Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  HP alkatrészek   banner

HP alkatrészek

Könnyedén megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot az Ön HP készülékéhez.

Keresem
Válaszd ki a terméket
kompatibilis az én
Válaszd ki a készüléked
HP Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres HP készülékéhez? Több, mint 6 470 HP háztartási készülék terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki HP készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket HP készülékhez.

Népszerű termékek HP készülékekhez

HP pótalkatrészek és HP kiegészítők a FixPart-tól

HP alkatrészeket és tartozékokat keres HP készülékeihez? Akkor ne keressen tovább! A HP-vel való jó kapcsolatunknak köszönhetően számos alkatrészt és tartozékot tudunk szállítani. A FixPart a HP pótalkatrészek széles kínálatával rendelkezik. Előfordulhat, hogy PC-je vagy nyomtatója elromlik. Egy új készülék vásárlása sok pénzbe kerül, és gyakran nem is szükséges. Gyakran előfordul, hogy egy vagy több alkatrész cseréjével könnyen megjavítható a készülék. A legtöbb terméket raktáron tartjuk.

A HP-ről

A HP a Hewlett-Packard rövidítése. A világ egyik legnagyobb amerikai technológiai vállalata. A vállalatnak 2014-ben több mint 300 000 alkalmazottja volt, és világszerte elektronikai alkatrészeket, szoftvereket és szolgáltatásokat nyújt.

A HP-t 1939-ben alapította William Hewlett és David Packard. Egy garázsban kezdték, és onnantól kezdve folyamatosan bővítették sikereiket.

A vállalat leginkább számos nagyszerű termékéről ismert. Ilyen például a nyomtató, a digitális fényképezőgép és a menedzsment szoftver. Azonban nem ezekről a termékekről ismertek. A HP mindenekelőtt a számológépeiről vált ismertté. Ezt a számológépet 1969-ben dobták piacra. Ez a számológép tulajdonképpen már egyfajta kis számítógép volt. A 80-as évek elején a számítógépet tulajdonképpen a HP dobta piacra. A számológépek gyártását 2002 márciusában leállították. A HP 2008-ban a digitális fényképezőgépek gyártását is leállította. Ennek oka, hogy a nyomtatási technológiákba akarnak befektetni, és digitális nyomtatási szolgáltatást kínálnak.

2015. november 1-jén a HP két különböző vállalatra vált szét. A Hewlett Packard Enterprise (HPE) és a HP inc. A HP inc elsősorban a nyomtatók piacára és a személyi rendszerekre összpontosít. Míg a HPE inkább a szerver-, szoftver- és szolgáltatási piacra összpontosít.

HP alkatrészek

Előfordulhat, hogy valamelyik HP-alkatrész cserére szorul, és új alkatrészeket keres. Ha HP laptop alkatrészeket, HP nyomtató alkatrészeket, HP szkenner alkatrészeket, HP fényképezőgép alkatrészeket vagy HP Pavilion alkatrészeket keres, akkor jó eséllyel megtalálhatók kínálatunkban. Minden HP alkatrész elérhető Hollandiában és Belgiumban. HP készülékeihez HP javításra van szüksége? Akkor a legjobb helyen jár!

HP laptop alkatrészek

A laptopoknál gyakori probléma, hogy az akkumulátor időnként cserére szorul. Számos különböző akkumulátor áll rendelkezésünkre. Az is előfordulhat, hogy valami más is elromlott a HP laptopjában. Például az áramköri lap, a ventilátor, a billentyűzet, a memória vagy a laptop processzora. Az akkumulátoron kívül az összes ilyen HP laptop alkatrész is elérhető webáruházunkban.

A hagyományos HP laptop alkatrészek mellett HP Pavilion laptop alkatrészek is megtalálhatóak a kínálatunkban. Ha bármilyen problémája van a pc-jével, szívesen segítünk megoldani azt.

HP nyomtató alkatrészek

HP nyomtató alkatrészek mindenféle formában és méretben léteznek. A nyomtatóknak is sokféle típusa létezik. Van alkatrészünk a laserjet pro p1102 deskjet, pro p1102 deskjet 2130, pro p1102 deskjet 2130 típusokhoz. Vannak HP 550 alkatrészeink is. Előfordulhat, hogy valamelyik nyomtatóalkatrész elromlik, vagy egyszerűen csak ki kell cserélni. Gondoljon egy új akkumulátorra, patronra, új nyomtató fejre, hálózati adapterre, görgőre vagy olvasztóra. Mindezek a HP nyomtatóalkatrészek megtalálhatók választékunkban.

HP fényképezőgép alkatrészek

A HP laptop és a HP nyomtató mellett HP fényképezőgép alkatrészek is megtalálhatóak nálunk. A fényképezőgépnek több alkatrésze van. Ha valamilyen okból kifolyólag a HP fényképezőgép már nem működik megfelelően, előfordulhat, hogy valamelyik alkatrész cseréjére van szükség. Ez lehet például az USB-kábel, az akkumulátor, a töltő, a hálózati kábel vagy a cinch kábel. Mindezek a termékek megtalálhatók széles választékunkban.

HP szkenner pótalkatrészek

A HP szkennerrel gyorsan beolvashatja dokumentumait laptopján. A HP szkenner könnyen telepíthető és egyszerűen használható. A HP termékek jó minősége ellenére fontos a HP termékek karbantartása. Ez a HP szkennerre is vonatkozik. Ha valami elromlik vagy hibás a lapolvasójával, azt gyakran könnyedén megjavíthatja saját maga. Nálunk megtalálhatja a megfelelő HP szkenner pótalkatrészeket, amelyek segítségével megjavíthatja azt. Ha például diódát, hálózati adaptert, kondenzátort vagy tápkábelt keres a szkenneréhez, akkor a legjobb helyen jár.

Egyéb HP alkatrészek

A fentiekben csak négy HP alkatrész került leírásra. A HP laptop, a HP nyomtató, a HP fényképezőgép és a HP szkenner mellett más HP készülékekhez is kínálunk alkatrészeket. Nagy raktárkészletünkben HP projektor/vetítő alkatrészeket, HP táblagép alkatrészeket és HP monitor alkatrészeket is talál. Mindezeket a HP alkatrészeket könnyen és gyorsan megvásárolhatja a FixParton.

FixPart szolgáltatás

A FixPart több mint 15 000 000 alkatrészt és tartozékot kínál több mint 2 000 márkához, több mint 1 000 000 készülékhez. Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni! Termékeink egy részét saját raktárkészletünkből, másik részét pedig számos beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk. Így a legtöbb termékünk közvetlenül elérhető, és már másnap megkapja az alkatrészt vagy tartozékot!

HP alkatrészeket vagy tartozékokat szeretne rendelni? Ha megtaláljuk a keresett alkatrészt, használja az oldal tetején található keresősávot. A leggyorsabban a készülék típusa vagy modellszáma alapján kereshet. Még mindig vannak kérdései? Akkor forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz. E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Kitöltheti kapcsolatfelvételi űrlapunkat is. Nagyon szívesen segítünk. Mindig igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni a kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 643 fát ültetett

Fa

42% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
HP Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.