15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

Szállítás

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelést a lehető leggyorsabban házhoz szállítsuk. Fizetés után azonnal becsomagoljuk és átadjuk a terméke(ke)t a szállítónak.

Szállítás/szállító

A szállítási idő minden terméknél feltüntetésre kerül. A legtöbb termék raktáron van, azonnal kiszállítjuk. A szállító a szállítási visszaigazolásban található. A legtöbb termékünket az alább felsorolt szállítók valamelyikével szállítjuk.

A csomagokat hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és néha szombaton kézbesítik. Abban az esetben, ha Ön nincs otthon, a legtöbb szállító megpróbálja a csomagot a szomszédoknál kézbesíteni. Ez nem lehetséges? Akkor a kézbesítő hagy egy üzenetet egy nem otthon kóddal, ezzel a kóddal megadhatja, hogy hol szeretné átvenni a csomagját, vagy hogy másodszor is kézbesítsék. A kézbesítéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a szállítási visszaigazolásban feltüntetett fuvarozó weboldalára: Magyar Posta, GLS.

Nyomon követés

Egy online nyomkövető rendszert használunk, amely lehetővé teszi a megrendelés nyomon követését. Rendelésed elküldésekor kapsz egy kódot és egy linket, amellyel követheted a rendelésedet.

Feldolgozási és szállítási költségek

A feldolgozási és szállítási költségek rendelésenként 1 900 Ft. Ez egy meghatározott összeg, függetlenül a termékek vagy a küldemények mennyiségétől. Ezért az összegért a megrendelését gyorsan feldolgozzuk, biztonságosan és tartósan csomagoljuk, gondosan ellenőrizzük és biztonságosan szállítjuk. Minden megrendelésünket (legyen az nagy vagy kicsi) csomagként küldjük, ami csökkenti a szállítás közbeni veszteség vagy sérülés kockázatát. Amint elküldjük a csomagot, kap egy e-mailt a nyomon követési kóddal, amellyel nyomon követheti a megrendelését.

Szállítás más országokba

Magyarország, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Luxemburg, Németország, Norvégia, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svájc és Svédország területére végzünk kiszállítást. Raktárkészletünk országonként eltérő, ezért ezen a weboldalon csak Magyarország országban tudjuk kiszállítani a megrendelést. Szeretnéd, ha termékeidet egy másik országba szállítanák? Válaszd ki a megfelelő országot az oldal alján található menüből.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.