15 000 000+ alkatrész és tartozék áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

A FixPart-ról

A FixPart-ról

A FixPart egy nemzetközi keretek között működő vállalat, amely az összes készülékéhez tartozó alkatrészek és tartozékok értékesítésére szakosodott. Webáruházunk kategóriája egyik legnagyobb tagjává nőtte ki magát. Ezt a gyors növekedést részben az ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal fenntartott jó kapcsolatnak köszönhetjük. Nálunk az ügyfelek vannak a középpontban, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is ügyfelünk maradj!

Mit képviselünk?

15.000.000+ alkatrész és tartozék áll rendelkezésre

A FixPart több, mint 2000 márka több, mint 1000000 eszközéhez, több, mint 15000000 alkatrészt és tartozékot szállít. Ha nálunk nem találod meg a megfelelő alkatrészt, tartozékot, valószínűleg az sehol sem kapható! Termékeink egy részét saját raktárkészletünkről, egy részét pedig számos olyan beszállító készletéből szállítjuk, amellyel szorosan együttműködünk. Így kínálatunk nagy része közvetlenül elérhető, és a kívánt alkatrész vagy tartozék már másnap az otthonodban lesz!

Ma megrendeled, holnap kézbesítjük

A FixPart webáruházában található legtöbb alkatrész és tartozék közvetlenül elérhető. Ha a megrendelt termék nem közvetlenül elérhető, mindent megteszünk annak érdekében, hogy azt a lehető leghamarabb eljuttassuk az otthonodba. Számos beszállítóval való szoros együttműködésünknek köszönhetően szinte mindig garantálni tudjuk a gyors kiszállítást.

Szolgáltatásközpontúság

Természetesen garantáljuk a jó szolgáltatást. Gondoskodunk arról, hogy az alkatrészt vagy tartozékot a lehető legegyszerűbben és biztonságosan megrendelhesd. Emellett ügyfélszolgálatunk mindig készen áll a segítségére. Nem csak beszélünk a szolgáltatásról, hanem azt meg is valósítjuk! A FixPart átlagosan 9.6 értékelést kapott ügyfeleinktől. Szolgáltatásunk garantálása érdekében a TrustedShops tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Jó a környezetnek és jó a pénztárcának

Az eszközök javítása jót tesz a környezetnek és kíméli a pénztárcát. A FixPart a fenntarthatóságot képviseli, és együttműködik a Natuur & Milieu, a Repair Café és a TreesForAll szervezetekkel. A rendeléssel személyesen hozzájárulsz a zöld jövőhöz.

Megfelelősségi garancia

Amikor a készüléked típusszáma alapján keresel, automatikusan kiszűrjük az adott készülékhez alkalmas termékeket. Mindig ellenőrizd, hogy a helyes típusszámot adtad-e meg! A helyes típusszám megadása esetén garantáljuk, hogy a bemutatott termékek alkalmasak a készülékhez. Ha ez bizonyítottan nem így van, visszafizetjük a megrendelés árát. További információ a megfelelősségi garancia oldalon található.

Nem jó? Pénzvisszafizetés!

Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyből a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot rendeld meg, ideértve a széleskörű keresési és szűrőfunkciókat is, amelyek segítenek a kiválasztásban. Még sem megfelelő a megrendelt alkatrész vagy tartozék? A FixPartnál a kézhezvételtől számított 14 napig visszaküldheted a terméket. Néhány napon belül pedig visszakapod a pénzt is! További információ a termék visszaküldési oldalon található.

Ügyfeleink véleménye rólunk

Mindenkinek lehetősége van a cégünket értékelni. Szerencsére a FixPart nagyon jó értékkel rendelkezik (9.6), és szinte minden vásárló ajánlja! Szeretnéd tudni, hogy az ügyfelek mit mondanak rólunk? Tekintsd meg a TrustedShops oldalunkat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.

Hogyan működik a FixPart?
Meghibásodott készülék

Meghibásodott a készüléked? Ez bosszantó... De ne aggódj, a FixPart segítségével könnyedén megjavíthatod!

1. FixPart keresés

Add meg készüléked márkáját és modellszámát weboldalunkon.

2. FixPart keresés

Keresd és rendeld meg egyszerűen a megfelelő alkatrészt.

3. Csomagszállítás

Gyors szállítás 1-3 napon belül*

4. Javított készülék

Cseréld ki az alkatrészt, és a készülék ismét olyan lesz, mint újkorában!

Megtakarított összeg

Szép munka! A javításnak köszönhetően nem csak pénzt takarítasz meg, hanem személyesen is hozzájárulsz a zöld jövőhöz.

Kérdések

Segítségre van szükséged a megrendeléssel vagy javítással kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintsd meg javítási javaslatunkat.