Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Indesit alkatrészek   banner

Indesit alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Keresem
Válaszd ki a terméket
kompatibilis az én
Válaszd ki a készüléked
Indesit Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Indesit készülékéhez? Több, mint 32 596 Indesit háztartási készülék terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Indesit készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Indesit készülékhez.

Népszerű termékek Indesit készülékekhez

Indesit alkatrészek és Indesit tartozékok a FixPart-tól

Szeretne Indesit készülékéhez alkatrészeket vagy tartozékokat találni? Indesit hűtőszekrényéhez, Indesit mosógépéhez vagy Indesit páraelszívójához kell pótalkatrész? Az Indesittel való jó kapcsolatunknak köszönhetően hatalmas választékban talál Indesit pótalkatrészeket és tartozékokat készülékéhez. A FixParton számos Indesit készülékhez találhat pótalkatrészeket.

Az Indesitről

Az Indesit egy olasz gyártó, amely háztartási készülékekhez, például mosógépekhez, szárítógépekhez, mosogatógépekhez, hűtőszekrényekhez és páraelszívókhoz gyárt alkatrészeket és tartozékokat. Európa egyik legnagyobb gyártója, és világszerte ismert. A Merloni Elettrodomestici Spa-t 1975-ben alapította Vittorio Merloni. A Merloni 1985-ben vette át az Indesitet, mivel eredetileg jelentős versenytársak voltak. A vállalat 2005-től az Indesit nevet viseli.

Ma az Indesit az egyik legnagyobb európai háztartási gépek és alkatrészek gyártója. Szlogenje: ''Minden, amit az Indesitben látsz''. A vállalatnak több mint 16 000 alkalmazottja van. A vállalat 1988-ban több mint 1 milliárdos forgalmat bonyolított. Ezzel a vállalat Európa negyedik legnagyobb háztartási készülékgyártója lett. 1994-re a vállalat forgalma megközelítette a 2 milliárdot, és 10%-os piaci részesedéssel rendelkezett Európában. Egy évvel később a vállalat megvásárolta a Star SpA egyharmadát. 2002-ben a teljes vállalatot felvásárolta.

1999-ben felvásárolta a matricákat gyártó Panini vállalatot. 2000-ben az Indesit felvásárolta a Philco-t és a Stinolt. Ezzel a vállalat jelentős részesedést szerzett az orosz piacon. Az ezt követő években számos gyárat bezártak és több száz dolgozót elbocsátottak. 2014-ben a vállalatot felvásárolta az amerikai Whirlpool Corporation. A Whirlpool 758 millió euróért vásárolt 60%-os részesedést a vállalatban. Ezzel a Whirlpool az olasz, az egyesült királyságbeli és az oroszországi országok vezetőjévé vált.

Indesit termékek

Sokféle Indesit készülékhez számos pótalkatrészt kínálunk. Például számos Indesit mosógépalkatrész és Indesit szárítógépalkatrész van nálunk. Számos Indesit sütőalkatrész és Indesit hűtőszekrény alkatrész is megtalálható nálunk. Vannak Indesit fagyasztóalkatrészeink és Indesit sütőalkatrészeink is. Ha tehát Indesit készülékjavításra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár!

Ha valami baj van az Indesit készülékével, bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal egy alkatrész vagy tartozék beszerzéséért. Szinte az összes Indesit készülékhez van alkatrészünk. Könnyen és gyorsan megtalálhatja és megrendelheti őket.

Indesit pótalkatrészek

Számos pótalkatrészünk van Indesit készülékekhez. Gondoljunk például a használati utasításokra. Indesit mosógép használati utasítások megrendelhetők nálunk. Egyéb Indesit mosógép alkatrészek is megtalálhatóak nálunk. Például Indesit mosógép ajtógumik. Az is előfordulhat, hogy a mosógép meghibásodik. A mosógép újraindítása lehet megoldás, de gyakran nem az. Indesit mosógép alkatrészeket könnyen talál nálunk.

Egy Indesit mosógép kézikönyv nagyobb segítséget nyújthat. Garanciális Indesit mosógépet az Indesit weboldalán talál. Így megnézheti, hogy van-e még garanciája vagy sem. Ha az Indesit mosogatógépednek van valamije, akkor az Indesit mosogatógépet is visszaállíthatod. Egyéb Indesit hibák esetén megkérdezheti ügyfélszolgálatunkat. Számos Indesit mosogatógéphez van alkatrészünk.

Indesit mosogatógépéhez alkatrészekre van szüksége, például kosarakra, kerekekre, szórókarokra és fogantyúkra? Nálunk megtalálja őket. Indesit fagyasztószekrények fiókjait, fogantyúit, ajtóit, rekeszeit és lámpáit is megtalálod nálunk. Indesit szárítógép modulokat, ajtókat és burkolatokat is talál nálunk. Indesit mosógépéhez ajtók, csapágyak, kádak és gumik vannak nálunk. Indesit mosógépéhez házakat, mandzsettákat, konzolokat és fogantyúkat is kínálunk. Ha nem tudja, hogy melyik termékre van szüksége, használhatja a használati útmutatót.

Népszerű Indesit cserealkatrészek a következők: Indesit csapágyak, Indesit szíjak, Indesit lefolyószivattyúk, Indesit mosóbordák, Indesit gumik, Indesit tálak és Indesit üvegtányérok. Tehát számos Indesit készülékhez van pótalkatrészünk. Ezek az alkatrészek könnyen és gyorsan megrendelhetőek. Gyakran nagyon gyorsan meg is találhatók. Ha ez nem így van, akkor tanácsos munkatársaink segítségét kérni. Önnel együtt megkeressük a megfelelő terméket.

FixPart szolgáltatás

A weboldalunkon szereplő legtöbb termék raktáron van. Ezért gyors szállítást tudunk biztosítani. A legtöbb esetben ez azt jelenti, hogy már másnap megkapja a rendelését. Nagyon fontosnak tartjuk a vásárlói elégedettséget. Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 634 fát ültetett

Fa

5% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Indesit Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.