Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Szárítógép alkatrészek   banner

Szárítógép alkatrészek

Könnyen megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot a készülékéhez.

Keresem
Válaszd ki a terméket
kompatibilis az én
Szárítógép Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres szárítógép (vagy hőszivattyús szárítógép, kondenzációs szárítógép, ruhaszárító) készülékéhez? Több mint 221 321 szárítógép terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki a szárítógép márkát, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg népszerű szárítógép termékeinket.

Válaszd ki szárítógép márkádat

Az összes márka áttekintése

Népszerű szárítógép termékek

Javítási tanácsok szárítógép számára

Tekintsd meg a szárítógép leggyakoribb problémáit és megoldásait.

Szárítógép pótalkatrészek és tartozékok a FixPart-tól

Pótalkatrészeket vagy tartozékokat keres szárítógépéhez? Akkor a FixPartnál a legjobb helyen jár! Szárítógép pótalkatrészek és szárítógép tartozékok hatalmas választékával rendelkezünk. Az Ön által keresett alkatrész biztosan megtalálható közöttük! Akár Indesit szárítógép alkatrészeket, Whirlpool szárítógép alkatrészeket, Miele szárítógép alkatrészeket, Bosch szárítógép alkatrészeket, Siemens szárítógép alkatrészeket vagy Candy szárítógép alkatrészeket keres, jó esély van rá, hogy nálunk megtalálja a keresett alkatrészt. Sok szárítógép pótalkatrészt még raktáron is tartunk, így a keresett alkatrészt pillanatok alatt kiszállítjuk Önnek. Tekintse meg nagy választékunkat.

Természetesen nagyon bosszantó, amikor a szárítógép elromlik. Egy új szárítógép vásárlása nagyon drága lehet. Ezért bölcs dolog először ellenőrizni, hogy megjavítható-e a szárítógép! Gyakran egy elromlott alkatrész cseréje egyszerűbb, mint gondolná. A törött alkatrész cseréjével pillanatok alatt újra száraz és tiszta mosásban lehet része!

A szárítókról

A szárítógép egy olyan készülék, amely megszárítja a nedves szennyest. A szárítógép dobja forog, miközben forró levegőt fújnak át rajta. Ez gyorsan megszárítja a nedves szennyest. A dob felváltva forog jobbra és balra, így a szennyes nem csomósodik olyan gyorsan. A 20. század elején Észak-Dakotában fejlesztették ki az első automata ruhaszárítót. Az általa tervezett elektromos meghajtású szárítót 1938-ban fejlesztették ki és adták ki. 2004-ben a holland háztartások mintegy 60%-ában volt ruhaszárító. A szárítógép meglehetősen nagy készülék, és sajnos több alkatrésze is tönkremehet. Szerencsére mi a FixPartnál a pótalkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk gyakorlatilag minden márkájú szárítógéphez!

Szárítógép pótalkatrészek

A legtöbb háztartásban van szárítógép. Sok esetben közvetlenül a mosógép mellett vagy annak tetején található, így a mosás közvetlenül a szárítóba kerülhet. Így a ruhák pillanatok alatt újra tisztán állnak a szekrényben. Ezért bosszantó, ha a szárítógép már nem teljesít optimálisan, vagy akár hirtelen leáll. Ennek természetesen sokféle oka lehet. Ha a szárítógép egyáltalán nem akar működni, akkor előfordulhat, hogy a szárítógép ékszíja vagy meghajtószíja elkopott vagy eltört. Ez gyakran saját maga is megjavítható. Más, néha előforduló probléma lehet, hogy a szűrő vagy a vízelvezető szivattyú eltömődött, vagy hogy a fűtőelem már nem éri el a megfelelő hőmérsékletet. Ezek a problémák szintén könnyen javíthatók és megoldhatók saját maga!

Széles választékban kínálunk pótalkatrészeket és tartozékokat szárítógépéhez. Nem találja a szükséges alkatrészt, vagy kérdése van egy adott termékkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk.

Elromlott a szárítógéped és szárítógép javításra van szükséged? Akkor a legjobb helyen jár!

Szárítógép ventilátorszíj

Ha szárítógéped nyikorgó hangot ad ki, vagy teljesen leáll, akkor a probléma a meghajtószíjjal lehet. Előfordul, hogy nem működik megfelelően vagy elhasználódott. Ebben az esetben a meghajtószíjat ki kell cserélni. Ehhez természetesen először egy új meghajtószíjra lesz szüksége. A szárítógép meghajtószíjának vagy ékszíjának cseréje viszonylag könnyen elvégezhető saját maga. A szárítógép pillanatok alatt újra működőképes lesz!

Szárítógép fűtőelem

Amint a szárítógép nem melegszik tovább, ennek több oka is lehet. Sok esetben azonban a probléma a termosztátban vagy a fűtőelemben van. Ahhoz, hogy megtudja, hogy a problémát a fűtőelem okozza-e, a legjobb, ha megméri azt. Szerencsére mi a FixPartnál alkatrészek és tartozékok széles választékával rendelkezünk, beleértve a fűtőelemeket és termosztátokat a különböző márkájú szárítógépekhez. A kevésbé ismert márkákhoz is vannak alkatrészeink!

Szárítógép ajtó gumi

Amint a meleg levegő kiszökik a szárítógépből, lehetséges, hogy a szárítógép ajtógumija eltört vagy megrepedt. Ne akarja, hogy ez megtörténjen! Ebben az esetben ellenőrizze, hogy talál-e apró repedéseket vagy lyukakat a szárítógép ajtógumiján. Ha ez a helyzet, érdemes kicserélni az ajtógumit. Számos eredeti ajtótömítést kínálunk különböző márkájú szárítógépekhez, valamint utángyártott és tartalék ajtótömítéseket. A szárítógép típusszáma alapján kereshet, hogy megtalálja a készülékéhez megfelelő ajtótömítést.

FixPart: pótalkatrészek más készülékekhez

A FixPartnál megtalálja a megfelelő alkatrészeket szárítógépéhez, de ennél sokkal többet is kínálunk! Számos pótalkatrészünk van szinte minden háztartási készülékhez. Gondolhat az klíma alkatrészekre, hűtőszekrény alkatrészekre, mosogatógép alkatrészekre, kávéfőző alkatrészekre, mosógép alkatrészekre, porszívó alkatrészekre, televízió alkatrészekre és mikrohullámú sütő alkatrészekre. Webáruházunkban ismert és kevésbé ismert márkákat is találhat. Készülék, márka vagy típusszám alapján is kereshet, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt! Sok eredeti terméket tartunk raktáron, de a legjobb minőségű utángyártott vagy utángyártott termékeket is. Egy elromlott alkatrész cseréjével meghosszabbíthatja a készülék élettartamát. Ez a környezetnek és a saját pénztárcájának is jót tesz!

A FixPart szolgáltatása

A FixPart több mint 15 000 000 alkatrészt és tartozékot kínál több mint 2 000 márkától több mint 1 000 000 készülékhez. Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni! Termékeink egy részét saját raktárkészletünkből, másik részét pedig számos beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk. Így a legtöbb termékünk közvetlenül elérhető!

Nem találja az utat, vagy nem találja a megfelelő terméket? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő alkatrészt. A keresett alkatrész megtalálásához használja az oldal tetején található keresősávot. A leggyorsabban a készülék típusára vagy modellszámára kereshet. A legtöbb terméket raktáron tartjuk. Nagyon fontosnak tartjuk a vásárlói elégedettséget. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni a kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 634 fát ültetett

Fa

5% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
Szárítógép Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.