15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Sütő alkatrészek   banner
sütő

Sütő alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Sütő Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres sütő (vagy beépíthető sütő, elektromos sütő, gőzsütő, halogén sütő, légkeveréses sütő, pizzasütő) készülékéhez? Több mint 206 475 sütő terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki a sütő márkát, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg népszerű sütő termékeinket.

Válaszd ki sütő márkádat

AEG sütő alkatrészek ATAG sütő alkatrészek Amica sütő alkatrészek Ariston sütő alkatrészek Balay sütő alkatrészek Bauknecht sütő alkatrészek Beko sütő alkatrészek Bosch sütő alkatrészek Constructa sütő alkatrészek Electrolux sütő alkatrészek Gorenje sütő alkatrészek Hansa sütő alkatrészek Hotpoint/Ariston sütő alkatrészek Ignis sütő alkatrészek Ikea sütő alkatrészek Indesit sütő alkatrészek Juno sütő alkatrészek Neff sütő alkatrészek Privileg sütő alkatrészek Scholtes sütő alkatrészek Siemens sütő alkatrészek Smeg sütő alkatrészek Whirlpool sütő alkatrészek Zanussi sütő alkatrészek
Az összes márka áttekintése

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű sütő termékek

Javítási tanácsok sütő számára

Tekintsd meg a sütő leggyakoribb problémáit és megoldásait.

Javítási tanács

Sütő alkatrészek és sütő tartozékok a FixParton

Esedékes valamelyik sütőalkatrész cseréje? Például egy sütőrács, egy sütő fűtőelem, sütő sütőlapok és még sok más. A FixPartnál megtalálod a megfelelő alkatrészt a készülékedhez, így a sütődhöz is! A legtöbb alkatrész egyenként vagy készletben kapható. Nézze meg tehát alkatrészek és tartozékok széles választékát. Nagy az esélye, hogy megtalálja a szükséges alkatrészt!

A sütőről

Míg az őskorban az ételt egy földbe ásott lyuk felett készítették el, amelyben tűz volt, addig manapság a legtöbb ember ezt a tűzhelyen vagy a sütőben teszi. A sütő fejlődése évszázadokon át tartott: a fatüzeléstől a szén- vagy gáztüzelésen át a villanytüzelésig. Az elektromos változatot végül a 19. században találták fel. Még a mai modern sütőt is folyamatosan fejlesztik. Ma már olyan sütők is léteznek, amelyek egyfajta sugárzás segítségével működnek. Ezt a sugárzást használják az okostelefonokban is. Ennek ellenére a legtöbb embernek jelenleg is van otthon meleglevegős sütője, gáztűzhelye vagy elektromos sütője. Vagy az emberek sütő és mikrohullámú sütő kombinációjával rendelkeznek, amelyek gyakran rozsdamentes acélból készülnek. A sütő egyre inkább beépíthető, és gyakran a tetején gázégővel van felszerelve.

Lehet, hogy a sütő nem a leggyakrabban használt készülék a konyhában, de ennek ellenére egyre inkább a konyhai alapkészülékek közé tartozik. Ezért nagyon bosszantó, ha a sütő már nem úgy működik, ahogyan kellene. Ennek oka sok esetben egy elhasználódott vagy meghibásodott alkatrész. Ilyenkor gyakran egyszerűbb egy-egy alkatrészt kicserélni, mint egy teljesen új sütő mellett dönteni. A sütő saját maga történő javítása gyakran nemcsak egyszerűbb, hanem messze az olcsóbb megoldás is. Egy-egy alkatrész cseréje szintén fenntartható megoldás. Szerencsére mi tudjuk szállítani a sütő újbóli működéséhez szükséges alkatrészeket. Így még sokáig élvezheti sütőjét, és természetesen a benne elkészített finom ételeket.

