15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Ajtótömítés   banner
ajtótömítés

Ajtótömítés

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.
ajtótömítés (vagy ajtó gumitömítés, ajtó kéder gumi, ajtó szigetelés)-t keresed? Több, mint 58 134 terméket tudunk szállítani a ajtótömítés kategóriában, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki a készüléket, készülék márkáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékek ajtótömítés kategóriában.

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki készüléked márkáját

AEG alkatrészek Amica alkatrészek Ariston alkatrészek Balay alkatrészek Bauknecht alkatrészek Beko alkatrészek Bosch alkatrészek Bush alkatrészek Constructa alkatrészek Daewoo alkatrészek Electrolux alkatrészek Gorenje alkatrészek Hansa alkatrészek Hotpoint/Ariston alkatrészek Ignis alkatrészek Indesit alkatrészek LG alkatrészek Neff alkatrészek Privileg alkatrészek Samsung alkatrészek Sharp alkatrészek Siemens alkatrészek Whirlpool alkatrészek Zanussi alkatrészek
Az összes márka áttekintése

Népszerű ajtótömítés kategóriában

Javítási tanács

Tekintsd meg a leggyakoribb problémákat és megoldásokat.

Javítási tanács

Ajtó tömítés a készülékéhez a FixParttól

Különböző készülékekhez különböző ajtótömítéseket kínálunk. Mosógépéhez, hűtőszekrényéhez, szárítógépéhez vagy más készülékéhez keres ajtó tömítő gumit? Akkor ne keressen tovább! Eredeti ajtógumikat, valamint pót- és utángyártott alkatrészeket kínálunk. Ezek az alkatrészek szintén alkalmasak az Ön készülékéhez, de valamivel olcsóbbak. A FixPart a legtöbb ajtó szigetelő gumit saját raktárkészletünkről tudja szállítani. Így rövid időn belül segíthetünk Önnek új alkatrészt találni, és Ön pillanatok alatt újra használhatja készülékét. Tekintse meg a teljes választékot webáruházunkban, és válassza ki a szükséges alkatrészt.

Ajtótömítés csere

Az ajtótömítés biztosítja, hogy készüléke megfelelően zárjon, és ne szivárogjon ki a víz. Amint a készülék szivárogni kezd, nagy az esélye, hogy az ajtótömítés eltört vagy elkopott. Ez természetesen nagyon bosszantó. Szerencsére ezt az alkatrészt viszonylag könnyen kicserélheti saját maga. Ha új ajtótömítést szeretne vásárolni a készülékhez, győződjön meg róla, hogy az alkalmas a készülékhez. Azt, hogy ez így van-e, a készülék típusszámának megnézésével ellenőrizheti.

Mosógép ajtótömítés

Mosógépének ajtógumiját viszonylag könnyen kicserélheti saját maga. Ha követi az alábbi lépéseket, pillanatok alatt elkészül. Mielőtt belekezdene, nagyon fontos, hogy húzza ki a gépet a konnektorból, és zárja el a csapot. Ezután távolítsa el a régi ajtógumit egy csavarhúzó segítségével. Ezt követően húzza ki az ajtógumit és a rugót. Most már ideje elkezdeni az új ajtógumi felszerelését. Győződjön meg róla, hogy az ajtógumi a megfelelő oldalon ül, és rögzítse a kádhoz. Ezután helyezze a rugót a horonyba, majd húzza vissza a rugót a helyére. Most már kihúzhatja az ajtógumit a dobból, majd a peremét határozottan az előlapra nyomja. Ha sikerült, rögzítse a bilincset az ajtógumi köré, és fogóval szorítsa össze. Most már visszahelyezheti az ajtót, és meghúzhatja a csavarokat. Így a mosógép ajtógumiját saját maga is kicserélheti. Mosógép ajtógumik széles választékát kínáljuk. Ellenőrizze, hogy melyikre van szüksége, mielőtt kicseréli! Van Bosch mosógép ajtógumi, Samsung mosógép ajtógumi, AEG mosógép ajtógumi és még sok más.

Hűtőszekrény ajtótömítés

A mosógép mellett akkor is jöhet hozzánk, ha hűtőajtó gumit keres. A mosógéphez hasonlóan a hűtőszekrény is olyan háztartási készülék, amelyet sokat használnak, ezért sokat kell kibírnia. Ezért előfordulhat, hogy az ajtógumi meglazul vagy elhasználódik. Szerencsére a hűtőajtó gumi cseréje viszonylag egyszerű. Önnek is van Beko hűtőszekrénye, és szeretné kicserélni a Neff hűtőszekrény ajtógumit? Akkor a legjobb helyen jár. Siemens hűtőajtó gumi, ATAG hűtőajtó gumi vagy Bosch hűtőajtó gumi miatt is fordulhat hozzánk.

További FixPart alkatrészek

Az ajtógumikon kívül számos más különböző alkatrész és tartozék is megtalálható nálunk különböző háztartási gépekhez. Egy meghibásodott alkatrész cseréje gyakran elegendő ahhoz, hogy készüléke ismét megfelelően működjön. Egy új készülék vásárlása ezért gyakran szükségtelen. Ez nemcsak a pénztárcájának tesz jót, hanem nagyon tartós is.

A FixPart szolgáltatás

A FixPart több mint 15 000 000 pótalkatrészt és tartozékot kínál több mint 2 000 márkától több mint 1 000 000 készülékhez. Ha megtalálja a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, valószínűleg sehol sem találja meg. Termékeink egy részét saját készletünkből, más részét pedig számos olyan beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk. Így kínálatunk nagy része könnyen elérhető!

Nem találja a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot a készülékéhez? Akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a készülékéhez megfelelő alkatrészt. A keresett alkatrész megtalálásához használja az oldal tetején található keresősávot. A legegyszerűbb, ha a készülék típusszáma alapján keres.

A FixPartnál az ügyfelek elégedettsége elsődleges fontosságú. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? Akkor elérhet minket a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk a kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 553 fát ültetett

Fa

36% a következő fáig

A FixPart a fenntartható jövőért dolgozik együtt a Repair Cafe a TreesForAll szervezetekkel. A megrendeléseddel Te is személyesen hozzájárulsz a zöldebb jövőhöz.Tekintsd meg az összes fenntartható kezdeményezésünket

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet?Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.