15 000 000+ alkatrész áll rendelkezésre
A FixPart fenntartható és a pénztárcádat is kíméli

Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Siemens alkatrészek   banner

Siemens alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Válaszd ki a készüléked
Siemens Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Siemens készülékéhez? Több mint 88 069 Siemens háztartási készüléket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Siemens készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Siemens készülékhez.

Válaszd ki Siemens készülékedet

Válaszd ki terméked kategóriáját

Népszerű termékek Siemens készülékekhez

Siemens alkatrészek és Siemens tartozékok a FixPartnál

A Siemens termékek kiváló minőségükről ismertek, gondolhat ipari termékekre, de háztartási készülékekre is. A FixPart széles választékában mindent megtalál a készülékéhez, így a Siemens készülékéhez is. Emiatt a Siemens készülékek javítása gyerekjáték így nem kell többé a hivatalos Siemens szervízhez fordulnia.  Weboldalunkon a legtöbb termék raktárkészletről elérhető, így rövid határidővel is tudjuk biztosítani Önnek a megfelelő alkatrészeket. Nézze meg kínálatunkat, nagy az esélye, hogy az Ön által keresett alkatrész is megtalálható webáruházunkban!

A Siemensről

A Siemens már nagyon régóta létezik: a vállalatot 1847-ben alapították a német Werner von Siemens és Johann Georg Halske, akkor még Siemens & Halske néven. A cég 1966-ban egyesült a mai Siemens céggé, de 2014-ben a háztartási gépek üzletágának egy részét eladták a Bosch-nak. Ezért a vállalatot ma már rendszeresen Bosch Siemensnek hívják, ha fehérárukról és háztartási gépekről van szó. Mind a Bosch, mind a Siemens a BSH Netherlands része, amely a BSH Home Appliances Group része. Ez Európa legnagyobb háztartási készülékgyártója, és az egész iparágban igen tekintélyes. A Siemens AG 1847 óta működik Hollandiában, de a vállalat ma már több mint 150 országban van jelen.

A Siemens háztartási készülékek innovatív jellegükről és gyönyörű formatervezésükről ismertek. A Siemens készülékeknél a tartósságra és a könnyű használatra is figyelmet fordítanak. Ennek köszönhetően a Siemens készülékek kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak, ami a Siemens szlogenjében is visszaköszön: Leleményesség az életért.

Siemens pótalkatrészek

Annak ellenére, hogy a Siemens készülékek kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak, mindig előfordulhat, hogy a gyakori használat vagy egyéb körülmények miatt egy alkatrész cserére szorul. Még használt Siemens készülék vásárlása esetén is előfordulhat, hogy egyes alkatrészek hiányoznak, vagy eljött a napja a cserének. Ha egy alkatrészt kicserél, ahelyett, hogy újat vásárolna, biztosan helyesen cselekszik. Egy-egy alkatrész cseréje nem csak a pénztárcája számára kedvezőbb, de ez a leginkább fenntartható és környezetbarát megoldás is. Szóval, szüksége van Siemens készülékjavításra? Akkor jó helyen jársz!

Örülünk a Siemensszel való jó kapcsolatunknak, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a Siemens készülékek széles választékához Siemens alkatrészek széles választékát kínáljuk. Gondolhat Siemens mosogatógép alkatrészekre, Siemens páraelszívó alkatrészekre, Siemens szárítógép alkatrészekre és Siemens mosógép alkatrészekre.

A FixPartnál eredeti Siemens alkatrészeket talál, de pótalkatrészek és utángyártott alkatrészek is elérhetők. Így csak Önön múlik, hogy eredeti Siemens alkatrészt vagy Siemens készülékhez megfelelő utángyártott alkatrészt választ. Ezek egyenértékűek az eredeti Siemens alkatrészekkel. Az eredeti alkatrészeknél mindig feltüntetjük, hogy van-e hasonló utángyártott alkatrész is. Ott az is fel van tüntetve, hogy az utángyártott alkatrész is alkalmas-e az Ön Siemens készülékéhez.

Siemens mosogatógépek alkatrészei

Egy Siemens készülék, amelyhez sok alkatrészünk van, az a Siemens mosogatógép. A mosogatógép régen igazi luxuskészülék volt, de mára szinte nélkülözhetetlenné vált a konyhában. Ha már hozzászoktál a mosogatógép használatához, el sem tudod képzelni, hogy minden nap kézzel kelljen mosogatnod. Ezért még bosszantóbb, ha a mosogatógép már nem úgy működik, ahogyan kellene. Néha egy alkatrész cseréje a legjobb megoldás. A FixParton Siemens mosogatógép-alkatrészek széles választékát találja, beleértve a mosogatógép szivattyúját is. Ha a mosogatógép szivattyúja elromlik, számos probléma merülhet fel: a víz már nem szivattyúzódik el, így az a mosogatógépben marad. A mosogatógép ajtajának kinyitásakor vízkár vagy rövidzárlat léphet fel. Ennek megelőzése érdekében célszerű kicserélni a meghibásodott szivattyút. Így elkerülheti a magasabb költségeket, amelyeket a vízkárok vagy rövidzárlatok okozhatnak.

