megkönnyíti a házban való mozgást, és nem függ a konnektorok jelenlététől. Minden botporszívó más és más, így a különböző háztartások számára a legjobb botporszívó minden bizonnyal eltérő lehet. Általánosságban elmondható, hogy a botporszívók leginkább kemény padlóra alkalmasak, amelyről könnyebben távolítják el a porszemcséket, mint például a szőnyegről.

A porszívó egy másik változata, amellyel egyre gyakrabban találkozhatunk, a porzsák nélküli porszívó, a porzsák nélküli porszívók kocsival (normál porszívó) és botporszívóként is kaphatók. Nagy előnye a zsákos porszívóval szemben, hogy nem kell a zsákokkal bajlódnia. A tartály felfogja a port és a szennyeződéseket, és könnyen tisztítható. Egy példa a zsák nélküli botporszívóra a Philips Speedpro Max. Nagyon sok porszívómodellhez van alkatrészünk, legyen szó akár botporszívóról, zsák nélküli porszívóról vagy normál porszívóról; az alábbiakban többet olvashat az általunk kínált alkatrészekről.

Porszívó alkatrészek

A FixPartnál rengeteg porszívóhoz való pótalkatrész és tartozék áll raktárról rendelkezésre. Gondoljunk csak a porzsákokra, portartályokra, tömlőkre, fogantyúkra (porszívó fogantyú) és fúvókákra. Például nem minden porzsák illik minden porszívóhoz, és fontos, hogy az otthon lévő modellhez a megfelelő változatot válassza. Ugyanez vonatkozik a porszívótömlőre is, mivel a porszívókkal kapcsolatos innovációk miatt már korántsem néznek ki mindig ugyanúgy. De ezeken a nyilvánvaló alkatrészeken kívül is sok apró elem van, amelyek fontosak a porszívó működéséhez. Gondolhatunk például a porszívó szűrőjére. Különböző típusú szűrők léteznek, például légszűrők és motorszűrők. A FixPartnál megtalálja a porszívó HEPA szűrőjét is. A HEPA a high efficiency particular air rövidítése, és olyan szűrőkre vonatkozik, amelyek megállítják az extra nagy porszemcséket. Többféle fokozat létezik, például a HEPA 13. Ez egy olyan HEPA-szűrő, amely a porszemcsék több mint 99,95%-át megállítja.

Elromlott a porszívója, és porszívó javításra van szüksége? A FixPart a porszívó cserealkatrészek igen széles választékával rendelkezik. A FixPart tehát a megfelelő hely a porszívó pótalkatrészek és tartozékok beszerzéséhez.

Porszívó pótalkatrész márkák

A FixParton a készülék alapján kereshet alkatrészeket, de lehetőség van arra is, hogy a márka alapján találja meg a megfelelő alkatrészt. Ezt a márka oldalra lépve teheti meg, akár a porszívó típusszámát is megadhatja, és mi megtaláljuk a hozzá tartozó alkatrészt. Rengeteg márka porszívóalkatrészeit megtalálod nálunk, gondolhatsz például Miele porszívó alkatrészekre, Bosch porszívóalkatrészekre, AEG porszívóalkatrészekre és Dirt Devil porszívóalkatrészekre. Ha ezután például Miele porszívó alkatrészeket keres, akkor a Miele kategórián belül a porszívó alkatrészek oldalra navigálhat. Philips porszívó szűrőt keres? Akkor lépjen a Philips oldalára, navigáljon a porszívóhoz, és akkor megtalálja az összes alkatrészt a kínálatunkban.

A Dyson porszívóalkatrészek széles választékával is rendelkezünk. A Dyson jól ismert márka, ha porszívókról van szó, és a vezeték nélküli és zsák nélküli porszívók széles választékával rendelkezik. Az egyik jól ismert modell a Dyson V8 Absolute, egy vezeték nélküli és zsák nélküli botporszívó. Ehhez a porszívóhoz is számos alkatrész áll rendelkezésre. Szeretne megbizonyosodni arról, hogy egy alkatrész megfelelő az Ön porszívójához? Akkor írja be a cikkbe a készülékének típusszámát, és rendszerünk ellenőrzi, hogy az alkatrész illik-e hozzá.

Eredeti márkájú porszívóalkatrészek állnak rendelkezésünkre, de lehetőség van pót- vagy utángyártott alkatrészek kiválasztására is. Ezek az alkatrészek egyenértékűek a márkás alkatrészekkel, de gyakran valamivel olcsóbbak. A cikkeknél mindig feltüntetjük, hogy kapható-e nálunk utángyártott alkatrész is, így Ön megalapozottan tud dönteni.

FixPart: pótalkatrészek más készülékekhez

A FixParton megtalálja a megfelelő alkatrészeket porszívójához, de ennél sokkal többet is kínálunk. Persze egy háztartásban sokkal több minden van, egyre több háztartásban van mosogatógép is. Ha már megszoktuk a mosogatógépet, nagyon bosszantó, ha az már nem működik megfelelően. A FixPart ezért számos pótalkatrészt is kínál a mosogatógépekhez, így könnyedén pótolhatja az elhasználódott vagy elromlott alkatrészt. Mosógépekhez, szárítógépekhez és hűtőszekrényekhez is vannak alkatrészeink. Így minden háztartási gép javításához tudjuk, hogyan szerezze be a megfelelő alkatrészeket. Számos alkatrészünk van az Ön háztartásában található egyéb készülékekhez is. Például alkatrészeket kávéfőzőjéhez, sütőjéhez, tűzhelyéhez, hűtő-fagyasztójához vagy konyhai robotgépéhez. Ezekhez a készülékekhez is kereshet készülék, márka vagy típusszám alapján, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt!

FixPart szolgáltatás

A weboldalunkon található legtöbb termék raktáron van, ezért gyors kiszállítást tudunk biztosítani. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni a kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 521 fát ültetett

Fa

39% a következő fáig

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Repair Cafe a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.Tekintsd meg az összes fenntartható kezdeményezésünket

Hol találom a modellszámot?
Porszívó Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.