15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Tűzhely alkatrészek   banner
tűzhely

Tűzhely alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Tűzhely Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres tűzhely (vagy elektromos tűzhely, gáztűzhely, kombinált tűzhely) készülékéhez? Több mint 259 099 tűzhely terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki a tűzhely márkát, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg népszerű tűzhely termékeinket.

Válaszd ki tűzhely márkádat

AEG tűzhely alkatrészek Amica tűzhely alkatrészek Ariston tűzhely alkatrészek Bauknecht tűzhely alkatrészek Beko tűzhely alkatrészek Bosch tűzhely alkatrészek Constructa tűzhely alkatrészek Electrolux tűzhely alkatrészek Gorenje tűzhely alkatrészek Hansa tűzhely alkatrészek Hotpoint/Ariston tűzhely alkatrészek Husqvarna tűzhely alkatrészek Ignis tűzhely alkatrészek Ikea tűzhely alkatrészek Indesit tűzhely alkatrészek Juno tűzhely alkatrészek Neff tűzhely alkatrészek Privileg tűzhely alkatrészek Rosenlew tűzhely alkatrészek Scholtes tűzhely alkatrészek Siemens tűzhely alkatrészek Whirlpool tűzhely alkatrészek Zanker tűzhely alkatrészek Zanussi tűzhely alkatrészek
Az összes márka áttekintése

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű tűzhely termékek

Tűzhely alkatrészek és tűzhely tartozékok a FixPart-tól

Rendelje meg az összes szükséges tűzhely pótalkatrészét és tartozékát a FixPartról. Fűtőelemet, kapcsolót, tömítést, zsanért, sütőtálcát, gombot és grillelemet keres? A FixPart a tűzhely pótalkatrészek és tartozékok széles választékát kínálja. Különböző márkájú tűzhelyalkatrészeket és tartozékokat kínálunk. Néhány népszerű márka: SMEG, Etna, Brandt és Beko. A FixPart számos eredeti alkatrészt, de pótalkatrészeket vagy utángyártott alkatrészeket is kínál az Ön tűzhelyéhez. A FixPart hatalmas választékából gyorsan megrendelheti a legjobb pótalkatrészeket és tartozékokat.

A gáztűzhely gyakran a konyha központi eleme. Főzőlap nélkül nehéz ízletes ételt készíteni magunknak. Ezért fontos, hogy a tűzhely megfelelően működjön. Bár a tűzhely jól bírja a strapát, sajnos valami mindig elromolhat. Ez lehet apróság, mint a gázrózsa, a gázrózsa fedele, a gomb, a zsanér, a tömítés vagy a gumiláb, de olyan nagy dolgok is, mint a fűtőelem, az ajtóüveg vagy a serpenyőtartó. Önnek is szüksége van tűzhely javításra? Szerencsére a FixParton mindenféle pótalkatrész megtalálható az Ön tűzhelyéhez, számos különböző márkától. A pótalkatrészeken kívül különféle kiegészítőket is kínálunk a tűzhelyéhez, mint például sütőrács, sütőlemez és még sok más! Hatalmas választékkal rendelkezünk a tűzhelyalkatrészek és tartozékok terén. Nem találja a keresett alkatrészt vagy tartozékot? Akkor vegye fel velünk bátran a kapcsolatot. Szívesen segítünk.

A tűzhelyekről

A legtöbb háztartásban a konyha külön helyiségben való elhelyezése csak 1900 körül vált általánossá. Szintén ez idő tájt jelent meg a széntűzhely. Ezt megelőzően a főzés főként tűzön vagy tűzhelyen történt. A tűzhely a konyhát is fűtött. Ez persze nem volt hatékony, mert a tűznek tovább kellett égnie, mint ameddig a főzéshez szükséges volt. Ez nyáron magas hőmérsékletet okozott a konyhában. Az 1920-as évektől kezdve a széntűzhelyeket nagymértékben felváltották a gáztűzhelyek. Kezdetben ezeket könnyű gázzal táplálták. Az 1930-as években jelentek meg a piacon az első elektromos tűzhelyek. Az elektromos tűzhelyet a britt Charles Belling találta fel. Ma már a legtöbb háztartásban gázfőző van.

Főzőlapok alkatrészei

Mint már említettük, a legtöbb háztartásban gázfőző van. Ezek különböző modellekben és márkákban kaphatók. Van Smeg tűzhelyalkatrész, Atag tűzhelyalkatrész, Beko tűzhelyalkatrész és még sok más. Ezekhez a márkákhoz olyan alkatrészeket kínálunk, mint a tűzhelyfedél, az ajtógomb, a talp, a fűtőelem és a forgatógomb.

Főzőgomb

A tűzhely gyakori problémája a törött gomb. A forgókapcsoló az, ami a tűzhelyen a tüzet felkapcsolja. Forgókapcsoló nélkül ez nagyon nehézzé válik. Számos gombot tartunk raktáron, és gyorsan tudunk szállítani. Ez azt jelenti, hogy a probléma gyorsan megoldódik. Különböző tűzhelygombok széles választékával rendelkezünk, így választékunkban mindig megtalálja a megfelelő tűzhelygombot. A megfelelő gomb megtalálásához javasoljuk, hogy a tűzhely típusszáma alapján keressen.

Főzőlap

Egy másik gyakori probléma a törött főzőlap. A főzőlapok esetében is jó helyen jár a FixPartnál. Különböző márkájú főzőlapokat tudunk szállítani, mint például: Bosch, Arcelik, AEG, Electrolux, Smeg, Gorenje és még sok más. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt, javasoljuk, hogy keressen a tűzhelye típusszáma alapján. Segítségre van szüksége a megfelelő alkatrész megtalálásában? Akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen keresünk Önnel együtt!

Kényelmes keresés típusszám alapján a FixParton

A FixParton többféleképpen is kereshet egy terméket. Az egyik ilyen mód a típusszám szerinti keresés. A típusszám gyakran megtalálható a készülék matricáján. Ha ezt a számot beírja a keresősávba, akkor az összes megfelelő alkatrészt megkeressük az adott típusszámhoz. Egy másik módja a keresésnek a készülék kategóriája alapján. Például egy fedőlapot keres a tűzhelyéhez? Akkor egyszerűen keressen a tűzhely kategórián belül. Márkakategória szerint is kereshet. Még mindig nem találja? Küldjön üzenetet ügyfélszolgálatunknak. Örömmel segítünk Önnek!

A FixPart szolgáltatás

A FixPartnál egyszerűen és gyorsan rendelhet pótalkatrészeket és tartozékokat tűzhelyéhez. Mivel sok mindent raktáron tartunk, gyors szállítást tudunk biztosítani. Kérdése van? Akkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni a kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 553 fát ültetett

Fa

77% a következő fáig

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Repair Cafe a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.Tekintsd meg az összes fenntartható kezdeményezésünket

Hol találom a modellszámot?
Tűzhely Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.