Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Tápkábel   banner

Tápkábel

Könnyen megtalálja a készülékéhez illeszkedő tápkábel.

Keresem
Tápkábel Válaszd ki a terméket
kompatibilis az én
Válaszd ki a készüléked
Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

tápkábel-t keresed? Több, mint 47 684 terméket tudunk szállítani a tápkábel kategóriában, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki a készüléket, készülék márkáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékek tápkábel kategóriában.

Válaszd ki készüléked márkáját

Az összes márka áttekintése

Népszerű tápkábel kategóriában

Tápkábel a készülékhez a FixPartnál

Egy működő tápkábel természetesen nagyon fontos egy elektronikus eszköz számára. Ha új tápegységet keres a készülékéhez, akkor jó helyen jár! A FixPart a tápkábelek széles választékát kínálja mindenféle készülékhez. Biztosan megtalálod nálunk a keresett tápegységet! Kiterjedt kínálatunk nagy része raktárkészletről kapható. Így rövid időn belül tudunk új tápkábelt biztosítani Önnek. Nézze meg gyorsan kínálatunkat, és találja meg a keresett alkatrészt!

A tápkábel sérülékeny alkatrész lehet. Különösen akkor, ha a tápegység régebbi és többször használták már, előfordulhat, hogy elszakad. Például elszakadhat egy kábel tápkábel a végeinél. Ez persze nagyon bosszantó, de szerencsére mi sokféle tápkábelt tudunk szállítani mindenféle készülékhez. Nálunk biztosan megtalálja a keresett tápegységet!

Tápegységek

Ha a készüléked tápkábele elszakad, az természetesen nagyon bosszantó. Az egész készüléked már nem működik egyetlen meghibásodott alkatrész miatt. Nagyon bosszantó persze, de szerencsére te magad is megoldhatod! Így nincs okod arra, hogy azonnal egy teljesen új készüléket vegyél. A legtöbb esetben az eltört tápkábel csere nagyon egyszerű. A törött kábel cseréjével a készülék hosszabb ideig fog működni. Ez jót tesz a környezetnek és a pénztárcájának is!

Tévékészülékek hálózatikábelei

Természetesen nagyon bosszantó, ha a televízió hálózatikábele meghibásodik. Szerencsére nem kell az egész televíziót kicserélnie, ha a tápegység meghibásodik. A televízió tápkábelét általában elég könnyű saját maga kicserélni. Ennek eredményeképpen a televíziót pillanatok alatt saját maga is megjavíthatja! Fontos azonban, hogy megfelelő tápkábellel rendelkezzen a televíziójához. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő tápkábelt a televíziójához, a legjobb, ha a készülék típusszáma alapján keres. Samsung tévékészülékekhez is van tápegységünk! Nem találja a megfelelő alkatrészt? Akkor vegye fel velünk bátran a kapcsolatot. Szívesen segítünk megtalálni a megfelelő hálózatikábelt.

Találja meg a megfelelő kábelt a készülékéhez

Különböző készülékekhez különböző kábelek tartoznak. Ahhoz, hogy megtalálja a készülékéhez megfelelő tápkábelt, a legjobb, ha a készülék, a márka és a készülék típusszáma alapján keres. Ezekre keresve áttekinthető listát kap a készülékéhez kapható alkatrészekről és tartozékokról. Ha ezután a "tápkábel" termékkategóriára kattint, megtalálja a készülékéhez megfelelő tápegységet! Gyerekjáték. Mivel a legtöbb tápkábelt raktáron tartjuk, a meghibásodott tápkábelt pillanatok alatt megjavíthatjuk! Nem találja a megfelelő tápegységet, vagy nem tudja kitalálni? Akkor vegye fel velünk bátran a kapcsolatot. Szívesen segítünk megtalálni a megfelelő tápkábelt a készülékéhez!

További alkatrészek a FixPart-tól

A FixPartnál megtalálja a háztartási gépéhez tápkábelt háztartási vagy elektronikai készülékéhez. Ha nálunk nem találja meg az alkatrészt, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni. A tápegységeken kívül még sok más különböző alkatrész és tartozék található nálunk a legkülönfélébb készülékekhez. Például ajtótömítéseket, fűtőelemeket, fogantyúkat, csavarokat, tömlőket és még sok minden mást is talál nálunk! Egy meghibásodott alkatrész cseréje gyakran hosszabb élettartamúvá teszi a készüléket. Így egy új készülék vásárlása gyakran szükségtelen. Egy hibás alkatrész cseréje gyakran egyszerűbb, mint gondolná. Ennek eredményeképpen egy készülék általában évekkel tovább bírja. Ráadásul fenntartható módon teszel valamit, és ez a saját pénztárcádnak is jót tesz!

A FixPart szolgáltatás

A FixPart több mint 15 000 000 pótalkatrészt és tartozékot kínál több mint 2 000 márkától több mint 1 000 000 készülékhez. Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni! Termékeink egy részét saját raktárkészletünkből, másik részét pedig a számos beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk. Így kínálatunk túlnyomó többsége könnyen elérhető!

Gondban van, vagy nem találja a megfelelő terméket? Akkor vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő alkatrészt. A keresett alkatrész megtalálásához használja az oldal tetején található keresősávot. A leggyorsabban a készülék típusa vagy modellszáma alapján kereshet. A legtöbb terméket raktáron tartjuk. 

Az ügyfelek elégedettsége nagyon fontos számunkra. Kérdése van vagy tanácsra van szüksége? E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni a kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 643 fát ültetett

Fa

42% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
  Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.