Bejelentkezés

Ügyfélszolgálat

0
Kosár

A kosarad jelenleg üres. Nem találod, amit keresel? Vedd fel a kapcsolatot: ügyfélszolgálat.

  Smeg alkatrészek   banner

Smeg alkatrészek

Könnyedén megtalálja a megfelelő alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot az Ön Smeg készülékéhez.

Keresem
Válaszd ki a terméket
kompatibilis az én
Válaszd ki a készüléked
Smeg Válaszd ki a márkád
Válaszd ki a modellszámát
Keresd meg készüléked modellszámát.

Alkatrészt, karbantartási terméket vagy tartozékot keres Smeg készülékéhez? Több, mint 56 222 Smeg háztartási készülék terméket tudunk szállítani, amelyek többsége raktáron van. Válaszd ki Smeg készüléket, terméked kategóriáját, vagy tekintsd meg a népszerű termékeket Smeg készülékhez.

Népszerű termékek Smeg készülékekhez

Smeg alkatrészek és Smeg tartozékok a FixPart-tól

A Smeg egy olasz háztartási készülékgyártó. Smeg készülékéhez keres alkatrészeket vagy tartozékokat? Akkor a FixPartnál a legjobb helyen jár! Smeg pótalkatrészek és Smeg tartozékok széles választékát kínáljuk Smeg termékekhez. Mint például Smeg tűzhely pótalkatrészek, Smeg hűtő-fagyasztó pótalkatrészek, Smeg sütő pótalkatrészek és Smeg főzőlap pótalkatrészek. Sok eredeti Smeg alkatrészünk van, de utángyártott vagy pótalkatrészek is. Tekintse meg Smeg alkatrészek széles választékát. Nagy az esélye, hogy az Ön által keresett alkatrész megtalálható közöttük!

Smeg szervízre van szüksége? A FixPart a megfelelő hely!

A Smegről

A Smeg egy olasz vállalat, amely kiváló minőségű háztartási készülékeket gyárt. Vittorio Bertazzoni alapította a céget 1948-ban. A Smeg leginkább az 1950-es évekből származó retro hűtőszekrényeiről ismert. A Smeg FAB retro hűtőszekrények öt színben készülnek, és az ajtón a jellegzetes SMEG betűkkel, mélyen ívelt ajtókkal és az 1950-es éveket idéző vastag fogantyúval rendelkeznek. A hűtőszekrényekből gyakran hiányoznak a hagyományos színek és minták, és lekerekített sarkokkal rendelkeznek. A hűtőszekrényeken kívül a Smeg gyárt tűzhelyeket, páraelszívókat, mikrohullámú sütőket, mosógépeket, sütőket, borszekrényeket, mosogatógépeket, beépített kávéfőzőket és számos háztartási kisgépet, például kenyérpirítókat, turmixgépeket és konyhai robotgépeket.

Az 1950-es évek második felében a Smeg mutatta be az egyik első olyan gáztűzhelyet, amely automatikus gyújtással, automatikus kikapcsolással ellátott időzítővel és hőleállítóval rendelkezett a sütőben. Nem sokkal később, 1963-ban a Smeg elindítja mosó- és mosogatógépcsaládját. Az 1970-es években a Smeg főzőlapokat és beépített sütőket kezdett gyártani, és a háztartási gépek piacának egyik főszereplőjévé vált.

Smeg készülékek

Bár a Smeg készülékek kiváló minőségűek, mégis elromolhatnak. Mint korábban leírtuk, szinte minden Smeg készülékhez széles választékban kínálunk alkatrészeket. Vannak eredeti Smeg alkatrészeink, de lehetőség van pótalkatrész vagy utángyártott alkatrész választására is. Ezek egyenértékűek az eredeti Smeg alkatrésszel. Gyakran ezek a pót- vagy utángyártott alkatrészek valamivel olcsóbbak. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő pótalkatrészt a Smeg készülékéhez, javasoljuk, hogy keressen a Smeg készülék modellszáma alapján. Így gyorsan láthatja, hogy a kínálatunkban milyen alkatrészek állnak rendelkezésre az Ön készülékéhez. A modellszámot gyakran a készüléken található matricán találja. A Smeg készülékek esetében a típusszámot általában a "Mod" betűvel jelölik.

Smeg hűtőszekrény alkatrészek

Smeg hűtőszekrényéhez keres alkatrészeket? Akkor a legjobb helyen jár. Különböző Smeg hűtőszekrény alkatrészek vannak nálunk, mint például zsanér, szűrő, kompresszor, ajtógumi és még sok más. Általában a Smeg hűtőszekrény egy elromlott alkatrésze viszonylag könnyen kicserélhető saját maga.