Siemens páraelszívó pótalkatrészek

Egy olyan háztartási készülék, amelynek fontosságáról gyakran megfeledkezünk, az a páraelszívó, egészen addig, amíg le nem áll. A főzés közben felszabaduló szagok gyakran kellemesek, de nem szeretné, ha a háza folyamatosan ilyen szagú lenne. A főzéssel járó hő szintén nem mindig kívánatos vagy kellemes. A páraelszívó segítségével a hő és az összes szag kifelé távozik, így többé nem zavarják Önt. A páraelszívó alkatrészei is elhasználódhatnak vagy eltörhetnek, ezért cserére szorulnak. Vegyük például a páraelszívó szűrőjét; ez könnyen cserélhető, és nálunk is kapható. Nálunk gyorsan és egyszerűen megnézheti, hogy a rendelkezésre álló szűrők megfelelnek-e az Ön modelljéhez.

Siemens hűtőszekrény alkatrészek

A hűtőszekrény fontos része a háztartásának, annál bosszantóbb, ha már nem működik vagy nem zár megfelelően. Emiatt a hűtőszekrényben lévő ételek megromlanak, ami sok kellemetlenséget okozhat. Szerencsére a FixParton számos Siemens alkatrészt talál, így a probléma gyorsan megoldódik. Nálunk megtalálhatók a fontos műszaki Siemens hűtőszekrény alkatrészek, de az igazán praktikus alkatrészek is, mint például az üveglap, a tojástartó vagy a zöldségtartó fiók. Olyan alapvető funkcionális alkatrészeket is raktáron tartunk, mint például a hűtőszekrény zsanérok. Így biztos lehet benne, hogy hűtőszekrénye hamarosan teljes mértékben úgy fog működni, ahogyan azt kell.

Siemens kávéfőző alkatrészek

A Siemens évek óta ismert a kávéfőzőiről, a kis fogyasztói gépektől a nagy eszpresszógépekig. A legtöbb ember imádja a jól elkészített kávét, ha egyszer megszokja a minőséget, soha nem akar mást. A kávéfőződ értékes számodra, és még ha évek óta használod is, nem szeretnél búcsút inteni neki, ha egy alkatrész elhasználódik. Siemens kávéfőzőkhöz való pótalkatrészeinkkel erre nincs szükség. Rengeteg pótalkatrészünk van Siemens kávéfőzőkhöz, és a legtöbbjüket raktáron tartjuk. Így nem kell sokáig nélkülöznie szeretett csésze kávéját!

Siemens sütőalkatrészek

A cég különösen szép és funkcionális, hosszú élettartamú sütőket gyárt, sütő- és gőzsütőket egyaránt. Egy sütőt nem cserél csak úgy le, ezért jó, ha egy elromlott alkatrész gyorsan és egyszerűen pótolható. A FixParton Siemens sütőalkatrészek széles választékát találja.

A FixPart más márkái

A FixParton Siemens készülékekre való Siemens cserealkatrészek széles választékát találja. De ennél sokkal többet is kínálunk, például Miele alkatrészeket, Bosch alkatrészeket, Kärcher alkatrészeket vagy Dyson alkatrészeket. Kereshet nálunk márka, de készüléktípus szerint is. Ha például problémái vannak a hűtőszekrényével, a hűtőalkatrészek kategóriában megtalálhatja a szükséges alkatrészt. Rengeteg márkához van megfelelő alkatrészünk, darabonként vagy készletenként. Mindig megtalálja a márkát és a modellszámot, amelyhez az alkatrész megfelelő. Nem találja, hogy az adott cikk megfelel-e az Ön Siemens készülékéhez? A cikk alatt, amit nézeget, található egy keresősáv, így gyorsan és egyszerűen kereshet típusszám szerint. Rendszerünk ezután ellenőrzi, hogy a termék alkalmas-e az Ön által megadott típusszámhoz. Nem ez a helyzet, vagy a rendszerünk nem működik? Akkor bármikor felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, szívesen találunk megoldást az Ön számára.

A FixPart szolgáltatása

Mivel a legtöbb terméket raktáron tartjuk, gyors kiszállítást tudunk biztosítani. Az Ön elégedettsége nagyon fontos számunkra. Ha bármilyen kérdése van, vagy tanácsra van szüksége, elérhet minket a ugyfelszolgalat@fixpart.hu e-mail címen. Kitöltheti a kapcsolatfelvételi űrlapunkat is, és mi mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 588 fát ültetett

Fa

45% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Siemens Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.