Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Mosogatógép alkatrészek   banner

Mosogatógép alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Keresem
Válaszd ki a terméket
kompatibilis az én
Mosogatógép Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres mosogatógép készülékéhez? Több mint 577 309 mosogatógép terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki a mosogatógép márkát, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg népszerű mosogatógép termékeinket.

Válaszd ki mosogatógép márkádat

Az összes márka áttekintése

Népszerű mosogatógép termékek

Javítási tanácsok mosogatógép számára

Tekintsd meg a mosogatógép leggyakoribb problémáit és megoldásait.

Mosogatógép alkatrészek és mosogatógép tartozékok

Mosogatógép alkatrészeket keres? Szüksége van például egy új mosogatógép szivattyúra? Akkor ne keressen tovább, mert a FixPartnál minden alkatrészt megtalál a mosogatógépéhez. Alkatrészek és tartozékok széles választékával rendelkezünk. Gondolhat eredeti alkatrészekre, de vannak pótalkatrészeink vagy utángyártott alkatrészeink is. Elromlott a mosogatógépe, és mosogatógép javításra van szüksége? Nézze meg gyorsan mosogatógép-alkatrész kínálatunkat, és találja meg a megfelelőt!

A mosogatógépről

A mosogatógép az edények gépi mosogatására szolgál, így nem kell többé kézzel mosogatnia. 1850-ben tervezték meg az első mosogatógépet, bár kézi meghajtással. Csak az 1920-as években kezdtek megjelenni a csatornarendszerhez és a vízellátáshoz csatlakoztatott mosogatógépek. Azóta számos fejlesztés történt. A mosogatógép például kisebb lett, és forgó szórófejekkel, állványokkal, végül pedig elektromos meghajtású szárítókkal szerelték fel. Napjainkban egy átlagos mosogatógépben két állvány van, amelyekbe a piszkos edényeket helyezzük. A 45ºC és 75ºC közötti forró víz mindkét állvány alatt vagy felett az evőeszközökre és az edényekre permeteződik.

A mosogatógép egyre több háztartásban válik a konyhai berendezések állandó részévé. Az emberek tehát kezdik megszokni a mosogatógép kényelmét és az általa biztosított időmegtakarítást. Ez persze nagyon bosszantóvá teszi, amikor a mosogatógép már nem működik megfelelően, és kézzel kell mosogatni. Az alkatrészek elhasználódása vagy egy elromlott alkatrész okozhatja, hogy a mosogatógép nem működik megfelelően. Előfordulhat például, hogy a szórókar már nem forog megfelelően, a vízellátással van valami baj, vagy dugulás léphet fel. Szerencsére bizonyos esetekben lehetőség van az alkatrész cseréjére, így elkerülhető a teljes mosogatógép cseréje. Azzal, hogy új alkatrészt vásárol, és lecseréli a régit, nem csak a pénztárcáját kíméli. Környezettudatos is vagy. Ennek eredményeképpen hosszabb ideig élvezheti mosogatógépét.

A mosogatógép alkatrészei

Egy mosogatógépnek rengeteg alkatrésze van. Egyes alkatrészek nagyon praktikusak, míg mások nagyon fontosak a mosogatógép teljesítménye szempontjából. Vegyük például a mosogatógép lefolyócsövét. Ha ez tartósan eldugult vagy eltört, érdemes lehet újat vásárolni, hogy a mosogatógép le tudja engedni a vizet. A FixPartnál számos különböző mosogatógépmárkához talál megfelelő lefolyótömlőt. Egy másik fontos alkatrész a mosogatógép fűtőeleme. A cső szolgáltatja a vizet, de a fűtőelem gondoskodik arról, hogy meleg/meleg víz jöjjön ki a fúvókából. Forró víz nélkül sokkal nehezebb eltávolítani az edényeken felgyülemlett szennyeződéseket. Szeretne biztos lenni abban, hogy a megfelelő fűtőelemet választja mosogatógépéhez? Akkor adja meg a mosogatógép modellszámát a termékoldalon. Rendszerünk ezután rákeres az Ön számára, hogy megnézze, illik-e az alkatrész. Ha rendszerünk nem találja meg, akkor lehetőség van arra, hogy kapcsolatba lépjen ügyfélszolgálatunkkal.

Evőeszköz tálca mosogatógép

Egy sokat keresett alkatrész a mosogatógép evőeszköz tálca. Más néven mosogatógépi evőeszközkosárnak is nevezik. Ezt az alkatrészt gyakran keresik, mivel előfordulhat, hogy eltörik vagy hiányzik egy használt mosogatógépből. A mosogatógép evőeszközkosara szintén hasznos alkatrész, mivel lehetővé teszi az evőeszközök függőleges elhelyezését. Az evőeszközök gyakran nagyon piszkosak, és a függőleges elhelyezéssel a víz jobban át tud haladni rajtuk, így tisztábbak lesznek. A FixPartnál számos evőeszközkosár kapható raktárkészletről, amelyek közül néhány egy adott mosogatógépmárkához alkalmas. Nálunk azonban megtalálja az univerzális evőeszközkosarat is. Ezek többféle típusú és márkájú mosogatógéphez alkalmasak.

