FixPart logó

Keresés termék vagy készülék

Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

Hűtőszekrény - A fagyasztórekesz ajtajának cseréje

Nehézség: Könnyű
Becsült idő: ± 15 perc

Szeretné kicserélni hűtőszekrénye fagyasztórekeszének ajtaját, de nem tudja pontosan, hogyan kell ezt megtenni? Nem probléma, a fagyasztórekesz ajtajának cseréje nagyon egyszerű! Ezzel a lépésről-lépésre bemutatott tervvel pillanatok alatt meg is teheti!

Mire van szüksége?

A hűtőszekrény fagyasztórekesz ajtajának cseréje:

1. Távolítsa el a régi fagyasztórekesz ajtaját.
Vegye ki a régi fagyasztórekesz ajtaját. Ehhez szükség esetén használjon csavarhúzót. Bizonyos esetekben a fagyasztótér ajtaja retesszel van ellátva. Ebben az esetben először egy csavarhúzóval benyomva lazítsa ki a reteszt.

2. Szerelje be az új fagyasztórekesz ajtaját.
Helyezze vissza az új fagyasztórekesz ajtaját ugyanúgy, ahogyan a régi ajtó fel volt szerelve. Illessze vissza a reteszt, ha azzal volt rögzítve. Sikerült, kicserélte a fagyasztórekesz ajtaját!

Vissza az összes hűtőszekrény probléma és megoldás oldalára

Hol találom a modellszámot?
Hűtőszekrény Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.