Smeg tűzhely pótalkatrészek

A Smeg tűzhelyeket a formatervezésük mellett a magas minőség és a könnyű kezelhetőség jellemzi. A tűzhelyek lehetnek szabadon álló vagy beépített tűzhelyek. Mindkét esetben természetesen nagyon bosszantó, ha a tűzhely valamelyik alkatrésze elromlik. Szerencsére a Smeg tűzhelyek számos egyedi alkatrészét tudjuk szállítani. A Smeg tűzhely olyan részei, amelyek néha elromlanak, a tömítés, az égőfej, a gomb, a zsanér, az ajtóüveg és a kapcsoló. Mindezeket az alkatrészeket és még sok más Smeg tűzhelyalkatrészt itt talál!

Smeg főzőlap alkatrészek

A Smeg különböző típusú főzőlapokat gyárt. Szinte az összes Smeg főzőlaphoz tudunk pótalkatrészeket szállítani. Vagyis gázfőzőlapokhoz, indukciós főzőlapokhoz és kerámia főzőlapokhoz. A főzőlapok sajnos néha elromló vagy cserére szoruló részei a fűtőelem, a gombok, az égőfej és a serpenyőtartók. Mindezek az alkatrészek és még sok más alkatrész megtalálható széles kínálatunkban.

Egyéb Smeg készülékek

A Smeg hűtőszekrény és főzőlap alkatrészek mellett a FixPartnál számos más alkatrész is megtalálható szinte minden Smeg készülékhez! Gondolhat a Smeg sütő, Smeg mikrohullámú sütő, Smeg mosógép, Smeg mosogatógép, Smeg páraelszívó és még sok más alkatrészre! A FixPartnál minden Smeg alkatrészt vagy tartozékot megtalálsz. Nem találja a keresett alkatrészt? Akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Smeg eszközök

A Smeg készülékek típusszámát a típusszámos matricán találja. Ennek a matricának a helye készülékenként eltérő. A készülék típusszáma általában a márka logója alatt található a típusszám matrica bal felső részén. A típusszámot általában "MOD" betűvel jelölik, és gyakran számokból és betűkből áll. Nem találja a készülék típusszámát? Vagy segítségre van szüksége, hogy megtalálja a megfelelő alkatrészt a Smeg készülékéhez? Akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk Önnek megtalálni a megfelelő terméket.

A FixPart szolgáltatása

A FixPart több mint 15 000 000 alkatrészt és tartozékot kínál több mint 2 000 márkától több mint 1 000 000 készülékhez. Ha nálunk nem találja meg a megfelelő alkatrészt vagy tartozékot, akkor valószínűleg sehol sem fogja megtalálni! Termékeink egy részét saját raktárkészletünkből, másik részét pedig számos beszállító készletéből szállítjuk, akikkel szorosan együttműködünk. Így kínálatunk nagy része közvetlenül elérhető!

A FixParton egyszerűen és gyorsan rendelhet Smeg alkatrészeket. A legtöbb terméket raktáron tartjuk. Ezért gyors szállítást tudunk biztosítani. Találja meg könnyedén a megfelelő alkatrészt, ha rákeres a készülékének modellszámára. Segítségre van szüksége a modellszámmal vagy a megfelelő termék megtalálásával kapcsolatban? Vagy egy adott alkatrészt vagy tartozékot keres? Akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk megtalálni a megfelelő alkatrészt! E-mailben a ugyfelszolgalat@fixpart.hu címen érhet el minket. Lehetőség van kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésére is. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni a kérdésére.

Fa

A FixPart eddig 643 fát ültetett

Fa

42% a következő fáig

A FixPart a Repair Cafe és TreesForAll vállalatokkal együtt dolgozik egy zöldebb jövőért. Nézze meg az összes fenntartható kezdeményezésünket, és rendelésével hozzájárulhat.

Hol találom a modellszámot?
  Válaszd ki a készüléked
Smeg Válaszd ki a márkád

Válaszd ki a készüléked

Válaszd ki a márkád

A helyes szám a típus- vagy modellszám, NEM a sorozatszám. A modellszám számokból és/vagy betűkből álló sor. A modellszám néha kötőjelet (-) vagy perjelet (/) tartalmaz.

Nem találod készülékedet? Küldj el nekünk egy, a modellszámtábláról készült fényképet a keresett termék leírásával, és ez alapján egy linket küldünk a megfelelő termékhez.