Sütő pótalkatrészek

A FixPartnál sütőalkatrészek és tartozékok széles választékát találja, amelyek többsége raktáron van. Így probléma esetén gyorsan kicserélhet egy-egy alkatrészt. Számos alkatrész okozhatja, hogy egy sütő nem működik megfelelően. Előfordulhat, hogy a sütő nem melegszik fel eléggé. Vagy felmelegszik, de nem marad a megfelelő hőmérsékleten. Ezt több tényező is okozhatja. Lehet, hogy valami baj van a sütő fűtőelemével. Ebben az esetben a fűtőelemet ki kell cserélni. Raktáron tartunk fűtőelemeket különböző sütőmárkákhoz. Az is lehetséges, hogy a meleg levegő egy elhasználódott tömítés miatt szivárog. A tömítőgumit ajtóguminak is nevezik. Ezeket könnyű kicserélni, így a probléma gyorsan megoldódik. Néha egyszerűen csak arról lehet szó, hogy a gomb eltört, a sütőkhöz való gombokat is tartunk.

A sütő rácsai is elhasználódhattak. Előfordul, hogy a rácsok meghajlanak, vagy olyan lerakódások borítják őket, amelyeket már nem lehet eltávolítani. Sütője rácsainak cseréje esedékes? A FixPartnál a különböző sütőrácsok széles választékát találja minden márkához. Ha nem biztos benne, hogy melyik rácsra van szüksége, érdemes lehet állítható rácsot választania. Egy adott alkatrészt vagy tartozékot keres, de nem találja weboldalunkon? Akkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik szívesen segítenek Önnek.

Elromlott a sütője, és elektromos sütő javításra van szüksége? A sütőalkatrészek igen széles választékával rendelkezünk. A FixPart a megfelelő hely!

Különböző márkájú sütőalkatrészek

Számos konyhai készülékgyártó van, akik sütőket is gyártanak. Ezt gyakran különböző módon teszik, ami azt jelenti, hogy az alkatrészek néha nagyon eltérőek lehetnek egymástól. Annak érdekében, hogy biztosan megtalálja a megfelelő alkatrészt a sütőjéhez, különböző márkák alkatrészeit vettük fel kínálatunkba. Gondolhat az AEG sütőalkatrészekre, a Bosch sütőalkatrészekre és az Ariston sütőalkatrészekre. De Indesit sütőalkatrészeket is kínálunk Indesit sütőjéhez. Még ha más Indesit készüléked is van, nálunk megtalálod a megfelelő alkatrészeket. Whirlpool sütőalkatrészeket és néhány Etna sütőalkatrészt is kínálunk.

Nálunk eredeti márkájú alkatrészeket talál, de vannak pótalkatrészeink és utángyártott alkatrészeink is. Választhat például Bosch sütőrácsot, de az eredeti Bosch anyaggal egyenértékű, más gyártótól származó sütőrácsot is választhat. Ezek az alkatrészek gyakran egy kicsit olcsóbbak. A márkás alkatrészeknél mindig fel van tüntetve, hogy van-e elérhető alternatíva.

Annak érdekében, hogy a lehető legkönnyebben megtalálja a megfelelő pótalkatrészt, többféleképpen is kereshet weboldalunkon. Lehetőség van az összes sütőalkatrész megtalálására a sütő kategórián belül, de lehetőség van a márka további megadására is. Lehetőség van arra is, hogy egy márka összes készülékalkatrészét áttekinthetően megnézze. Biztos szeretne lenni abban, hogy a kérdéses alkatrész a megfelelő? Akkor még a típusszám szerinti keresésre is van lehetőség. Ezután rendszerünk megkeresi a megfelelő alkatrészeket.

A FixPart szolgáltatása

A legtöbb termék raktáron van, ezért gyors szállítást tudunk biztosítani. Nagyon fontosnak tartjuk az ügyfelek elégedettségét. Ha bármilyen kérdése van, vagy tanácsra van szüksége, elérhet minket a ugyfelszolgalat@fixpart.hu e-mail címen. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a lehető leggyorsabban válaszoljanak kérdésére.

 

 

Fa

A FixPart eddig 521 fát ültetett

Fa

39% a következő fáig

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Repair Cafe a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.Tekintsd meg az összes fenntartható kezdeményezésünket

Hol találom a modellszámot?
Sütő Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.