Nem folyik le a víz a mosogatógépből?

A mosogatógépeknél gyakori probléma, hogy a víz nem szivattyúzódik el megfelelően. Ha ez a helyzet, fontos, hogy számos alkatrészt ellenőrizzünk, mielőtt szakembert hívnánk vagy új alkatrészeket szereznénk be. Az egyik lehetséges bűnös az eltömődött szűrők. Ezeket kell először ellenőrizni, ha a víz leáll. A mosogatógép szűrői a gép alján találhatók, és könnyen eltávolíthatók. Ezután megtisztíthatja őket, és ha szükséges, kicserélheti őket. Ha ez nem oldja meg a problémát, az is lehet, hogy a lefolyócsőben van egy csomó vagy horpadás. Ha ez a helyzet, könnyen eltávolíthatja a tömlőt, és megfelelően kicserélheti. Porózus a tömlő? Akkor lehet, hogy itt az ideje kicserélni. Az is lehetséges, hogy a lefolyócső eltömődött. Mindhármat ellenőrizte, és a probléma még mindig nem oldódott meg? Akkor egy meghibásodott vízpumpa lehet a probléma. A FixParton számos különböző mosogatógép-modellhez kaphatók vízszivattyúk.

Mosogatógép márkák

Számos elektronikai és háztartási készülék gyártója létezik. E gyártók közül sokan mosogatógépeket is gyártanak. Ezeknek a különböző mosogatógépeknek az alkatrészei különbözhetnek egymástól. Ezért számos márka alkatrészeit tartjuk raktáron. Egy népszerű márka például az AEG, kínálatunkban számos AEG mosogatógép alkatrész található, amelyek többsége közvetlenül raktárról beszerezhető. Ezekkel az AEG mosogatógép pótalkatrészekkel könnyen és gyorsan kicserélheti az elhasználódott és elromlott alkatrészeket. Így az Ön AEG mosogatógépe gyorsan újra teljes lesz. Természetesen más ismert fehéráru gyártók, mint például a Balay, Brandt, Bosch és Indesit számos alkatrésze is megtalálható nálunk. Ezen márkák eredeti alkatrészeit is megtalálja nálunk, mint például az összes AEG mosogatógép alkatrészt. De lehetőség van pótalkatrész vagy utángyártott alkatrész választására is. Ezek gyakran egyenértékűek az eredeti alkatrésszel, de gyakran sokkal olcsóbbak. A márkás alkatrészeknél mindig feltüntetjük, hogy kapható-e utángyártott alkatrész is. Egy adott márka alkatrészét keresi, de nem találja a weboldalon? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

A FixParton többféleképpen is megtalálhatja a megfelelő alkatrészt. Lehetőség van mosogatógép alkatrészek keresésére a mosogatógép kategóriában. De kereshet a márka kategóriában is. Például Bosch Siemens mosogatógépe van? Akkor a Bosch Siemens kategóriában is kereshet. Ez különösen akkor hasznos, ha több ilyen márkájú készülékkel rendelkezik, vagy ha több alkatrészt kell kicserélni. Mint már említettük, még arra is van lehetőség, hogy közvetlenül típusszám alapján keressen, így biztosan tudja, hogy az Ön készülékéhez milyen alkatrészek állnak rendelkezésre!

További alkatrészek fehérárukhoz

A FixParton megtalálja a megfelelő alkatrészeket mosogatógépéhez, de még sok más alkatrészünk is van fehérárukhoz. Az olyan készülékeknél, mint a mosógépek és szárítógépek, szintén előfordulhat, hogy egy alkatrész elhasználódik vagy meghibásodik. Mivel nagyon bosszantó, ha elromlik egy mosógép vagy szárítógép, a FixParton mosógépekhez és szárítógépekhez is talál alkatrészeket. De például egy hűtőszekrény javításakor is megtalálja az alkatrészeket a FixPartnál. Más háztartási készülékek alkatrészei is elérhetők a FixPartnál, például porszívó vagy konyhai robotgép alkatrészei. Ezekhez a készülékekhez is széles választékban kínálunk pótalkatrészeket. Tehát mind a fehér háztartási gépek, mind az egyéb elektromos készülékek alkatrészeiért fordulhat hozzánk. Együtt gondoskodunk arról, hogy minél tovább használhassa elektromos készülékeit!

A FixPart szolgáltatása

A legtöbb terméket raktáron tartjuk, így gyors kiszállítást tudunk biztosítani. Nagyon fontosnak tartjuk a vásárlói elégedettséget. Ha bármilyen kérdése van, vagy tanácsra van szüksége, elérhet minket a ugyfelszolgalat@fixpart.hu e-mail címen. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a lehető leggyorsabban válaszoljanak kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 634 fát ültetett

Fa

5% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
Mosogatógép Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.