15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Turmixgép alkatrészek   banner

Turmixgép alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Turmixgép Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres turmixgép (vagy turmix) készülékéhez? Több mint 500 turmixgép terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki a turmixgép márkát, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg népszerű turmixgép termékeinket.

Válaszd ki turmixgép márkádat

Arcelik turmixgép alkatrészek Beko turmixgép alkatrészek Black & Decker turmixgép alkatrészek Bosch turmixgép alkatrészek Braun turmixgép alkatrészek DeLonghi turmixgép alkatrészek Fagor turmixgép alkatrészek Grundig turmixgép alkatrészek Kenwood turmixgép alkatrészek Krups turmixgép alkatrészek Magimix turmixgép alkatrészek Moulinex turmixgép alkatrészek Philips turmixgép alkatrészek Rowenta turmixgép alkatrészek Russell Hobbs turmixgép alkatrészek Tefal turmixgép alkatrészek Teka turmixgép alkatrészek
Az összes márka áttekintése

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű turmixgép termékek

Turmixgép alkatrészek és turmixgép tartozékok a FixParttól

Szeretne turmixgépéhez pótalkatrészeket vagy tartozékokat rendelni? Például turmixgép motor, turmixgép fedél, turmixgép keverőtál vagy turmixgép kés? A FixPart turmixgép alkatrészek és tartozékok széles választékát kínálja. Büszkék vagyunk arra, hogy a FixPart kínálja ezeket az alkatrészeket, és hogy ezekkel tovább használhatja készülékét. Ez nemcsak a környezetnek, hanem az Ön pénztárcájának is jót tesz. Sok eredeti alkatrészünk van, de pótalkatrészek vagy utángyártott alkatrészek is megtalálhatók turmixgépéhez. A FixPart hatalmas választékából gyorsan megrendelheti a legjobb pótalkatrészeket és tartozékokat.

A turmixgép egy olyan konyhai eszköz, amelyet gyakran használnak turmixok és levesek készítésére. A turmixgép pillanatok alatt pürésíti és összekeveri, amit beledobunk. Ezért bosszantó, ha a turmixgép bármilyen okból leáll. Elhasználódhatnak vagy eltörhetnek a pépesítő pengéi, elveszhet a turmixgép fedele vagy eltörhet a turmixgép tálja. Nem szükséges azonnal új turmixgépet vásárolni, mert a FixPart turmixgép cserealkatrészek széles választékát kínálja. A turmixgépeket gyártó ismert márkák közé tartozik a Philips, a Moulinex, a Tefal, a Kenwood és a Bosch. Amennyiben nem találja a kívánt pótalkatrészt a turmixgépéhez? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk.

A turmixgépekről

A turmixgépet Stephen Poplawski találta fel 1922-ben. Mielőtt a turmixgép gyártásba került, az emberek keverőszitát használtak az ételek pürésítésére. A helyhez kötött turmixgép egy turmixkannából áll, amelynek alján forgó fémkések vannak. A pengéket egy elektromos motor hajtja. A motor általában különböző sebességre állítható.

Turmixgép márkák a FixParton

A FixParton számos alkatrészt rendelhet turmixgépéhez. Természetesen sokféle márkájú turmixgépet vásárolhat. Szinte minden márkához kaphatóak alkatrészeink. Van Gorenje turmixgép alkatrészünk, Philips turmixgép alkatrészünk és Magamix turmixgép alkatrészünk. Vannak Braun turmixgép pótalkatrészeink, Kenwood turmixgép pótalkatrészeink és Aeg turmixgép pótalkatrészeink is.

Turmixgép alkatrészek

A turmixgépekben sokféle alkatrész elromolhat. Ezek közé tartoznak a kisebb alkatrészek, mint például a tömítőgyűrű, de a nagyobb alkatrészek is, mint például a penge. Ezek a laza alkatrészek mind kaphatók nálunk. Reszelőket, mérőpoharakat, csavarokat és házakat is kínálunk. Így mindig megtalálja a megfelelő alkatrészt.

Elromlott a turmixgéped és turmixgép javításra van szükséged? A FixPart turmixgép alkatrészek és turmixgép tartozékok nagyon széles választékával rendelkezik.

Turmixgép tömítések

A turmixgépnek gyakran van egy tömítése vagy tömítőgyűrűje. Ez gyakran a fedélben található. A tömítés biztosítja, hogy a keverőtál megfelelően zárva legyen. Tömítés nélkül a turmixgép szivároghat. Természetesen ezt szeretné megelőzni. Ha a tömítés eltörik, fontos, hogy kicserélje. A FixPartnál nagyon egyszerűen és gyorsan rendelhet új tömítést.

Turmixgép penge

A turmixgép egy kést használ. A penge gondoskodik arról, hogy a turmixgépbe tett gyümölcs vagy más étel pépes legyen. Természetesen egy turmixgép nem működik kés nélkül. A penge eltörhet, ha túl kemény ételt tesz a turmixgépbe, vagy ha tisztítás közben leejti. Nálunk könnyen és gyorsan rendelhet új turmixgép késeket.

Turmixgép keverőtálak

A turmixgép másik lényeges része a keverőtál. A turmixgép táljában keverednek össze a leveshez vagy turmixhoz szükséges termékek. Sajnos a turmixgép tálja is eltörhet. Nálunk szinte minden turmixgéphez rendelhet új keverőtálat. Gyakran már holnap otthon lesz egy új keverőtál. Így nem kell többé turmixgép nélkül maradnia.

A FixPart szolgáltatása

Szinte minden terméket raktáron tartunk, így gyors szállítást tudunk biztosítani. Nagyon fontosnak tartjuk a vásárlói elégedettséget. Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége, elérhet minket a ugyfelszolgalat@fixpart.hu e-mail címen. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

 

Fa

A FixPart eddig 588 fát ültetett

Fa

45% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
Turmixgép Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.